Gå til innhold

slso1603

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av slso1603

  1. Hei, jeg sliter med å velge hvilken størrelse jeg skal ha på russebukse. Jeg var syk når de russedresss folka var på skolen med test klær.

     

    medium: de i parantes er mine mål

    Midje 104 ( 95)

    Hofte 106 (98)

    Innside av ben 79 (80)

    Utside av ben 112 (101

     

    Large

    Midje 112 (95)

    Hofte 114 (98)

    Innside av ben 80 (80)

    Utside av ben 116 (101)

     

    ca mål:

    medium 170-180

    large 180-190

    "anbefaler å ta fra 5-10 lenger enn det man er"

    Jeg er 176 cm høy

     

     

    Som dere ser, medium virker greit for meg. Men for det første så skal en russebukse henge litt, og for det andre så prøvde en kamerat medium. Han sa den passet, men han følte den var trang. Så han gikk for large, han er 177.

     

    Men det jeg tenker er at lengden gjør ikke noe om blir altfor langt, siden det kan man bare kippe opp. Men er usikker på hofta mi, redd midium blir trang, og large blir for stor.

     

    Hvilken størrelse burde jeg ta?

  2. Hei, jeg har en iphone som ble kjøpt i USA før iphone kom til Norge. Så den er jailbreaket, hadde hele tiden den første programvaren som jeg tror er 1.1, jeg prøvde å oppgradere den litt til 2.1 i fjor sommer. tydligvis gjorde jeg noe feil, når jeg skrur på mobilen så kommer til rulletekst nedover skjermen, svart skjerm og hvit tekst som kommer. Det er bare masse tall og bokstaver så går ikke ann å lese det.

     

    Noen som vet hvordan dette kan fikses? Evt. en guide

     

    begynner virkelig å bli lei å ikke kunne få brukt iphonen! Så takker for svar :)

  3. Det skal være 2 stk på spilleren din, en hvit og en rød.

    Om du bruker alle kanalene på forsterkeren må du bruke RCA y-ledd (som gjør de 2 om til 4 plugger).

     

    Helt alvorlig så tror jeg du kanskje bør vurdere å få hjelp av noen lokalt som har litt peiling ;)

     

    Haha enig! ;) Skal få hjelp i dag! Så da blir det nok lyd :)

  4. Skal kunne skifte på spiller, se etter en plass du kan skifte mellom R og SW.

     

    Forsterkeren har noen små brytere til høyre og venstre for RCA/phono inngangene, sjekk at de står i midten (full).

     

    De bryterne står i midten på full. Men jeg finner ikke noe på spiller angående LPF, har også sjekka bruksanvisning. står ingenting om det. Det er tre skru brytere på forsterker, hvordan skal de ca stå? LPF (helt av?) , HPF og Gain.

    Har godt et par dager nå som jeg ikke har giddet å prøvd, så koblet bare på gamlemåten. Fra spiller til høytaller sånn at jeg ihvertfall har hatt litt lyd mens jeg har kjørt, men vil at forsterker skal funke! Så får prøve litt mer nå i helgen:)

     

    Til en annen ting som jeg lurer litt på, signal kabelen har to utganger på hver ende. På forsterkeren kan man koble begge i, men på spiller så er det bare en inngang. Eller det er to men den ene er anntenneinngang, den andre er sub/forsterker inngang. Signalkabelen min har rødt og hvit ende, hvilken skal inn på spiller? (har prøvd begge deler uten at lyd kommer, men hvilken er det man SKAL sette inn?

  5. Herlig! Fikk lappen i dag! Kjørte inn på trafikkskolen, parkerte bilen forsiktig, skrudde den av, kikket sensoren forfjamset i øynene i håp om at alt gikk bra. Han tørket seg litt over nesetippen, smile og sa: "Du bestod, ha en fin dag videre!" så gikk han forsiktig ut av bilen og gikk sin vei. I etterkant (der jeg satt alene bilen) var en herlig følelse! Forresten gratulerer med lappen til deg også! ^^

     

    Grattis! Deilig å kjøre alene første gang, ikke sant? :D

  6. Da var det min tur til å få lappen! :D

    Var ganske nervøs dagene før, og under oppvarmingstimen med kjørelærer. Skalv litt når vi sto stille i kryss osv. Men fikk vekk nervøsiteten under den timen. Når sensor kom sa kjørelærer: det jeg postmannen. Han er hyggelig. Så da gikk enda mer nervøsitet vekk. Kjente bare litt i magen når vi prata før kjøringa.

     

    Tekniske spørsmål trakk jeg.

