Gå til innhold

Mr_Gyver

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr_Gyver

  1. RUNDE 41

     

    Arsenal - Manchester City 3-2

    Newcastle - Chelsea 1-1

    Fulham - Liverpool 4-0

    Manchester United - Aston Villa 4-2

    Viking - Start 3-1

    Aalesund - Lillestrøm 1-1 *

    Bodø/Glimt - Lyn 1-2

    Sandefjord - Fredrikstad 0-0

    Stabæk - Odd Grenland 0-1

    Strømsgodset - Molde 0-2

    Rosenborg - Brann 2-0

    Vålerenga - Tromsø 3-0

  2. Vel, de fleste som er litt engasjerte i politikk vet jo hva de mener og hva meningene innbærer, altså egne meninger, og de fleste på politikk delen av forumet er vel litt over snittet engasjerte i politikk. Men folk som ikke er noe politisk engasjerte sier det normene sier. Noe jeg mener er utrolig galt, normene skal ikke ha noe som helst med politiske meninger å gjøre.

  3. *snip*
    Jeg synes det er vanskelig å skjønne hvor du vil med dette, men jeg oppfatter det som at du mener at politisk ukorrekthet har en verdi i seg selv. Dette kunne jeg tenke meg å høre litt mer om, da du ikke er spesielt overbevisende. Videre bør du kanskje jobbe litt med rettskrivning og setningsoppbygning. Jeg har funnet at den beste måten å gjøre dette på er å lese. Mye.

    Jeg mener at det er så utrolig mange i Norge som vil være politisk korrekte, og vi vil bare mene det som er 100% korrekt i følge normene og la den norske stat tenke for oss selv, og dette gjør oss til et svakt folk.

     

    Veldig lett av deg å skylle på dårlig rettskriving og setningsoppbygning..

  4. Som liberalist, diskuterer jeg ideologi opp til flere ganger i uken, ofte med nye personer. Hver gang jeg har diskutert, har de samme kommet med samme utsagn: "FRP kommer aldri til å gjennomføre noe av det de sier de skal!". Hvor ofte har vi ikke hørt dette?

    Bare ut av nysgjerrighet; kaller du deg liberalist samtidig som du støtter FrP?

    Nei, jeg støtter ikke FRP, blandt norske partier støtter jeg Høyre. Men når vi diskuterer resemprenterer jeg liberalistene, og da kommer alle skrikende med FRP hysteriet sitt.

     

    Jeg tror denne saken har noe med at folk er livsredde for å bryte samfunnets normer. Vi skal for alltid leve med tankene at alle mytene vi ble fortalt da vi var barn stemmer.

    "Snu det andre kinn til".

    Jante loven.

    "Vær deg selv".

  5. Jeg vil bare si mine meninger om det Norske samfunnet.

     

    Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, og klarer ikke helt å sette ord på det heller, men jeg skal prøve så godt jeg kan!

    Som liberalist, diskuterer jeg ideologi opp til flere ganger i uken, ofte med nye personer. Hver gang jeg har diskutert, har de samme kommet med samme utsagn: "FRP kommer aldri til å gjennomføre noe av det de sier de skal!". Hvor ofte har vi ikke hørt dette?

    Det er så utrolig mange som skal være så forferdelig politisk korrekte! I stedet for å si at de vil ta vare på personene med downs og folk som ikke har mulighet for å jobbe, kan de ikke bare si rett ut at staten tenker for dem? De mener det som er politisk korrekt og det den norske stat mener.

     

    Her et litt komplisert eksempel:

    Er du for provosert abort? Nei. (dette er et stort fremskritt, personen ser ut til å mene noe mot mengden!)

    Er du for forsking og bruk av stamceller? Ja, hvis "fosteret" likevell skal bli destoyert, kan det likevell bli brukt som stamceller.

    Her sier personen at han er mot provosert abort, men når man har provosert abort i Norge, kan man likevell bruke fosterene til videre forskning.

     

    Jeg forventer ikke at alle fårstår siste eksempel, og at dere kommer til å svare meg, for sjansen for jeg beskrev dere er ganske stor :(.

     

    Jeg tror det Norske er i ferd ved å svekkes. Et svakt folk rett å slett! Skal ikke folk tenke selv lengre?

     

    Jeg orket ikke å starte noe nytt emne om dette, men vurdere å gjøre det senere. :)

  6. Ser ut som det er mange som kjenner mange her, så er det noen som vet om noen fra forumet som bor i Tønsberg, og er i alderen rundt 16?

    Hva skal du med en?

    Skal der i påskeferien, familien min bor der, men kjenner ikke så alt for mange der.

  7. Jeg har en tendens til å generalisere litt for mye, men opp gjennom åra mine, har jeg hatt mange vaner, og alle har jeg sluttet med, uten store problemer. Jeg ser ikke på meg selv som over naturlig og tror jeg er en helt vanlig vanlig dødlig person, akkurat som dere og faren til Simon. Hvorfor klager da folk på at de ikke klarer å slutte med ditten og datten?

     

    Sorry, men jeg får assosiasjoner til svake SVere som ikke klarer å ta vare på seg selv, men dette blir litt for overfladisk og off topic.

     

    Personlig mener jeg at det er helt okei med banning, man får vel velge akkurat hva man vil si til hvem som helst :)

×
×
  • Opprett ny...