Gå til innhold

Hoggert

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hoggert

  1. Hei,

     

    Jeg bor i Spania og har vært med ei spansk dame siden januar.. Vi er begge i 20-åra. 

     

    Hun har ferie hele august mnd, og jeg tenkte da å ta henne med på en tur (1 uke elns.) Hun liker shopping.. shopping i England, men jeg kunne tenkt meg å tatt henne med på noe annerledes. Hun har enda ikke sett Norge, og jeg fant et sykt naturhotell "Juvet" som virket perfekt for oss, men det er helt booket.. Jeg kunne tenke meg å tatt henne med til Norge, Frankrike, Nederland, Danmark osv., men har egentlig aldri reist på tur med dame før. Derfor spør jeg her om dere har noen tips? 

     

    Det kan være alt fra hotell i en fin by, til ei 2-manns boble i skauen med fin natur... hva som helst. Men det må være en grei pris og i Europa.

  2. Hei,

    I noen måneder nå har jeg hatt vond lukt rett under neseborene, det lukter ost/sopp. Jeg setter inn et bilde for å illustrere, det ligger i vikene rett nede i hjørnene der hvor det er skygget. Jeg er litt bekymret for om dama legger merke til det når vi kysser haha... Er det noen som har hatt dette eller vet hvordan jeg blir kvitt det? Jeg setter fingen der, også er det som om det er litt klamt, og vond lukt.. Håper på svar

     

     

    moro-nese_865085a.jpg

  3. Hei.

     

    Jeg kom til Torrevieja (La Mata) for 2 uker siden, og har en jobb her. Jeg har derfor stort behov for aa laere meg spraaket saa fort som mulig. Jeg kan en del allerede, men ikke nok til aa kunne snakke det. Jeg jobber til kl 17 hver dag, saa det maa vaere et kveldsskurs.

     

    Er det noen som har erfaring fra noe intensiv spraakkurs eller skoler her i omraadet? Helst med gjevnaldrende elever, jeg er selv 21 aar.

  4. Hei.

     

    Jeg hadde halsbetennelse for rundt 2 mnd siden. Den gikk bort etter 10 dager på penicillin, og siden da har jeg hatt vondt i halsen frem t.o.m i dag.

     

    Smerten ligger på venstre side av halsen. Mandelen der er større enn den andre, og mer ruglete. Er også noe som kjennes ut som en klump utpå halsen ved punkt 10 som vist på bildet i linken under. Det gjør vondt når jeg trykker på det punktet og litt nedover halsen rundt punkt 3 på bildet, og det stikker når jeg svelger eller vrir halsen mot venstre. har ikke hatt feber eller noe annet uvel.

     

    Var hos legen, hvor jeg testet negativ for virus og kyssesyke. Han sa jeg skulle ringe igjen om det ikke gikk bort. Har gått ca. 1,5 mnd siden det startet, 1 uke siden jeg var hos lege.

     

    Noen som har hatt lignende? Jeg frykter jo bare det værste.. -.-

     

    http://www.google.no/imgres?imgurl=http://resource.nhi.no/resource/303-21-lymfekjertler-hode-og-hals.jpg%3Fsize%3D800&imgrefurl=http://nhi.no/sykdommer/kirurgi/illustrasjoner/lymfekjertler-hode-og-hals-303.html&usg=__DnwYw_ELcvhh45CwWuEKuHL85LE=&h=758&w=671&sz=128&hl=no&start=0&zoom=1&tbnid=d0w4VKmiyWQu3M:&tbnh=158&tbnw=140&ei=uewUTqW6GojKsgabqK22BQ&prev=/search%3Fq%3Dlymfekjertel%2Bhals%26um%3D1%26hl%3Dno%26biw%3D1440%26bih%3D775%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=448&page=1&ndsp=24&ved=1t:429,r:1,s:0&tx=41&ty=41&biw=1440&bih=775

  5. Hei.

     

    Jeg kommer ikke til i Rock Band Network..

     

    Jeg putter i Rock Band 3, går inn på musikk sjappa, og der står det Currently Unavailable på alle sangene tilhørende Rock Band Network. Også når jeg putter i Rock Band 2, kommer jeg ikke inn på meny valget "Rock Band Network Store" eller hva den heter...