    Påvis varselslys (jaha tenkte jeg, også trykte jeg på den røde trekanten i bilen sånn at alle blinklysa blinker.)

    Når kan man bruke dette varselslyset? (jeg sa at hvis det har vært ulykke eller ect. sånn at man må stoppe i veien. så setter man opp varselstrekant 150-250 bak bilen også setter man på varselslys sånn at biler kan se deg lettere. Sa også at i noen land så blir det brukt i forbindelse med kø, blant annet i Tyskland. Bakerst bil setter det på, og når det kommer ny bakerst. setter han det på. Sensor ble faktisk litt imponert :p )

     

    Kjøreturen gikk veldig lett. Hadde to feil. Det ene var at jeg blinka høyre også klarte jeg å skru det av, også klarte jeg å blinke venstre når jeg satt det på igjen :p Det andre var at jeg brukte litt for langt tid til å komme opp i fart i 70 sona, humpet seg litt opp bak meg.

     

    For de som er veldig interesert så kjørte jeg opp på billingstad.

    Ruten gikk som følger:

    I første rundkjøring tok jeg til høyre mot holmen.

    Til venstre til kirka på billingstad (husker ikke navn)

    Tok av mot nesøya, forså ut på motorvei, retning oslo.

    Tok av mot hønefoss.

    tok av mot bærums verk

    snudde 180 grader oppi der et sted.

    mot rykkin ned mot skuiveien

    fulgte den E18 til vøyenenga

    forså tilbake mot hønefoss igjen (surra oppi der litt)

    E18 tilbake til sandvika

    så rett til billingstad

    "gratulerer med lappen" :)

  7. Begynner å bli de fleste nå ja, av kjente merker ihvertfall, og da gjerne de med bare ett par linjeutganger.

     

    Enklere å feilsøke om I kan få spørre hvilken spiller du har nå?

    Har du en 2-kanals eller 4-kanals forsterker?

    Ingen subwoofer nå?

     

    Spiller: pioneer DEH-P4100SD

    Forsterker: 4 kanals. bull audio 4.200

    (Nei har ikke subwoofer enda)

    Kjøpte disse varene av deg på Transmedia! ;)

  8. Da står nok LPF (low pass filter) på (på spiller eller forsterker).

     

    Da får jeg lese bruksannvisning på spilleren i kveld, for å finne ut hvordan man skrur av det.Også får jeg teste det i morgen:) Har alle spillere sånn av/på for LPF?

     

    (forresten så i bruksannvisningen for spilleren nå, det står ikke noe om LPF der. Men det står om HPF, står som følger: OFF-50HZ-63HZ-80HZ-100HZ-125HZ. Hva burde jeg sette den på for at jeg skal få lyd i annelgget mitt? Men det står: adjusting loudness low-mid-high-OFF (sette den på hvertfall?) Også står det: Adjusting subwoofer settings, Cut off frequency. 50HZ-63HZ-80HZ-100HZ-125HZ Level. Hva burde den stå på?)

     

    Ble en del dette her. Men håper på svar slik at jeg får lyd en dag! ;)

  9. Nå begynner jeg å bli lei her!

    Forsterkeren lyser så strøm +, strøm -, og remote fra spiller må være i orden.

     

    Spilleren spiller sanger men det kommer ikke noe lyd fra høytallerne? Så da må signal kabelen eller høytallerkabel være feilen. jeg har prøvd å feste signal kabelen forskjellig på spiller og forsterker, høytaller ledning så sitter den som er helfarget i + i forsterker og i + på delefilter, høytaller ledning som er tofarget sitter i - både på forsterker og delefilter. Den helfargete høytaller ledning har jeg festet i den største kabelskoen på høytalleren og minus ledningen - er festet på den som er litt mindre.

     

    Noen som har en ide hva som kan være årsaken til at det ikke kommer noe lyd?

     

    Ja, jeg har aldri gjort dette før. Så takker nok en gang for all hjelp. :)

  10. Da har jeg endelig fått spiller, høytallere osv. Men jeg skulle spille av mitt sd kort, men det gikk ikke. Jeg fikk ikke sd kortet inn med en gang, måtte lirke litt til siden for at den skulle gå inne, none sd card sto det på spilleren. Inngangen er nemelig mye større enn det sd kortet jeg har, bruke sd minnekort pro. Det eneste som er større er vel sd minnekort Ultra? Står ikke noe om hvilke sd kort som funker i manual, står bare SD card.

     

    Noen som har en vet hvilken type card som funker?

     

    Spør her fordi det er sikkert noen som vet, sånn at jeg ikke kjøper noe feil. Så slipper jeg styr med å bytte osv.

