Gå til innhold

mflens84

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mflens84

  1. har vell egentlig glemt denne tråden...men vi fant en leverandør på dette som har fungert HELT YPPERLIG!! er topp fonøyd...vi har hatt 2 HD krasjer og da er det bare å sende pcen på service og sette seg på stasjonær pcen hvor man da kobler seg opp og har hatt minimalt med nedetid...HELT NY HVERDAG!! du kan jobbe hvor en du er på hvilken som helst pc bare den har nett:):thumbup:

  2. hei...skulle hatt litt tips/hjelp her...

     

    Vi bor idag i et hus vi leier. her er det mye halvferdigt arbeid som er gjort men det fungerer til det daglige, men mye må endres på og rettes opp i. hus/naboer rundt i nabolaget har fortalt at husene ble levert med gulv og gipsede vegger samt at taker var slått opp men resten har de gjort selv....noe som syntes veldig godt!!

     

    vi trives veldig godt å ønsker å fortsette å bo her...og da utbedre selv disse feilene! er jo også bedre å kjøpe noe som man kjenner og da vet stort sett alle feil:)

     

    men hvordan burde man gå frem til huseier rundt dette...hus rundt her som er strøkne. samt at det er gjort mye bra jobb i går for ca 2.300.000-3.000.000. vi tenkte om vi kan ta kontakt med en taktst mann å fremskaffe en takst selv og da komme med et tilbud til de...men vet ikke helt om det er frekt eller ei?"

     

    noen som har noen tips her?"

×
×
  • Opprett ny...