Gå til innhold

sebbebo

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sebbebo

  1. jeg har også WIFI problemet! hatt det siden jeg fikk telefonen ( i juni ca), det har ikke vært noe stort problem da jeg stort sett bruker telefonen til offline spotify i bilen :)

     

    har nå fått et annet problem som er litt mer kritisk. jeg mister dekning hele tiden. jeg mener da allt av signaler bare forsvinner uten forvarsel. synes den har vært slik i hvertfall 50% av gangene jeg har kikket på den ( har vært i ca 1 uke), virker som om dette kom med oppdateringen, som virker litt rart...

     

    noen andre som har opplevd dette?

     

    hvis jeg skal sende den inn til rep, har det noe å si at jeg kjøpte den på elgiganten i sverige? (elkjøp) kan jeg levere den på elkjøp i norge?

  2. Hei

    Går nå vg1, studiespessialisering. jeg lurer på om det finnes en utdanning som er på høyskole(f.eks) som omfatter temaet bil,min store lidenskap?

    jeg ønsker å jobbe med biler uten å være mekaniker, tenker på utvikling, design osv. hvis det er en mulighet for dette i norge ? hvilke fag bør jeg velge for vg2 ?

    takknemeling for svar :)

  3. svidd pongsopp altså! gir opp dette, opera-mini vil rett og slett ikke starte. Både Telenor og Wi-fi funker 100% og alle instillinger er testet mer eller mindre og får bare ikke startet det. Lastet ned fra opera.com, så det har vel ingenting å si hvor den er hentet fra?

    Har sikkert ikke noe å si , prøv og avinstaller opera og innstaler på nytt ;) vet ikke om det vill funke men lov å håpe

  4. Hei

    får det ikke til å fungere jeg heller, har logget inn og alt det der (har en 5800) men det står at den må "set up syncing" og når man gjør dette får man en kode på sms og den skal man lagre som innstilinger. etter jeg har gjort dette kommer den bare tilbake til start. kommer ikke lengre enn dette. går ikke an å laste ned noe.

×
×
  • Opprett ny...