  11. Noen som vet hvilken sang som spilles når Norge har tatt medalje i OL. Nrk sender alltid sånn "skryte klipp" når vi tar medlaje, da ser vi klipp etter distansen vi nettopp tok medalje i også er det en sang som spilles. Noen som vet? Kanskje det er en sånn egenprodusert sang laget av NRK?

     

     

    -- Fant den etter å ha lest igjennom her;)

    Norah`world-Golden Age

  12. Jada, da er jeg ferdig med glattkjøring! Som forresten var utrolig gøy, hvertfall med den kjørelæreren jeg har:) Har lest at folk bruker maaange timer utenom det obgliratoriske, skjønner ikke det helt. Jeg hadde så og si aldri kjørt en bil med gir før jeg kontaktet kjøreskole. Jeg hadde første time 14 januar, som ble en veiledningstime på trinn 2, den 1 februar hadde jeg ny kjøretime som ble veiledningstime på trinn 3. I dag den 11 februar hadde jeg glattkjøring. Så nå er jeg på trinn 4 som er det siste trinnet, skal ha langkjøring den 17.februar. Så sånn jeg ser det og har blitt fortalt, så blir ekstra kjøretimer avhenging av hva jeg vil. Kommer til å ta hvertfall en eller to pga skal på ferie i 2uker forså komme hjem og ha oppkjøring 2 dager senere, på bursdagen min :D

     

    Ser jo den at folk er forskjellige, men det jeg tror som er påvirker mest på hvor mange kjøretimer man har er kjørelæreren din! Min kjørelærer bestille oppkjøring før jeg hadde kjørt en meter første gangen jeg møtte han:p og han sa klart å tydelig at penger som dras inn på ekstra kjøretimer driter han i siden det hjelper ikke han noe. Han sa det greit og kort: "Jeg vil ikke ha deg her noe mer enn det obligitoriske!" for så sa han: Trenger du mer, ok da tar vi mer timer. Men de ALLER fleste trenger ikke mer enn det obligitoriske for å bestå. Det er etter du har fått lappen at den virkelige øvelsen kommer, og man skaffer seg erfaring"

     

    Dette er etter det jeg har opplevd, forresten jeg kjører for svein svendsen.

    Ville bare skrive litt, føltes så mye nærmere lappen nå som glattkjøring er ferdig og langkjøring er til uka :thumbup:

  13. Pr. dags dato finnes det 3 versjoner ev Megane hvorav hver av dem utenom nummer 3 har en faceliftutgave hvor mye er endret. Er en fordel om du kan si hvilken årsmodell og evt. annen data du har.

     

    Jeg har Haynes-bok for Megane I facelift som jeg kan sjekke opp for deg om det er en Megane I du har. Boka dekker stort sett kun versjonen før facelift selv om den er en egen bok som skal være kun for facelift (av en eller annen merkelig grunn.. virker som at samme boka er markert noe annet bare for å selge ekstra..).

     

    Jeg har en Renualt Megane 1,6e RT 1997, spylevæske tanken sitter veldig tungvint til... :thumbdown:

  14. En ting jeg også lurer på. se på bildet jeg legger ved, jeg er brune bilen. I dette tilfellet så er det vikepliktskilt, altså jeg skal egentlig stoppe ved den røde linja jeg har tegnet. Men når jeg kjører i dette krysset i virkeligheten, så kjører folk sånn fleting, annehver fra "hovedveien" og så fra veien som kommer inn. osv.

     

    Vil sensor stryke meg hvis jeg fletter sånn som alle andre, det skaper mer flyt hvis det er mye biler der og da. men ifølge regelen så skal jeg stoppe!? Noen som har noe fornutig å si om dette?

    vikeplikt.bmp

  15. Hvordan fungerer det på oppkjøringa egentlig? følger man en gps, si sensor "følg skilting mot oslo" ...?

     

    Er ikke no gps nei.

     

    Sensor sier baade folg skilt og/eller bare ta til venstre/hoyre i neste kryss. Det er ingen fare, du faar vite i god tid hvor du skal kjore.

     

    Ok, høres bra ut. Slepper å stresse med det, kjørelærern min surrer med skjønner du. Hvis han ikke sier no så skal jeg rett fram, men han glemmer alltid å si ifra hvis vi skal ta av et sted. Så ender alltid med at jeg må snu pga han roter :p

     

    Også kontrollspørsmålet. Man MÅ ikke kunne svare på det for å bestå? Det er sikkert pluss og man føler seg tryggere hvis man svarer riktig. Men det alene er vel ikke nok til å stryke?

×
×
  • Opprett ny...