Gå til innhold

Gabba

Medlemmer
  • Innlegg

    222
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gabba

  1. Russebiler er ikke gode, de er akkurat slik som Lautsprecher beskriver dem, men der er på grunn av at vi ikke har penger. Det er for dyrt, hvorfor tror du at vi klistrer på masse stygg reklame? Fordi vi trenger penger. Det er også forskjell på busser, "sponsor er bæsj, pappa er cash," og biler, "sponsor er bra, kan til og med hende at pappa legger inn noe små lapper."

     

    Bussfolka er fulle av penger, der er ikke vi med bil.

     

    Dermed må det bli stygge biler (ikke alle) men "thats life"

     

    Har en VolksWagen Transporter 1985. 1,9L boxer 110hk. RØD. Ny starmotor, hehe. Amatørtrukket seter i leopard. Men ikke bilder. Desverre!

  2. Nevner i fleng; Outkast, Tool, Eminem, Slipknot, Metallica, Kurtis "Blowfly" Blow, Korn, Sepultura, Vivaldi, RHCP, Eric Clapton, Skid Row, Guns'n Roses, Ramstein, Bach...

     

    Stort sett det meste ;)

    Det var kar med et vidt musikkspekter det!

     

    Rock on..... :w00t:

  3. Hvorfor gidde å kjøpe...........:

     

    PS2:

     

    - Fordi den gir deg tilgang på mange eksklusive spill som ingen andre spillemaskiner har.

    - Fordi du liker desigent på håndkontrollene bedre enn på xBox og GC.

    - Fordi du har penger til det og trengte en DVD-spiller til hytta.

    - Fordi du vil ha den i bilen.

     

    xBox:

    - Fordi den gir deg tilgang på en utrolig mengde spill som er veldig gode, og du ikke gidder å stresse med en avansert PC.

    - Fordi den kan moddes, mye kulere enn PS2.

    - Fordi du liker håndkontrollen.

    - Fordi du vil ha den i bilen.

     

    GC:

    - Fordi du er fan av Nintendo med Mario og alle de spilla som følger med der.

    - Fordi du vil ha den i bilen.

     

    PC:

    - Fordi det er den mest avanserte spillemaskinen som markedet har å tilby........den kan brukes til mye annet også.

    - Fordi du foretrekker skikkelig flerspiller som virker skikelig.

    - Fordi FPG fungerer så mye bedre med mus enn med håndkontroller.

     

     

     

     

    - Fordi...

    - Fordi...

    - Fordi...

     

     

     

     

    SMAK OG BEHAG derfor!!! :mad:

  4. jeg lærte meg "glattkjøring" uten abs/esp/servo men med bakhjulstrekk helt selv etter jeg hadde kjørt opp ;) Mye morsommere på en snødekt parkeringsplass.

    så lenge du ikkje øver deg på vegen så er det vel OK (og sikkert mykje kjekkare ;) )

     

     

    sånn ellers, ja det er elementært å halda farten i ein bil. joda eg kan det eg og. men nå som CC er eit av dei hjelpemidla som e tilgjengelige i bil så må ein kunne bruka det og (ikkje at det er noko vanskeleg). ei oppkjøyring handlar og om å kunne beherske bilen med alle hjelpemidler som ein kan nytta seg av. ein annan ting, kvifor ikkje gjera oppkjøyringa så enkel for seg sjølv som mogleg? det er ikkje mot lova, difor ser eg ikkje nokon grunn til at ein ikkje skal nytte CC under oppkjøyring, trur ikkje at nokon av dykk ville unngått å bruka CC berre av prinsipp! det er jo berre dumt.

     

    "nei i prinsippet er eg imot CC på oppkjøyring, difor vil eg ikkje nytta dette fine hjelpemiddelet som er tilstades i bilen og som eg lovleg."

  5. hvis man trenger cruisecontrol for å klare å holde seg akkurat på (evt litt under) fartsgrensa burde man ikke få lappen enda..

    kan vel sei det, men det er framleis lov, leraren min undersøkte og eg snakka litt med sensor om det under oppkjøring. Joda det er lov. Men om det burde vera lov er ei heilt anna sak. eg ser ingen grunn til å forby det. Om du klarer å holde fartsgrensa eller ikkje på ein lang rett strekning har lite eller ingenting med kjøreferdighetene å gjera, det einaste ein oppnår med CC i slike tilfelle er at du får nokre sekunder på å pusta djupt, å kjøla seg ner litt. ein kan jo ikkje bruka CC i nokon form for traffikkavviklingsituasjonar, dermed er det heller ikkje avgjerande på kjøringa di.

