Gå til innhold

leukotape

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av leukotape

  1. Ikke godt å si - som det så pent står "husleie, bodd 6 dager etter kontraktslutt".

     

    Han som bodde i hybel 2 flyttet ut 12.6, jeg flyttet inn dagen etter. Nøklen min ble leveret samme dag, men han som skulle levere min nøkkel glemte å levere inn hybel 2 sinenøkkel. Nøkkelen ble så levert inn den 28.6 - altså dagen før kontraktslutt.

  2. Av en eller annen grunn må nøkklen leveres inn for at de skal kunne avslutte leieforholdet - trolig på grunn av intern kontroll (nøkler på avvei el. )

     

    Fakturaen er sendt til personen som bodde i hybel 2 - etter min mening skal han ikke betale den.

     

    De har surret med hvor lenge han leide hybelen - i følge min kontrakt hadde jeg hybel 1 til den 30.6, ergo hybel 2 måtte være utflyttet den 29.6 (har fått dette bekreftet fra SiT). Det de har gjort er å fakturere personen som bodde i hybel 2 for at han bodde der "ulovlig" fra den 24.06-29.06.

     

    Jeg syntes bare at det virker totalt urimelig at fakturaen må betales før de kan behandle klagen...

  3. Hei,

     

    Jeg har kommet i litt kjip situasjon - kort fortalt jeg skulle bytte hybel innad i kollektivet (hybel 1(gammel hybel), hybel 2(den jeg skal flytte til)), siden jeg ikke kunne gjøre det selv så fikk en annen i kollektivet til å flytte inn for meg og levere inn nøklene til begge hyblene (Dette var avklart med utleier (en studentsamskipnad) og oss som bodde på hyblene på forhånd). Dessverre glemte han(som skulle levere inn nøkklene) å levere inn nøkkelen til den andre hybelene (hybel 2) og etter mye surr fra utleier ble (hybel 2) fakturer 4000,- fordi han hadde hybelen lengre enn det kontrakten sa (Dette er i henhold til kontrakten).

     

    Som sagt var dette surr fra utleier og fakturaen gitt på feil grunnlag - problemet er at utleier krever at fakturaen skal betales før de kan behandle klagen og da evt. tilbakebetale pengene. For en fattig student er selvfølgelig 4000,- mye å betale i sommerferien, så jeg lurte om det er noen kloke hoder her inne om kan henvise til noe lover eller forskrifter som sier at jeg ikke trenger å betale fakturaen for at klagen skal behandeles?

     

    Fingers crossed - på forhånd takk!

  4. Bare for å gjøre poenget mitt helt klart:

    Poenget med hele seleksjonen er å bryte deg ned fysisk og psykisk og når (Ja, det er faktisk bare et spørsmål om når) du kommer ned i kjelleren har du en grunn for å drive deg selv fremover. Tro meg, når du er på bunns er det mye annet som frister enn det du holder på med akkurat da.

  5. Heisann,

     

    Skal flytte til på Berg om drøye 3 uker, og lurer på i forbindelse med dette om hva av praktiske ting som jeg burde ta med meg?

     

    Tenker da på vannkoker, bestikk, tallerkner og lignende. Har ingen anelse om hva jeg trener og finner heller ikke noe på SiT sine sider, så jeg lurte på om noen kunne hjelpe meg med å sette på en liste over ting som jeg burde ha med fra hjemmet?

×
×
  • Opprett ny...