Gå til innhold

magste

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av magste

  1. Kommet over en liten sak ved bruk av content aware fill. Det fungerer delvis, for den fjerne det den skal fjerne og legger oppå det nye som den skal gjøre. MEN, det han legger oppå er veldig kornete. Ser ikke pent ut i det hele tatt. Fikk en bekjent av meg til å gjøre samme, han fikk det til pent. Gjør jeg noe feil eller har jeg for gammel versjon eller innstillinger?

    post-188148-0-17126000-1416437965_thumb.jpg

  2. Heisann !

     

    Prøver meg på et bilde og er spent på å høre hva folk har å si! Var ute for en stund siden og tok bilde av vårt nye kulturhus! Sendte det gjennom photoshop en tur og ble egentlig veldig fornøyd med bildet! Lot det være såpass lyst til høyre for prøve å vise en utstråling av lyset i bygget!

    post-188148-0-43260500-1315748906_thumb.jpg

  3. Heisann!

     

    Har nå gått igang med en liten oppgradering av fotosekken min! Ønsker å leke litt med fastoptikk og har planer om å bytte til canon 50mm 1.4 og canon 85mm 1.8. Men kunne også tenke meg en i den nedre skalaen som en 20 - 24 - 28 mm. Har lest en del varierende tilbakemelding på canon sine, så lurer på om noen her inne har noen erfaringer med disse eller sigma sine?

     

    Takk for hjelp!!

  4. Hei!!

     

    Sitti og lest litt om mattskiver og gylne snitt! Lurte på om det går ann å bytte ut mattskiven som sitter i 50Den min så jeg får det gylne snittet når jeg ser i søkeren? Har det jo på live view, men skulle gjerne hatt det i søkeren min også!

     

    Ser folk snakker om mattskiver som gir bedre bilde på hvor du legger fokus enn, men har noen linser som går over f.4, så dette blir vel bare kluss eller?

  5. Morn!

     

    Jeg har sikla litt på canon 50mm 1.4. Hos FotoVideo koster denne 3095.- Hos B&H koster den, omgjort til norkse 2122,- + 300 ca i frakt. Det jeg nå sitter og lurer på er hvor mye besparelsen er, og om det i det hele tatt er noe vits å kjøpe det fra andre siden av pytten. Kommer det 25% moms oppa dette igjen? For da skal det etter min lille regning ikke bli mye besparelse?

     

    Magnus

  6. Sikkert forumets mest stilte spm. Men har så og si bestemt meg for å kjøpe inn en 70-200 canon

    Bør man gå for IS på den linsa? Og hva bør man gå for av f.4 eller f.2.8? Ser at 2.8 er tyngre og større?

     

    Noen som har noen gode svar? Vil nok bli brukt en del på konsert tenker jeg, pluss natur bilder og forsamlinger hvor det kan være litt kronglete med mye lys..

     

    På forhånd takk for at du tar deg tid til å hjelpe!!

     

    Magnus

×
×
  • Opprett ny...