Gå til innhold

Nøbe

Medlemmer
  • Innlegg

    257
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nøbe

  1. Dum som jeg var så skulle jeg dekke til soveromsvinduet med svarte søppelposer og brukte så ducktape til å lime dem fast, men når jeg skulle ta dem ned så hang det limrester igjenn etter tapen på gipsen i taket.

     

    Noen forslag til hvordan jeg kan fjerne det uten å skade gipsen? Prøvde å forsiktig skrape det bort men det sitter som treet i skogen.

  2. Mennesker er virkelig dyr, og når du er på dit laveste og sårbar slår de til. Merker at når humøret mitt sveier nedover får jeg skikkelig med pes, at jeg kankje har litt usikre venner som ikke har nok vitalitet til å holde seg selv oppe uten å blaste meg med ego hits er nokk sant. En kompis som får høre det av kona når han har vært nede en uke, snur seg til meg når jeg er nede og gir meg samme behandling, dafaq.

     

    Vandrende biokjemiske roboter som søker vitalitet og stimulis fra andre for å booste oss selv, thats it.

     

    Griner ikke og slår ikke i tastaturet når jeg skriver dette, kan egentlig le av det og se det i et bevisst perspektiv.

    Men å bruke logikk i slike situasjoner som nevnt over er helt useless, fuken ego battles.

     

    Men vi er jo 99% like alle i menneske familien så ranter vel like så mye om meg selv.

    • Liker 1
  3. Jeg har et lite innholdsrikt liv så jeg på en måte kompenserer ved å fokusere veldig på sex pga det er en god følelse som jeg ikke trenger noen forklaring. Derfor jeg konstant tenker på sex, beroligende etc. Viss du får et bedre liv vil du ha mindre bruk for porn tipper jeg.

  4. Ikke mulig med et sexliv uten blowjobs. En vikrelig nyttig ting ved de å svelge er at man slipper alt sølet. Det renner ned på staken og fester seg i kjønnshårene og åler oppi navlen. Ekstremt tiltak å få det bort når de lagrer seg inni navlen. Viss en er for sen med å tørke så henger dopapiret seg ijgenn i hårene og man tenker faaan. Må nesten bare hoppe i dusjen.

  5. Min bursdag i morgen. Alt som skjer er at jeg tenkte å se batman, men jeg gidder ikke å få med noen av de jeg kjenner. Er alltid enveiskontakt og da drar jeg heller alene. Har ikke plaget meg så mye at jeg alltid er alene men nå begynner det å skjære i sjelen. Verste er at jeg har kompiser som jeg har det morsomt med, men de bor langt fra meg. Det som alltid ligger bak i hodet er at det snart blir på tide å forsvinne herfra. Tsk tsk

  6. Dere skal vite at fisken føler det samme med en krok i kjeften som du ville følt viss noen drog deg opp av vannet med en krok i peniz. Håper du ikke er noen dyrevenn, i det tillfellet er du et godt bidrag til dyreplageri.

    Men en fisk er jo lite intelligent og ubrukelig så hvorfor ikke.

  7. Hør her kompost- Gutter drar med oppførsel og personlighet og hoes drar med utseende. Og du trenger ikke å stresse deg for å få deg noe, hvor har du det i fra? Du kan ha det gøy mens du prøver deg på snusk og fanterier. Og å by damer på drinker er ren idioti, hjelper ikke i det minste viss du vil dele seng med dem. Det som ikke er så pent vil bli glemt av alkohol og når du slukker lyset når akten skal begynne.

     

    Tror nok jeg henger med andre folk en deg når jeg er på byen så jeg skriver utifra hva jeg observerer hos dem. Er litt gøy, men jeg er ikke noen sosial suksess. Føler egentlig at jeg ikke hører hjemme der til stunder.

