Gå til innhold

Aerow

Medlemmer
  • Innlegg

    2 661
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Aerow

  1.  

    Har problemer med at min ett år gamle MacBook Pro Retina 13 fryser og henger i flere minutter mange ganger i uken, noen som vet hva jeg burde gjøre? Har kjørt clean install av OS X 2 ganger, nullstilt SMC og NVRAM uten at det hjelper. Har hatt problemet med både Yosemite og El Capitan.

     

    Kan du kjenne igjen noe mønster for når dette skjer?
    Har de siste dagene sett etter om det kan være et mønster, men virker som at det er ganske random. Flere ganger om dagen fryser den i noen få sekunder, av og til fryser alt bortsett fra musepekeren i flere minutter. Er tre andre MBPr 13 i huset, ingen andre har noen lignende problemer. Siden maskinen har vært ustabil i over et år, uten at El Capitan og clean installs har hjulpet, virker det jo nesten som det er noe galt med hardware?
  2. Kjøpte nylig i7 5820K og et M-ATX hovedkort. Satte sammen maskinen nå, men får ikke bootet og får feilmeldingene b7 og 53. Ser ut som dette er minne relatert, og har derfor prøvd alle RAM slottene og resette CMOS med knappen bak hovedkortet, men uten hell.

     

    EDIT: Tok hovedkortet ut av kabinettet og prøvde å sette inn minnebrikkene på nytt, funket som en drøm. Var rett og slett bare for trangt inne i kabinettet til å få dem ordentlig inn.  :wee: Må dog si minnebrikkene var voldsomt mye hardere å få inn enn vanlig, har ikke pleid å måtte bruke voldsomt kraft for å få de inn på tidligere hovedkort.

  3. Vurderer å gå til innkjøp av et M-ATX kabinett, siden Define R4 blir litt vanskelig å få plass til i stua. Må være mulighet for to skjermkort, Noctua NH-D14 og 2-3 harddisker. Mener å huske at Bitfenix Prodigy M ofte var anbefalt som M-ATX kabinett her for noen år siden, er det fortsatt det beste, eller har det kommet noe bedre? 

     

    Når jeg ser på Bitfenix sine sider, står det at dimensjonene er 250 x 404 x 359mm, er det noen her som har kabinettet og vet om dette er med eller uten håndtakene oppe og nede?

     

    Er viktig at kabinettet er så lite som mulig. :)

  4. Kan ikke helt huske at Hareide gjorde noen veldig dårlige valg i Norge? Laget han hadde til disposisjon var jo ikke akkurat kjempemessig, og flere ganger var det jo spillertabber som ødela for oss (noe jeg ikke synes du kan klandre en trener for).

     

    Legendarisk kamp.

  5. Har en Insider-konto og har lastet ned Windows 10 med Media Creation Tool. Men får spørsmål om produktnøkkel når jeg starter installasjonen fra Windows 8.1? Kan ikke oppgradere på vanlig måte da Windows 8 keyen jeg kjøpte i 2012 ikke fungerer lenger etter for mange reinstallasjoner. 

     

    Trodde Insidere fikk Windows 10 gratis, så hvorfor får jeg spørsmål om produktnøkkel? 

    • Liker 1
  6. Hovedkortet du valgte støtter ikke DDR4 Allostasis. Jeg ville byttet ut prosessoren, minnet og hovedkortet med denne pakken istedenfor. Samme komponenter, men DDR3 RAM og 500kr billigere.  :thumbup:

     

    Bortsett fra det ser det bra ut, og er absolutt noe trådstarter burde vurdere!

  7. Tviler litt på at SCS vil lansere konsollversjoner i nærmeste framtid, men man skal ikke utelukke det med tanke på hvor populært spillet har blitt. Uansett krever ikke ETS2 så fryktelig kraftig maskinvare hvis du kan leve med litt dårlig grafikk/FPS. Spiller ETS2 selv ofte på en MacBook Pro Retina 13 i 1080p og High/Ultra på alt.

     

    Mods er jo halve morroa med spillet, og du mister jo det med en eventuell konsollversjon.

×
×
  • Opprett ny...