Gå til innhold

Svinefot

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Svinefot

  1. Vil Marineingeniør Elekto/Automasjon på Sjøkrigsskolen være relevant til en slik jobb?

     

    Slipper å bli sittende fast i en ROV, siden man fjernstyrer dem ;)

     

    Har du sjekket litt rund på hva som kreves for å få den jobben?

    http://www.nui.no/sitefiles/22/PDF/rov/Applform08ROV.pdf

     

    http://www.jobbfeber.no/yrkedetalj.lasso?-KeyValue=36035

     

    http://www.evo.no/index.php?name=PNphpBB2&...pic&t=11058

     

    Når jeg leser noen av innleggene får jeg inntrykk av at de fleste off-shore selskaper trenger/ansetter folk med utdannelsen. Men den første linken burde jo si noe til deg. Den sier at det er viktig med mekanikk eller noe sånn?

     

    Regner også med at du har lest denne tråden:

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=525370

  2. jeg har ca 500kr å bruke på ett nytt headset som jeg skal bruke til musikk ved PC og når jeg sitter på buss ca 3 timer hver dag for å komme meg til og fra skolen..

    Høres ut som om du bør bruke litt mer enn 500 kr på headsettet

    jeg har selv tatt en titt på "SteelSeries SteelSound 5H v2", men hører at den ikke er så god når det kommer til musikk..

    And you've heard right! Hold deg unna sånn billig fjortis-plast: SteelSeries, Skullcandy, WeSC osv...

     

    Sisste Sennheiser headsettet jeg hadde søg kølle, men det var jo fordi det var "akkustisk modell" og beregnet for tekno. Tror kanskje Goldring DR50? Har hørt bra ting om disse:

    http://www.hifiklubben.no/produkter/tilbeh...elefon_sort.htm

  3. Jeg spiser når etter jeg er ferdig med å spise, si at jeg har spist 2 kakestykker. Jeg kjenner jeg blir litt mett, men jeg fortsetter å spise.. Smaken av en kake er så godt, å da vil jeg bare ha mer. Uansett om jeg vet at jeg er mett, jeg greier ikke å slutte. Til slutt blir jeg bare kvalm. Dette kan også hende når jeg spiser brødskive, jeg føler meg god og mett, men vil fortsatt ha mer. Fordi det smaker så godt, og det er godt å spise.

    A-Fuckings-Men brotha! :D

  4. Må nesten spørre om hva du mener med at den er utdatert? Det er ikke lansert noe ny iPhone-modell fra Apple, og hvis man skal gå etter logikken om at det alltid kommer nye modeller (om noen måneder) så er jo alt på markedet utdatert til enhver tid.

     

    Edit: Jeg syntes forøvrig dette ser ut som en annonse med all informasjonen du tar med og bildene. Noe som du garantert vet ikke er tillatt her.

     

    Hei Hedonism.

     

    Jeg prøver på ingen måte å være frekk eller fremheve at jeg har rett, men kan du si meg hva som ikke er utdatert? Tenkt deg om: ingenting på iPhone er revolusjerende eller "nytt". Med utdatert mener jeg at kameraet er svakt, (MMS-funksjon?), pris osv... hva er det iPhone kan gjøre en vanlig telefon ikke kan gjøre 10 ganger bedre?

  5. Hmmm...er vel ikke bare nordsjøen som bruker fjernstyrte modelbåter da? Vet i alle fall at forsvaret har noe sånn greier?

     

    Var det forresten i Norge at den ubåten med 3-4 mennesker i sluttet og virke og så hadde de bare 3-4 timer til å bli reddet? Var ikke så lenge siden

  6. Wow! For et ironisk tilfelle vi har her da! :dribble: Høres ikke kjekt ut nei. Sikkert på at du er i riktig stilling eller noe sånn når du "gynger"? Om jeg kan ta dette som et eksempel: Du onanereri ikke med feil vinkel på hånden i forhold til penisen. Skjønner du? Prøv flere stillinger kanskje? Eller sjekk med legen :)

     

    Det sliter selvfølgelig veldig på selvtilliten hennes

     

    HENNES?

  7. Vagina er bedre. Tenk om du skulle ta anal i en doggystyle (er vel ikke så veldig mange andre måter) og dama hadde en ikke så veldig pen rumpe. Med vaginal hadde du i alle fall sluppet å se alle kvisene o.l. hun måtte ha der.

×
×
  • Opprett ny...