Gå til innhold

trigomin

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trigomin

  1. Hei.

    Nå har jeg hatt min nye lenovo w500 i noen dager, og er stort sett veldig fornøyd. Jeg har imidlertid merka en liten bilyd fra vifta. Høres ut som en svak piping/plystring. Svak, men konstant. Er dette noe jeg burde regne med (og venne meg til) eller er det noe å gjøre? Maskinen lager generelt mye lyd, i forhold til hva jeg er vant til. Mye susing. Kan nevne at den var kjøpt hos komplett.

    Synspunkter tas i mot med takk:-)

     

    Edit: Ser denne ble lagt litt feil.

  2. Driver og skal kjøpe en ny laptop, men roter meg bort i jungelen. Jeg har lyst på en som skal vare noen år, kan legge i 15-16K. Ønsker å prioritere ytelse.

     

    Det viktigste kriteriet er at maskinen må kunne takle tunge tegneprogrammer (mest autocad/archicad), samt photoshop/indesign. Den må gjerne klare å ha et par programmer oppe samtidig uten å bli for sliten.

     

    Skjermstørelse 15-16"

    Harddisk 320-500 GB

    Helst 4 GB ram

    Bra prosessor

    Helst ikke vekt særlig over 3kg

    Batteritid er ikke veldig viktig

     

    Har sett litt på denne:

    Multicom Kunshan

    Kanskje uppe konfigurasjonene litt. Lurer dog på om den skyter over mål for hva jeg skal bruke den til? At jeg kan ende opp med å betale masse ekstra for noe jeg ikke kommer til å få nytte av? Kommer kanskje til å spille litt/se litt film, men det er ikke hovedgreia.

     

    Ellers er disse to alternativer:

    Acer Travelmate

    Asus WXGA

     

    Noen som har tanker? Eventuelt noe annet å anbefale?

  3. Jeg driver og sonderer terrenget etter en ny laptop da min gamle tundra har tatt kvelden (nesten). Har lite peiling på data, men har noen enkle kriterier.

     

    -Det viktigste er at maskinen kan takle å kjøre litt tunge tegneprogrammer. Type autocad og lignende. Et stort pluss dersom man kan ha flere programmer oppe samtidig- for eksempel et 3D-program og photoshop/indesign etc. (Blir ofte store filer).

    Regner dette setter noe krav til ram, internt minne etc.? 4GB ram helst?

     

    -Harddisk helst 320 GB + (ikke absolutt, har ekstern harddisk i tillegg, og kan jo oppgradere om det blir behov seinere).

     

    -Prosessor. Har hørt at core2 duo er OK. Minst 2Ghz?

     

    -Skjermoppløsning: 1680x1050 er vel OK?

    Skjermen i seg selv bør vel være 14-15" men kan vurdere litt større også. Har mest lyst på en med gammeldags format- er ikke så glad i disse wide screen-greiene. Er greit om den er OK å spille spill/ se film på, men det er ikke hovedgreia.

     

    Vekt: ikke over tre kilo. Vil gjerne kunne ta den med rundt uten for store skulderskader. (Selv om den nok blir mest stasjonær).

     

    -Batteritid er ikke så viktig. Kommer stort sett til å bruke den på steder med strømtilgang.

     

    -Pris. Helst ikke over 15000 + slingring

     

    Dersom noen har gode råd sender jeg varme tanker.

×
×
  • Opprett ny...