     

    Noen som har opplevd samme? Trenger hjelp! Har kommet over mange fete sanger fra RBN...

  6. Hei.

     

    Jeg har en Acer Aspire 7520.

     

    Jeg satt og så film på den her om dagen, da plutselig hele greia stoppet opp, akkuratt som om filmen ble satt på pause. Men jeg kunne ikke gjøre noenting med pcen, så jeg måtte trykke den av. Nå når jeg skrur den på igjen så er det noen streker som går loddrett nedover hele skjermen.

     

    Jeg prøvde å koble til ekstern skjerm for å se om det bare var skjermen som var ødelagt, men fikk det samme bilde opp der. Selve pcen jobber, og vifta går raskere og senere og raskere og senere osv., men bildet på skjermen kommer ikke lengre enn der du ser en svart bakgrunn og windows7 logoen, også står det "Starting Windows" eller noe sånt.

     

    Noen som har vært borti noe lignendes? Har ikke råd til å levere den inn :p

  7. Hei.

     

    Jeg var litt uheldig med karakterene i Geografi og Engelsk vg1. Jeg er nå ferdig i vgs og har meldt meg opp til eksamen i Engelsk skriftlig og Geografi muntlig den 22.11.10 og 30.11.10.

     

    Jeg har lest gjennom geografi boken, og begynt på oppgavene nå.

     

    Men jeg har enda ikke åpnet engelsk boka jeg kjøpte. Jeg er forsåvidt ganske brukbar på engelsken, men det jeg lurer på er om jeg får oppgaver som går ut fra temaer/tekster fra boka? Eller om jeg slipper i det hele tatt å åpne boka? :p

     

    Når det gjelder geografi eksamen så har jeg ingen "førebuingsdato", skal jeg da trekke tema/oppgave på eksamensdato?

     

    Håper på tips ang. både geografi og engelsk eksamen. Kanskje fra folk med litt erfaring? :)

  8. Hei,

     

    tenkte å gå krigsskole en eller annen gang i livet mitt :p

     

    Jeg stryker i 2 fag som jeg trenger, og tenkte jeg kunne ta disse opp i UB.

     

    Men hva er forskjellen på UB og BS? er det like stor sjangse for å komme inn på krigsskolen med UB som om jeg skulle hatt gått BS?

  9. Hei,

     

    noen som har gått UB i sjøforsvaret madlaleiren? Hvordan var det der?

     

    Eller noen som har gått UB andre steder som var fett?

     

    Hva er fordelene med de forskjellige UB linjene? (muligheter i forsvaret/Sivil etter utdanning)

  10. Innrykk er avhengig av hvor du avtjener førstegangstjenesten. Hovedsakelig innrykk i august og januar, men også i juli, september, oktober, mars og april.

     

    LINK

     

    Tar kanskje grassalt feil, men mener UB (avhengig av hvor) har innrykk i juli og januar?

     

     

    Ønsket mitt i førstegangstjeneste var sjøforsvaret, men har jo ikke fått det brevet enda da. Hvis jeg skal inn i UB så kommer jeg i sjøforsvaret...

     

    Det er nok mer fart og spenning for de som går UB.

    Den store bakdelen er at du høyst sannsynlig blir utskrevet til Heimevernet og slipper ikke ut at systemet før du er gammel og grå.

    Er jo ikke sikkert det er en bakdel da, jeg har en fetter som gikk UB og han er vel nå løytnant eller noe i heimevernet med flere årlige øvelser og kurs.

    Det høres innimellom ut som han kanskje kunne vært det forruten.

     

    Tror ikke jeg har noe imot det, da har man jo noe å gjør på:p Får vel lønn for det og?

  11. Hei,

     

    fikk telefon i går fra forsvaret som spurte om jeg ville søke befalskolen, jeg sa nei (for jeg stryker i r2 og fy2..). Da sa hun jeg kunne gå UB, og at opptaket skulle være i slutten av juni.

     

    Og i dag fikk jeg ny telefon, hvor de ville vite adressen min så de kunne sende innkallelse til førstegangstjeneste.

     

    Det jeg lurer på er... når er opptaket til førstegangstjenesten?

