Gå til innhold

Mistyfly

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mistyfly

  1. Samme problem her, bruker Netcom nett. Store problemer med 3G nettet etter 3.1 oppdateringen. Hvis man slår av 3G nettet virker alt knirkefritt. 3G nettet kommer og går, men når jeg ikke får koblet til nett virker heller ikke telefondelen. Prat med en kompis i Netcom som jobber med vedlikehold av telefonnettet, og de så at mange iPhone eiere har problemer med dette etter 3.1 oppdateringen. For min del blir dette problemet bare verre som tiden går. Batteritiden er også dårligere nå enn for ei uke siden. Får håpe Apple kommer med en oppdatering snart...

  2. Første post på dette forumet

     

    Jeg er også Chess kunde som venter i spenning på Iphone. Sendte en melding til kundeservice, og dette var svaret jeg fikk:

     

    Hei.

    Takk for din henvendelse.

     

    Vi har ikke fått avklart den endelige datoen enda. Jeg anbefaler at du holder et øye med https://www.chess.no/ da datoen vil bli annonsert der først.

     

    Apple stiller strenge krav til operatører som skal selge deres telefon. Det gjennomføres derfor i disse dager opplæring av våre konsulenter slik at vi får den påkrevde kompetansen som kreves av forhandlere av Iphone.

     

    Med vennlig hilsen

    Anders

    Chess Kundeservice

     

    Ingen bløff i alle fall, men ser ut som apple er rimelig nazi på kontroll...

×
×
  • Opprett ny...