Gå til innhold

Dennis9

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dennis9

  1. Hei, for et par uker siden fant jeg en ps3 60gb på el-retur som manglet topplokk, jeg kjøpte topplokk av en venn og satte sammen blurayen som var demontert. Ps3en hadde ylod men jeg fikset det selv med varmluftpistol og da fungerte den fint.

    Men i går fikk den ylod igjen. Jeg prøvde å fikse den en gang til, denne gangen med litt høyere temperatur, men da jeg skrudde den på igjen kom det ikke noe bilde på skjermen. Jeg prøvde å re-sette video innstillingene og da kom det et bilde med masse grønne streker og prikker på skjermen. jeg prøvde å skru den av og på flere ganger men til slutt kom det ikke bilde engang. har prøvd å re-sette og ta ut hdd og det meste annet jeg kunne komme på, uten hell. :(

     

    Kan det hende at det fikses hvis jeg prøver å fikse den igjen og vil det hjelpe å bruke sånn derre flux (vet ikke hva det heter på norsk) Kan en eventuell reballing hjelpe?

     

    Takker for svar!

  2. jeg fikk nytt batteri for en stund siden nå, men den funket ikke noe bedre med det nye batteriet. Så jeg tok og skylte den i vann og lot den tørke. Nå fungerer alt utenom baklyset på skjermen. Leste på internett at man kunne bytte noen deler inni for å få baklyset til å fungere, er det noen som vet hvordan dette gjøres og eventuelt hva man trenger av utstyr?

  3. Hei, for noen dager siden fikk faren min en iphone 4 av en på jobben som hadde falt i do for en god stund siden. Når en plugger i laderen går det noen sekunder og så blinker apple logoen opp i et millisekund for å så bli helt svart.

    Da jeg koblet den til itunes fikk jeg beskjed om at det var en iphone i gjenoprettings modus, men jeg fikk feilmelding da jeg prøvde å gjenopprette den som sa at det var en ukjent feil.

    så jeg åpnet den for å se inni den og oppdager at batteriet var helt blåst opp. og konkluderte da med at batteriet var gått.

     

    Hvordan kan jeg finne ut om det er noen av de andre komponentene som er gått uten å kjøpe nytt batteri først?

     

    Takker for svar :)

  4. For noen dager siden kjøpte jeg en Gameboy klone på dealextreme(sku:23834), den første gangen jeg ladet den fungerte alt som det skulle, men så begynte problemene.

    etter at jeg hadde brukt opp strømmen på batteriet den første gangen og skulle lade den ville den ikke lade!

    Ladelyset lyste og den sto og ladet hele natten men var like flatt neste morgen.

    Da den ikke ville lade tok jeg multimeteret for å sjekke om det kom strøm til batteriet og den viste 4 volt.

    Er det gameboyen eller batteriet som er ødalagt da?

    Takker for svar :)

  5. Hei, jeg har en Dell precsision 360 med et innebygd lydkort:soundmax integrated digtal audio, og et i pci slot: creative audiopci (es137),(es1373),(wdm).

     

    creative kortet brukes kun fordi det har en gammel gameport innebygd.

     

    problemet er at når jeg trykker på "Enable" på creative kortet i device manager bruker den lydkortet som stanadard lydenhet og det ser ikke ut som det fungerer å endre instillingene.

    Dermed sitter jeg med valget om å bruke spillkontroll eller å ha bra lyd.

     

    Er det noen som har en løsning på dette problemet?

     

    Takker for svar :)

  6. Når jeg prøver å åpne en Link som er i et program så skjer det ingenting, men da jeg prøvde å åpne en link i word fikk jeg denne feilmeldingen: Operasjonen ble avbrutt på grunn av begrensninger som er definert for denne datamaskinen. kontakt system ansvarlig.

     

    Er det noen som vet hvordan man fjerner disse begrensingene?

    Takker for svar :)

×
×
  • Opprett ny...