     

    Vil ikke gå glipp av sommerferien! :p

     

    Og om det er noen her som har gått UB (var det gøy)? For hvis førstegangstjenesten har omtrent samme opptaksdato som UB, vil jeg mest sannsynligvis gå UB.

  12. Hei,

     

    jeg skulle gjerne hatt noe å gjør på i norsktimen. Jeg har innstallert your freedom og sockscap. Your freedom funker fett men jeg har problemer med sockscap.

     

    Noen som vet hva jeg skal skrive i ruten "SOCKS server"?. (SocksCap-file-settings)

  13. Hei,

     

    Jeg har en bærbar pc (Acer Aspire 7520, Nvidia Geforce 7000). For 1 år siden innstallerte jeg Windows 7 Release candidate. Den gikk ut for 2 dager siden. Jeg innstallerte da windows 7 Ultimate (64bit). Skjermen er helt rar og når jeg skal starte WoW får jeg beskjed "cannot find a display device, program will now exit".

     

    Jeg rekner med at pcen ikker har driver for skjermkortet. Jeg har prøvd å fått tak i en driver hele ettermiddag nå, uten hell. Har vært innom både nvidia.com og acer.no. Jeg får alltid opp beskjed om at denne pcen ikke har windows 7 64 eller 32 bit osv.

     

    Noen som klarer fikse problemet mitt?

  14. Hei.

     

    Jeg har brukt snus nå i 3 år med gjennomsnittlig 2-3 bokser i måneden.

     

    Jeg bruker snusen både i underleppa og overleppa. Det som bekymrer meg er at jeg har fått såkalt "snuslomme" både oppe og nede, noe som har ført til 2 nye strenger i underleppa, en på høyre side og en på venstre side av mellomstrengen, i overleppa har jeg fått 2 strenger på venstre side av mellomstrengen og en på høyre siden.

     

    Jeg har hørt at dette kan gro tilbake dersom du slutter å bruke snus.

     

    Er det noen som vet litt mer om dette?

  15. Hei.

     

    Er det noen som har gått dette løpet innen sjøforsvaret eller luftforsvaret?

     

    Befalsutdanning/lederutdanning-krigsskolene-krigsskolene-krigsskolene

     

    Det jeg lurer på er om noen kan si meg hvordan det var, og hvordan det fungerer sånn i det hele tatt...altså hvilke fag har du? Er det som å gå vanlig skule eller er det en del øvelser o.l?

     

    Kan man ta opp allmenn fag mens man går det linjen?

  16. Hei.

     

    Tenkte jeg skulle kjøpe guitar hero 5 til xbox 360, greia er at jeg vil ha det med trommesett. Men jeg finner ikke dette noensted.

    Er det slik at jeg må kjøpe "Guitar Hero 5: spill" og så trommesett fra world tour elns.?

  17. Hei jeg tenkte jeg skulle kjøpe noen karbohydrater eller noe som skal brukes når du trener styrke for å holde ut lengre. Jeg trener 6 dager i uka (4 ganger kampsport og 3 ganger styrke), så jeg har stort behov for energi.

     

    Jeg leter etter noe som jeg ikke legger på meg av. Gikk litt på "waximaize" en liten periode, så jeg fikk ikke helt "forsket" det.

    Er det noen som vet om eller har prøvd noe som kan være bedre? Eller er waximaize tingen?

  18. Hei.

     

    Jeg tenkte å kjøpe meg en ny gaming pc. Jeg har bygget det på komplett og valgte dette skjermkortet:

    XFX GeForce GTS 250 1GB PhysX CUDA PCI-Express 2.0, 2xDVI, Graphics Plus, 738/2200Mhz

     

    Greia er at de også har det samme kortet bare med 500mb til en mindre pris.

     

    Hva burde jeg gå for? har det minnet virkelig så mye og si?

  19. Hei.

     

    Jeg satt å las vgHelg her en dag, så så jeg noen som skrev at de "deffa": "Da drikker du fem-ti liter vann hver dag i tre dager, og den neste dagen drikker du ingenting. Da er kroppen vant til å skille ut så mye vann, og da får man ut de siste to-tre kiloene"

     

    Hva betyr dette? At hvis du gjør det slanker du deg to-tre kilo? :S Om det er slik...funker det?

×
×
  • Opprett ny...