Gå til innhold

Kyrre1

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kyrre1

  1. Forhåndsbestilte Bad company for lenge siden, dagen før det kom ut fikk jeg selvfølgelig RROD på min Elite konsoll. Trodde de hadde fikset dette på Elite men tok tydeligvis feil!

    Har ringt MS og den var innenfor garantien. Det jeg lurte på var hvor lenge må jeg vente på denne esken jeg skal sende x-box`n i? Og hvor lenge må jeg vente for å få X-box tilbake?

     

    Desperat!!

  2. Hei Godtfolk :yes:

     

    Min erfaring så langt:

    Jeg har gått på 10 mg. i ca 3 mnd og har nå begynt med 20 mg, sliter med angst og depresjon noe jeg har gjort helt siden tenårene, nærmer meg nå 30.

     

    Bivirkningene jeg har merket er løs mage og mye trøtthet men det hjelper seg etterhvert, kanskje det kommer igjen nå som jeg går opp til 20mg. men kroppen reagerer sikkert ikke så mye nå siden jeg har gått på 10mg en stund.

     

    Har også gått opp i vekt men dette er nok ikke bare på grunn av cipralex, har vært sykemeldt og sittet mye mer på ræva enn da jeg var i jobb!

     

    Ser at manger sliter med sexlivet, dette har jeg ikke merket noe til, horny as always :dribble:

     

    Cipralex burde brukes sammen med annen behandling, psykolog osv. Dette er ingen mirakel kur, desverre!

     

    En annen ting som har hjulpet meg endel mot min depresjon er Akupunktur, absolutt hvert ett forsøk, men ikke alle er like flinke så sjekk litt rundt.

    Det sies at hvis ikke akupunkturen virker er det akupunktøren det er noe galt med. Så lykke til!

     

    God helse alle menn og kvinner, måtte psyken være med dere! :green:

×
×
  • Opprett ny...