Gå til innhold

Eunos

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eunos

  1. Hei. Jeg ønsker å koble opp trådløs internett der jeg bor. Jeg har en internett kabel som går inn i leiligheten fra huseier. Hva trenger jeg og hvordan gjør jeg det for å få trådløst nett? Vi har to pc'er og de brukes utelukkende til surfing..

    Som dere sikkert forstår så har jeg null peiling på nettverk osv, så jeg tar imot alle tips! Legg gjerne ved linker til produkter osv..

    :)

  2. Turistkontor er jeg ikke sikker på, men jeg lette ikke etter det heller. Dersom du reiser via apollo, så har de helt sikkert informasjon på hotellet. Kan iallefall anbefale en tur opp i fjellene, fantastisk utsikt over øya og over til naxos bla.

    God tur!

  3. Har reist fra Athen og ut til øya, da på egenhånd(ikke charter)Synes det var lett og skjønne hvilken båt man skulle på og de roper ut havnene underveis. Hvis det var det du lurte på?

    Det jeg vil anbefale, istedenfor å melde deg på en utflukt er å leie en atv eller scooter og kjøre rundt øya og stoppe der du selv vil.

  4. Er det noe å hente på å bytte bremseskiver, bremseklosser, bremseslanger og bremsevæske om jeg vil få bedre bremser i forhold til orginalt på en '01 Astra G? Har 280mm bremseskiver fram, og det er ikke plass til større siden jeg vil ha en fornuftig dekkdimensjon på vinteren.

     

    Hvor komplisert er det eventuelt å gjøre slikt selv? Har vært borti endel bremse-reperasjoner på gokart, men luftingen av slike bremsesystemer er vel vesentlig enklere enn en moderne bil med abs?

    Med vassere bremseklosser, stålomspunne slanger og "fersk" bremsevæske vil du merke en vesentlig forbedring i bremseeffekt ja.

    Jeg vet ikke noe om gokart, men det er utrolig enkelt å bytte bremser og lufte. ABS eller ikke spiller ingen rolle..

  5. Kursen er ganske lik den banken/kredittkortselskap tar, og det er ingen gebyrer til PayPal for kjøp på eBay. 34 britiske pund blir ca. 310 norske kroner i dag.

     

    Hmm, For den kursen paypal har på sin kalkulator stemmer ihvertfall ikke...

     

    Hvorfor i all verden spør du, når du har tilgang til PayPal sin kalkulator? Da vet du svaret. Uansett, jeg bruker ett tillegg i Firefox kalt Hyperwords for hurtig å estimere valutabeløp. Det gir i de fleste tilfeller en nær nok estimat, selv om jeg slår dette opp i kalkulatoren til PayPal hvis jeg er nær 200-kroners grensen.

     

    Selger må stå for alle PayPal-gebyrer.

    Helt sikker på det ?

     

    Ja.

    There's no charge to open a PayPal account and to transfer money from your bank account to your PayPal account. There is also no charge to purchase items using your PayPal account.

     

    There are fees in other cases, such as:

     

     

    * Receiving payments for goods and services.

    * Receiving payments from friends and family made using a debit or credit card.

    * Receiving payments from people in other countries.

    Du må også huske at dette beløpet er så høyt (200 kroner eller mer), at du må betale norsk MVA og fortollingsgebyr.

     

    Nei, det må jeg ikke! Det er inkl. Frakt =)

    Da må selger spesifisere verdien av varen, uten frakt, på tolldeklarasjonen. Ellers sitter du i tollfellen.

    Det er totalen for varen og frakt som tilsammen skal være under 200,- for å slippe MVA. Unntaket er bøker, som det ikke er MVA på, og bla. bildeler som det ikke er tollavgift på.

  6. Spacere bør vel først og fremst brukes om felgene har feil innpress i forhold til originalt. Ikke til å få dekkene lengre ut/økt sporvidde. Og selvsagt må de være TUV- godkjent.

     

    For å ta et eksempel. Bilen skal ha 48 i innpress. Men de kule felgene du fant produseres bare med 38 i innpress. Da bruker man en spacer på 10 mm og får riktig innpress. Da gjør den ingen skade.

     

    Da vil du vel ende opp med ET28. I såfall måtte du dreiet av felgen 10mm.. Og hvis du skal være helt lovlig så kan du bare endre sporvidden 7,5mm pr. side.

    Og til han som lurte på lykter; Så lenge de er E-merket så trenger du ikke godkjenne noe som helst, og ingen kan ta deg på noe. Så lenge de har den fargen de skal osv.. Brukt 45min i telefon kø hos SV for å spørre om lykter i fjor, så dette vet jeg ;)

  7. Har du luftet alle kalipperene? Start med den lengst unna beholder/sylinder, og jobb deg frem. Eks: H bak, V bak, H foran, V foran.

    Men er det nødvendig å koble av bremseslangen for å bytte klosser og skiver? Jeg pleier bare å stripse opp kalipper et sted, så den ikke dingler etter slangen. Uten å røre slangen..

  8. Min 306 var ok, helt til den bikket 100- 120 000km da kom alt på en gang; el. feil, topp pakning røyk, lekkasje osv..

    Mest iriterende er alle "småfeil" som kommer og går uten noe logisk forklaring.

    Nå kjører jeg japansk, og jeg kommer ikke til å kjøpe fransk igjen..

  9. Ikke for å virke negativ, men har du sjekket forsikringspremien? 200sx er en bil med mye ulykkesstatistikk, og dersom du ikke har noe særlig bonus opptjent så kan det bli dyrt med forsikring.

    Ellers virker 200sx som en fin, rimelig og gøyal bil. (Har såvidt prøvd en s14)

    Det er også det jeg ville gått for, utenom s14a da, men de er ganske mye dyrere igjen..

×
×
  • Opprett ny...