Gå til innhold

Klossmajoren

Medlemmer
  • Innlegg

    890
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Klossmajoren

  1. Hei

    Har ikke full peiling på riktige termer, og ønsker å legge ut jobb på mittanbud. Har problemer med bremsene, bremseklossene henger litt på bremseskivene som blir varme, dette kan løses midlertidig ved å dra i håndbrekket og slippe opp noen ganger. Jeg tror det er rust som er problemet her, men trenger bare litt hjelp til å finne ut spesifikt hva det er som kan være problemet. Noen her som kanskje er kjent med dette fra før? Vil bare ikke få noen på verkstedet til å skifte mer enn nødvendig. Jeg tror det er mekanismen som får klossene til å gå inn og ut på skivene, men vet ikke akkurat hva det heter. 

  2. Kris85 skrev (50 minutter siden):

    92ed4264-da05-4cdd-97ef-907c2aef4dd8.jpe

    Masse som veier 200 gram der ute. Du kan for eksempel veie opp noen mynt i en pose og bruke det. 

    eventuelt:
    https://www.fruugo.no/round-stainless-steel-precision-calibration-weight/p-41722423-85146774?language=en&ac=croud&gclid=CjwKCAjw07qDBhBxEiwA6pPbHnukqYPe5LTEfpPwjU5RCSqGR4v2XNapLeKNTr1gU4QhknidL7o75hoCl0UQAvD_BwE

    Edit: Det kalles Kalibreringslodd

    Tenkte det samme, men skal helst være helt nøyaktig. Skal veie pokemon kort, så må være så presis som det går ann :)

  3. Hei

    Er på tinder om dagen, og er usikker på bio'n. Akuratt nå vil jeg ha en å kose med, men vil også vurdere noe seriøst om motparten ikke ønsker barn, siden dette er en ganske big deal. Har skrevet begge deler akuratt nå, at jeg ønsker en å kose med, men vil også være interessert i noe seriøst om ikke ønske om barn er der. Vil dette fremstille meg som en typ luremus, eller går dette fint å ha der? 

×
×
  • Opprett ny...