Gå til innhold

Tor_med_hammeren

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tor_med_hammeren

  1. Vg1 Elektrofag -> Vg2 Elenergi -> lærling eller påbygging til studiekompetanse -> lærling -> lærling eller påbygging til studiekompetanse

     

    Du velger selv i vilken rekkefølge du vil ta fagbrev, men trnger ikke påbygging til studiekompetanse for å få fagbrev.

     

    En elektriker jobber med å planlegge, montere, reparere og instalere elektriske anlegg. Du kan være med på å utvikle og sette i drif det elektriske systemet i en bolig, industibygg etc, eller reperasjoner.

     

    Vil du jobbe med data kan du velge Vg2 Data og Elektronikk, for jobb med hardware, eller IKT-Servicefag, for jobb med software.

     

    Sjekk ut vilbli.no Der finner du oversikt over de foskjellige linjene fører fram til og en god forklaring på arbeidsoppgaver.

     

    Lykke til med valget:)

  2. Hei. Jeg har nå valgt å søke Vg2 Automasjon og forventer å komme inn på gode karakterer. Kommer også til å gå Vg3 Automatikerfaget.

     

    Ettersom at jeg er veldig skoleglad vil jeg ikke stoppe med bare 1 fagbrev. Har fått tips om at med 2 fagbrev vil jeg bli mye mer attraktiv for arbeidsgiver.

     

    Jeg lurer på om det er mulig å ta mitt andre fagbrev (elektriker/elenergi) som privatist, mens jeg har min lærlingtid som automatiker? Lurer også på hvordan det vil bli med lærlingtid?

     

    Håper på svar :)

×
×
  • Opprett ny...