Gå til innhold

turbojon123

Medlemmer
  • Innlegg

    139
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av turbojon123

  1. Hei!

     

    Jeg har kjøpt meg en Xiaomi Roborock S50. Flott sak, har vel aldri vært så rent i hjemmet siden den kom inn døra.

     

    Problemet er et par dørterskler. Noen kommer den over den ene veien, men ikke den andre. Andre kommer den ikke over i det hele tatt. Høyde ca 3-4cm.

     

    Ser for meg en liten rampe, som jevner du overgangen. Noen som har funnet en løsning? Som helst kan kjøpes ferdig, som ikke må lages selv. Har ikke funnet noe på ebay ol.

     

    Takk for svar :)

  2. Takk for svar, Saftis  :) Interessant å høre dine tanker om TV-en.

    Likevel leser jeg innlegget ditt og tenker at de fleste irritasjonsmomentene ikke vil gjelde for meg. En ATV 4k blir koblet til og blir brukt nærmest hele tiden. Lyden går dessuten ut optisk kabel til lydanlegg. 
    Punktet ditt rundt fjernkontrollen forstår jeg. IR er smått irriterende. Skulle gjerne hatt en mindre fjernkontroll, slik som følger med Philips 873 (mulig å kjøpe en slik separat og koble til?). Alternativet for min del er en LG C7 (evt c8), men jeg er skeptisk den fjernkontrollen også. Har prøvd LG magic remote tidligere, og tankene går tilbake til Nintendo Wii. Fungerer vel greit nok, men er skeptisk til å legge et par tusenlapper til i TV som jeg ikke tror jeg kommer til å like bedre. Foten på LG-ene ser jo dessuten håpløse ut, spør du meg.
    Hvilken TV byttet du til, Saftis? C8?
  3. Du kommer aldri til å klare å bytte kun det ytre glasset på en S3 og få det til å se like bra ut som originalt. Kjøp et komplett Display Assembly hvor alle delene (glass, digitizer og LCD) allerede er satt sammen, eller benytt deg av Samsung Premium Service.

    Det er feil. Klart du kan få det like fint, om du er nøye og litt nevehendig. Å kjøpe hele skjermen er svindyrt, og da er det ikke rare kronene før du er oppe i prisen for en reperasjon gjort av Samsung premium service. :)

     

    Gjorde det selv nokså nylig. Varmet opp glasset og fikk tatt det av. Løsnet limrestene på LCD med WD-40 (sprit eller elektronikkrens mm. fungerer også) og tørket det vekk. Jeg brukte ikke ny tape, men sparte bare på den gamle langs kantene. Det fungerte fint det, varmet opp igjen limrestene og satte på ny skjerm, men det ble ikke helt tett slik at det har kommet inn litt støv. Derfor er rådet om å kjøpe ny teip veldig smart (men ikke et absolutt must).

    Lykke til! :dremel:

  4. Da er man en idiot hvis man kjøper en datamaskin ut ifra status. Når man kjøper en datamaskin bør man tenke på hva PC-en er god for.

     

    Mercedesen kan ha ekstrautstyr som gjør bilen mer praktisk å bruke.

    Greit nok at du sier man er idiot, men så enkle er vi mennesker. Veldig mange gjør dette - det har du sikkert gjort selv og. Man kjøper ikke alltid er produkt bare for det det er, men også det som følger med.

    Det handler ikke om å ha råd eller å ikke ha råd. Det handler om det er verdt pengene.

    Nei, absolutt ikke. Jeg har ikke skrevet det.

     

    Du er så fanboy som man kan få det til, du klarer ikke se noe positivt i noe annet enn windows.

    Agreed.

     

    Kan velge å se ting annerledes, oldemor-boy:

    2688943823_b95b169bca.jpg

  5. Du tar opp dette med at med at man betaler en god del mer for en ultrabook. Litt lettere og tynnere. Ja, man betaler mer, men nå er det sånn at mange er posisjon til å betale akkurat de ekstra kronene. Jeg, blant annet. Det er ikke lett å argumentere objektivt for det.

     

     

     

    Noe annet er at en Mac ofte bringer med seg en tilhørighet (og en viss status?). Jeg tror en del kjøper pga. dette. "Å, se på han der. Mac og greier!", er setninger som eksisterer til en viss grad. På samme måte er det med en Mercedes. Det er ikke lett å argumentere for å bruke flere hundre tusen ekstra på en Mercedes, når man helt konkret får nesten det samme i en VW. Noen tilbyr "det lille ekstra", som får folk til å oppleve det som ekslusitvt.

  6. Ja jøss. Apple er fæl.

     

    Ja, acer suger. Punktum. (Jeg kan gi deg flere grunner, PM meg eller spør meg i tråden her. )

    Ja, greit nok. Men er vi nødt til å diskutere PC vs. Mac bare når prisen er lik? Er det ikke mulig å diskutere Lada og Mercedes, fordi prisen ikke er lik?

  7. Det er ikke så ofte du kommer over en buss som stopper i 80-sone, er det vel? Ikke noe jeg har truffet på, som jeg kan huske. Kjører du i gangfart forbi bussen om det er i en 50-sone? Jeg senker som regel farten til 30-40 km/t (avhenger av føret og andre omstendigheter selvfølgelig), og holder beinet på bremsen.

  8. Sjekk den eksterne IP-en din først. F.eks. ved å gå til http://dinip.no.

    Hvis vi i teorien tenker at portene i ruteren for kameraet er åpne, skal du kunne koble deg til kameraet via ekstern IP (skrive inn IP i nettleser). En DDNS oppdaterer IP på en nettadresse, slik at den hele tiden pointer riktig. Det kan du bygge ut med etterhvert.

     

    Å åpne porter på rutere er som regel forskjellig fra ruter til ruter, men oftest finner du det under "Port forwarding" e.l.

×
×
  • Opprett ny...