Gå til innhold

rapisrape

Medlemmer
  • Innlegg

    0
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rapisrape

  1. Hei alle sammen ^^

    Jeg skal skaffe meg en ny boks med snus og vet ikke hvilken jeg skal velge osv ... :S

    Jeg har prøvd før , men det er ikke mye ;S TIl sammen har jeg hatt 3 bleier med General Original , 2 bleier med general Sterk ( Litt for sterk nå i starten syntes jeg :S ) og 1 bleie med General White Portion... Nå skal jeg som sagt ut og få tak i en til ... Da lurer jeg på : Burde jeg ha Portion eller Løs? Hvilken portion/løs burde jeg gå for her i starten? PS: Jeg likte ikke General Original så godt :O Vet nesten alle syntes det er himmelen i starten , men funka ikke helt for meg ... Noen tips ? :)

     

    General Løs, grovsnus løs, Röda lacket løs (letteste å bake noen sinne)

    Av portion kan du prøve; Camel portion, 01 (for å være ærlig har jeg ikke prøvd den, men siden 02 er ganske god så tenker jeg 01 er god i starten), og siden du ikke likte general portion så kommer jeg ikke på flere gode portion-startsnuser i farta.

    Løs snsu er desidert mye bedre enn portion snus, bare mindre praktisk i mange tilfeller.

     

     

    Ja, general er ikke helt forferdelig så du kan bare komme med dem du ikke gadd og nevne osv .. Men jeg går på skolen og der får vi ikke lov og snuse osv ... Så da lurte jeg på om det var noen snuser som var lettere og gjemme under leppa enn andre? Btw: Hva smaker Röda lacket løs ? :)

     

     

     

     

    Sier bare et ord, Catch. Det er den perfekte nybegynner snus. Begynte selv med den og ble forelska med en gang.

  2. Merker dere at dere har blitt avhengige av snus?

    Jeg starta med min første boks for 3 år siden, og da snuste jeg av og til, året etterpå snuste jeg hver helg og nå snuser jeg hver dag. Har gjort det i mange måneder. Jeg tok en ukes pause bare får å se hvordan det gikk, og jeg føler ikke noe press for å kjøpe en ny boks!

     

    Jeg snuser egentlig bare fordi det er avslappende og det er en herlig følese å ha snusen under leppen.

×
×
  • Opprett ny...