Gå til innhold

kingsize123

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kingsize123

  1. Mine foreldre skal til USA nå og skal kjøpe MAC for meg der. Men jeg er usikker på om jeg skal kjøpe pro eller air. Jeg skal 13 tommer uansett, hadde tenkt på pro hele veien pga jeg hadde hørt at air var så dårlig, men det var vel 1.generasjonen, de nye nå er visst bra?

    Jeg skal hovedsaklig bruke dataen til skole, nettsurfing og kanskje ha muligheten til å spille cs 1.6.

    Noen som har noen tips til hvilken jeg skal kjøpe av PRO og AIR? Og noe jeg ellers bør vite når jeg kjøper mac i USA?

     

    Mats wj

  2. Hei. Jeg og noen kompiser skal til Athen for noen dager i sommer før vi tar turen videre til IOS. Vi har lurt på å bestille hotell gjennom hotwire.com. Er det noen som har noen erfaringer med denne siden? Eller generelt hoteller i Athen? Er siden til å stole på? Får vi det vi blir lovet?

     

    Hilsen mazzi

  3. Prisen på iPhone 3G med 8 GB uten binding i USA ender opp på ca 3100 kroner og iPhone 3G med 16 GB vil ende opp på ca 3550 kroner.

     

    Du må tegne abonnement med 2 års binding, betale inn et forskudd hvis du ikke har amerikansk personnummer og så bryte bindingen. Selv om du bryter bindingen så vil ikke AT&T låse den opp for deg, og telefonen kommer mest sannsynlig med nyeste firmware som gjør at du ikke kan låse den opp for bruk i Norge uten å kjøpe et såkalt lure-simkort.

     

    Hvis du kjøper den i USA og den går i stykker vil ikke Apple i Norge hjelpe deg med å reparere den på garanti.

     

    Kjøp heller en iPhone 3G fra Netcom og bryt bindingen hvis du trenger den uten operatørlås. Da får du en lovlig opplåst iPhone 3G med norsk garanti og reklamasjonsrett.

     

     

     

     

     

    hva vil prisen komme på da?

  4. Heisann!

    Gjorde selv det samme med 1gen Iphone, så det er fullt mulig...Sjekk på Finn.no eller Qxl.no og søk etter personer som selger og unlocker iphoner..De gjør sikkert dette for en billig penge...

    Om du ikke orker å bruke penger for at noen skal gjøre det for deg så er det ganske enkelt å gjøre det selv...Sjekk på Ipod1.no og mac1.no der finner du masse guider og info om dette...

     

    Lykke til :thumbup:

     

     

    ok, men jeg har hørt at det ikke var mulig å gjøre det med de nye iphonene...?

×
×
  • Opprett ny...