Gå til innhold

Antaurix

Medlemmer
  • Innlegg

    145
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Antaurix

  1. Jeg sa ikke at han var middelmådig. Jeg sa at han var en god spiss, men ikke eksepsjonell. Jeg sa at vi er litt svekket på spissplassen, men ikke såpass at det vil har en så fantastisk stor effekt.

     

    Jeg skrev ikke det, og jeg mener heller ikke det, så jeg vet ikke hvor du får det fra. Det skal ganske mye til å svekke stallen etter forrige sesong som var vår verste spillergruppe under Wenger.

     

    selv om jeg helt bestemt mener vi er svekket siden forrige sesong.

     

    Bestem deg. :nei:

  2. Troppen er svekket? Virkelig?

     

    van Persie er overskrytt, han var ikke en fantastisk spiss, men den eneste spissen i troppen som kunne klassifiseres som god, og var den som var foran mål. van Persie sin fantastiske sesong skyldes ikke hans fantastiske inviduelle ferdigheter, men et godt lag som har gitt gode pasninger. 90% av scoringene, har vært i enkle situasjoner, der f.eks Podolski hadde scoret, uten problem.

     

    Podolski for £20m, er et kupp i mine øyne. Det er ikke mange forsvarere som Podolski ikke kan løpe fra, og Podolski er i tilleggsvært kjent for sine gode avslutninger.

     

    Angrepet svekket? Mulig, men bare en smule.

     

    På midtbanen har vi solgt Alex Song (trolig) og hentet Santi Cazorla. Song hadde kanskje 13 assists forrige sesong, men den defensive innsatsen kan diskuteres. Midtbanen er i mine øyne mer styrket, enn svekket. Vi har tross alt Diaby, Coquelin og Ramsey.

     

    Det er et lag vi bygger, og ikke et enkeltindivid.

  3. van Persie sine uttaleser er avtalt mellom klubben og van Persie for å heve draktsalg (egne spekulasjoner). Han har tross alt sagt det samme om Arsenal.

     

    ...

     

    Vi har svært gode erstatninger for både van Persie, Song og Fabregas(!).

     

    Podolski scorer mål, det kommer han alltid til å gjøre. Salget av van Persie kommer til å åpne opp for Arshavin. Song kan erstattes av Coquelin. Han er ikke like god, men det er ikke vits å bruke tonnevis av cash på en erstatter som M'Villa, som bare er litt bedre. Coquelin har også potensiale. Cazorla innehar de samme offensive kvalitetene som Fabregas hadde.

×
×
  • Opprett ny...