Gå til innhold

Desoxyri

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Desoxyri

  1. Hei alle sammen.

     

    Jeg skal inn til førstergangs i sommer i luftforsvaret på madla. Etter rekrutten hadde jeg tenkt å søke meg videre som brannvernsassistent. Men for meg betyr førstegangstjenesten liksom litt det å løpe rundt i skogen og leke med våpen. Løpe rundt i skogen er kanskje ikke det man gjør mest av i luftforsvaret, men akkurat det er noe man alltids kan gjøre hjemme ;). Leke med våpen der i mot er det litt vanskeligere med så jeg lurte på om dette er noe man kan få gjøre i luftforsvaret. Har man f.eks. tilgang til skytebane osv.? Har en brannvernsassistent tjenestevåpen og i så fall hvilke? I vakt og sikring får man jo alltids leke med våpen, men jeg har fått høre at det er en nok så kjip tjeneste. Eller har jeg også hørt at brannfolka kun henger rundt stasjonen pga beredskap; og hvordan er det forresten med beredskapen? Er det liksom 24/7 til du får permisjon eller?

    Ellers noen som har gått videre som brannvernsassistent? Noen som kan gi et lite bilde på hvordan det er? Hvilke muligheter man har osv?

    Rask respons hadde vært flott sånn at jeg kan søke om å skifte avdeling før fristen går ut om det skulle bli aktuelt.

    På forhånd takk til de som tar seg tid å svare. For de som bare skal klage på at jeg har gjort for dårlig research trenger ikke å bry seg med å svare en gang.

×
×
  • Opprett ny...