  8. Det beste ville vært å knekke fingrene hans og slått ham halvt til døde. Du løper, han sitter igjen og vil sikkert stalke deg i et par år, finner seg ei ny og historien gjentar seg. Denne fyren er et barn i hodet og klarer ikke tenke rasjonelt og har nærmest null selvinnsikt, like så greit å plaffe ham ned. Bare en belastning for seg selv og alt rundt ham.

     

    Det virker som, som andre nevner at du ikke tar til deg noen råd men fortsetter bare å skrive, vil du leve i denne helvetes tilværelsen?

  9. Ingen problemer Nøbe. Det var da meg en alldeles udsøkt glede å kunne presentere en flunkende ny & fin vegg med tekst til deg. Det var da så lite.

     

    Jeg har ellers ingen problemer med det du sier om at forplantningsinstinktet er ett av de sterkeste et menneske er i besittelse av, men jeg vil gjerne påpeke at mange av instinktene vi har fra naturens side har blitt underkuet. Jeg må dog innrømme at jeg har en alldeles utradisjonell tilnærming til det hele. Jeg tror nemlig at det er forskjeller folk i mellom.

     

    Overdriver og spekulerer, sier du? Det kan nok hende. For å heve meg over andre? Er ikke helt med på den. Det var ikke jeg som skrev at absolutt alle mennesker er lystne kjøtere og de som påstår noe annet er hyklere. Men om du føler at jeg hevet meg over andre med min lysende diskurs så må jeg få takke deg for det. Kompenserer for noe? Ikke umulig, ikke umulig. Uten at jeg helt kan tenke meg hva det skulle være. Det er nok snarere en form for underbevisst egenkompensasjon. Om noe.

     

    Det kan hende. Kankje. kankje ikke.Hmmm. uuh. tja. Er litt med på den, at det seksuelle instinktet har i noen gratrd blitt forvridd og perverst hos visse mennesker. Er jo en tråd her en plass om en som kommer ut og sier at han tenner seksuelt på hunder.. Jeg mener at du prøver å heve deg, ikke at du klarer det.. Og en underbevisst egenkompensasjon er det nok, som du tyder selv.

  10. Så viss jeg forstår deg rett Romis, så er du mest interessert i jenter? Du liker det fordi du har flere valg? Du ville ikke vært i et forhold med en gutt? Du liker gutt on gutt bare viss gutten er god til å suge? - Heterofil gutt som trenger litt ekstra oppmerksomhet - ?

    • Liker 1
  11. Det her med svette hender er noe du må prøve å gi faen i. Jeg hadde det problemet i mine yngre dager og tenkte på det konstant og ble utrolig stresset av det. Prøvde alkens ubrukelige produkter og metoder for å få det bort, men til ingen nytte. Mine hender er ennå svette men jeg tenker ikke på det lengre, og så lenge jeg ikke tenker på det er de ^ikke^ svette.

  12. Hvem skulle vært moderator på diskusjon.no om man aborterte alle med downs?

     

    Mener du at det da hadde manglet medlemsmassen, og derfor ikke trengtes moderatorer med vernepleie-evner - og da heller ikke noe diskusjon.no?

     

    JUST SAYIN. Løven sitter ikke der som et brødhode og ser på at hyenene fråtser i seg byttet den kjemper imot. Vi har mye å lære av disse primitive rovdyrene det skal være sikkrert...... fzzzzzzzzzz

     

    En hær av løver ledet av en sau, vil tape mot en hær av sauer ledet av en løve

     

    Nei

  13. Hun vil ikke ha total isfront nei? Virker som om hun liker oppmerksomheten. viss hun fortsetter slik så får du bare dumpe dem begge, slike giftige kvinnemensker må du holde deg unna. Hun burde skrike inn i øret hans at hun ikke vil ha ham og du burde konfrontere det med han også. Mann deg opp, våre forfedre drepte hverandre over chicks og du klarer ikke engang konfrontere ham med ord? Weak

×
×
  • Opprett ny...