     

     

    .....å...nei eg treng ikkje CC for å halda fartsgrensa men det er lett å halda auga på vegen å litt lite på speedometeret under oppkjøring! spørr alle dei som har stroke nokre gonger (eg er ikkje ein av dei :green: )

  6. joda det er fullt lovlig, da min kjørelærer fikk det på sin bil undersøkte han det og da viste det seg at det va fullt lovlig. Jeg brukte det uten reaksjon fra sensor. dessuten er det ganske kjekt på oppkjøring, si du kjører på en lang strekning med 50km/t da setter du bare criusecontrollen på og trenger ikke å bekymre deg for om de overskrider fartsgrensa :green:

     

    criusecontroll = :thumbs:

  7. Alle som bruker et fast nick må ha en god storry bak det. Mitt for eksempel: Ei pen jente visste sånn omtrent hvor jeg bodde (+- 25km :laugh: ) fordi man må passerer "Gabba's kjøttbutikk" på veien dit, og jeg ble Gabba. Dermed, første gang jeg satt på LAN ikke så lenge etter dette og lurte på hva jeg skulle kalle meg, så fallt valget på Gabba.

  8. det er rett som de sier. Jeg hadde en elendig kjørelærer og elendig bil (Paugeot 307) og hadde han i 9 måneder bare i modul 2!! Så skifta jeg til han som hadde best rykte på seg og vips så hadde jeg lappen. (Han kjørte Mercedes E220, sjeeeefbil)

     

    edit: hva jeg anbefaler kan du jo gjette :green:

  9. powercolor skal visst ikke være like bra som de andre, men det er hippsomhapp hva du velger. Du betaler i bunn å grunn bare for bedre bundle. ¨

     

    personlig valgte jeg herc fordi jeg alltid (mine siste to skjermkort :green: ) har hatt herc. og fordi de bygger det selv. (9600pro)

     

    men som sagt det er smak og behag. Det er et knallkort uansett

  10. :laugh:

    Story'en som gjør FPS spill bra?

     

    Jeg tror ikke jeg har spillt noen FPS spill med bra story noensinne(XIII virker lovende da, og så er det jo noen first person RPG's som System Shock og Deus Ex men det er en annen sjanger). Det som gjør et FPS bra er gode våpen, gode fiender, god oppbygging, og mest av alt godt level design.

    Ja, du hørte rett, den er ikke mer oppfinsom i story, e.l. men det er hele konseptet med Haloringen som fenger meg! Spennende og spille, så kan man da også være opp til fire personer som runder spillet. God ide!

  11. no way..

     

     

    dessuten kan ikke Halo 2 bli noe mye bedre grafisk heller. xboxen takler det rett og slett ikke.

     

     

    gameplayet sier seg sjøl da.. fps uten mus er og blie bare helt ape!

     

    og ja;

     

    Jeg har både xbox og halo samt andre fps spill på xbox selv.

    Ok du har eneren. Javel da vet du hvordan to'ern erda. Fint, forklar meg storyen. Det er nemlig den, blanda med et glimrende FSP spill som gjør Halo til et så bra spill. Ikke grafikken, ikke at det har bedre gameplay en andre, ellers helt like (HL2?) FSP spill. Nei det er storyen. Og dermed, bare for å plage deg litt, det virker nemlig som om du tar dette personlig:

     

    :thumbs: go HALO 2 :thumbs: igjen! :green:

     

    det er faktisk lov til å en annen mening enn deg. "Jeg er uening i hva du sier, men jeg vil inntil døden forsvare din rett til å si det." som Voltaire sa.

  12. 1.Halo2  :thumbs:

    herregud, jeg blir kvalm!

     

    Virker jo som det er like mye forskjell på Halo 1 og 2 som på Doom 1 og 2..

     

    og det er ikke mye..

     

     

    Halo 2 bør ikke engang bli med i denne tråden. Det blir bare for dårlig!

    å du er gud, du har sett, tatt på og spillt, spillet i flere timer for å dømme det så krasst som du gjør, ja........WOW jeg er imponert jeg, tenk å kunne reise frem i tida slik som i Back to the Future å se på spilla før alle andre!

     

    KJEFTENPÅDEG :realmad: å snakk som du har vett til!

     

    Selv har jeg ikke spillt Doom 3, HL likte jeg ikke særlig og Halo på xBox er jo kjempebra! Dermed gleder jeg meg til Halo 2 og er spennt på HL2, om det er bedre enn 1'ern (for min del) og jeg har da hørt så mye om Doom at det blir spennende det også.

     

    Men altså: Halo 2 :thumbup:

  13. driftsikkert: japansk! :thumbup:

     

    hva med en audi 100, en kammerat har en og den virker ok selv om den har gått 195k! sikkert pent kjørt da men om du får tak i en ikke kjørt så langt kan du gjøre det godt! kosta 35000

×
×
  • Opprett ny...