Gå til innhold

Kaller alle biler

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kaller alle biler

  1. Tror jeg setter en finger på sosial angst. Skal du unngå naboene dine resten av ditt liv? Snike deg ut når de ikke ser deg. Snu i døra når du ser de komme ut av huset?

     

    At du ikke konfronterer naboen når han kaster kongler inn vinduet, får deg til å virke som en meget svak og redd person, i mine øyne. Og mest sannsynlig naboens øyne og.

     

    Råder deg til å prate med de. Tror mye av irritasjonen dems kommer av at du unngår dem.

  2. mine små hemmeligheter..

     

    26 år og mann! (big whoop)

     

    Har aldri sagt "jeg er glad i deg, mamma".

     

    Når jeg var mindre, bodde jeg nært en kirkegård. Jeg måtte ofte forbi den på veien hjem når det var mørkt, og da begynte jeg å springe fordi det var skummelt. Dette resulterte at jeg ble enda mer redd fordi jeg fikk følelsen av at noe var bak meg. Og da sprang jeg bare enda raskere.

     

    synes sossegutter er underlige skapninger.

     

    Har ikke hatt mareritt siden jeg var veldig liten og alt var skummelt, men av og til drømmer jeg noe som kan ligne et mareritt, helt til noen prøver å drepe meg og jeg f.eks dodger en haug med kniver de kaster og gir de en omgang juling. Og redder ei søt jente i samme slengen. Jeg er bestandig en helt i drømmene mine.

     

    Jeg føler ikke jeg er blitt mer voksen de siste 10 åra.

  3. I en teoretisk situasjon der en trekker ned buksa på en annen, der fornærmede svarer med fysisk vold, kan denne personen anmelde fornærmede for vold?

    Siden krenkelsen vil ha mindre strafferamme enn legemsbeskadigelse vil da fornærmede kanskje ende opp med å betale for dette? :p

×
×
  • Opprett ny...