Gå til innhold

mariaK

Medlemmer
  • Innlegg

    162
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mariaK

  1. Klikka meg inn på bildekritikken i dag. Er en liten stund siden jeg har vert innom. Og hva ser jeg her?

    Jo, flere tråder der andre har lagt inn egne bilder i andre sine BK-tråder. Gjerne store bilder og. Greit nok at man vil komme med eksempler på hva som kanskje kan gjøres bedre, men hva med å legge inn et lite bilde, en link eller legge det i spoil? Digre bilder av andre enn TS i bildekritikken tar litt vel mye oppmerksomhet. Jeg finner det i alle fall forstyrrende.

     

     

     

     

     

     

     

    (dette er ikke en BK-tråd, men om normen angående posting i BK-tråder. Derfor ligger den her)

    • Liker 1
  2. Hvilken form for prosessering/programvare gjør du med bildene før du prøver og legge dem ut ?

     

    Og er bildefilene over 200 MB ?

     

    Husk også maks oppløsning på 1280 pixel,selv om det ikke har noe med opplasting-problematikken og gjøre :)

     

     

    Et bilde på 200 MB er da grusomt stort :whistle:

     

    TS- mest sannsynlig har du et bilde i feil filformat. F.eks psd. Konverter til .jpeg så tenker jeg det skal gå bra.

  3. En ting som jeg har lurt en del på er om det er vanlig at noen menn voldtar andre menn i fengsel? På en del amerikanske filmer skjer jo det, men er det virkel eller mer som et dramatisk virkemiddel i en film? Om det medfører riktighet er det slik i Norge også?

     

    Og, enda, om det er slik, er det så mange fæle homofile i fengsler eller er det slik at hetrofile i mangel på dame tar det nest beste? Kan de ikke bare runke på egenhånd liksom?

     

     

    Det med voldtekt i fengsler har nok mer med dominans og terror å gjøre enn, kåtskap og sex.

  4. Prøvde meg på litt effekter i photoshop med bruk av et bilde jeg tok, samt en bakgrunn.post-223214-1289155507,1139_thumb.jpg

     

     

    Personlig synes jeg ikke at babybilder skal softes annet enn i overgangen mellom bakgrunn og baby. Babyhuden er jo så fin og myk som den er, og trenger ikke å softes.

    Blå øyne på sort/kvittbildet er stilig, men de forsvant kanskje litt.

     

    Ville og fått med hele fingre, ser den ene hånden så vidt er kutta, hele burde være med.

  5. Dette er jo omtrent som å lese om et forhold jeg var i for en del år siden. Vi bodde i tillegg sammen. Jeg mista meg selv totalt, alt jeg gjorde var feil, typ klærne på tørkestativet var ikke hengt opp pent nok (hang en liten vask på annenhver snor for å få mer luft i mellom, men det så rotete ut!) Fikk flere ganger beskjed om at tingene mine kom til å stå på trappa når jeg kom hjem etc. Vedkommende fikk meg til å tro at jeg hadde et dårlig forhold til foreldrene mine, noe jeg aldri har hatt. Jeg ble beskylt for å være utro, når det var min daværende som hadde seg med en ex.

    Da det ble slutt tok det lang tid før jeg fant tilbake til meg selv, endelig kunne jeg kle meg som jeg ville, sminke meg som jeg ville, og høre på musikk jeg liker, men det tok tid før jeg turte. Det tok ca 1,5 år før jeg følte meg klar for å prøve noe nytt forhold, jeg var redd for å bli så kontrollert igjen. Ting satt fast utrolig lenge. Det var ikke før en insident med min nåværende for et par år siden at den siste shiten begynte å gi slipp.

     

    Mitt råd til deg er å komme deg ut fortere enn fy, og se deg ikke tilbake! Ingen har rett til å bryte ned et annet menneske som det jeg får inntrykk av at denne kjæresten din gjør. Du fortjener bedre enn som så.

     

    Lykke til!

  6. Skjer med meg hver eneste gang jeg spyr etter å ha drikki. D:

    Det er faktisk de eneste gangene jeg spyr også. Blod til Spy forholdet er betydelig og blodet perforerer hele spydammen. Har også alkohol allergi/flush.

    Opplever ikke noe ubehag i hverdagen utover dette. Spiser verken pepcid eller noe sånt.

     

    Burde jeg gå til lege?

     

    Alkoholallergi? Du burde slutte å drikke. :hmm:

  7. Kattungen min Ibsen. Han er en villig modell. Dette bildet ble egentlig bare et knips, og jeg synes komposisjonen funka, selv om den var tilfeldig. :whistle: Har trekt litt godt i spaker i Lightroom for å få det litt mer dramatisk.

     

    Ris og ros :hmm: Hva synes folk?

    post-187291-1281658103,1636_thumb.jpg

    • Liker 1
  8. Bildet er tatt en ettermiddag min kone og jeg var ute på spasertur. Har kun lagt på en liten vignett i Lightroom, samt skalert ned for bildekritikken.

     

     

    Olympus E-P1

    Lukker 1/250

    Blender f/8

    ISO-200

    Brennvidde 25mm

     

    edit: fordel å få med bildet :whistle:

     

     

     

    post-187291-1276389892,9192_thumb.jpg

  9. Backupfilene fra Lightroom begynner å ta stor plass på harddisken. Jeg legger merke til at de eldste filene er små, mens de blir større etterhvert. Noe som i mitt hode tilsier at hver backup inneholder info fra de foregående og de forandringer som har vert siden forrige backup.

    Det jeg da lurer på er om jeg gjør noe veldig galt ved å slette (eventuelt brenne over på dvd) de eldre filene for å frigjøre plass.

     

    Lightroom blir stort sett brukt til å gå igjennom, og slette jpegfiler fra bildeserier, ikke til raw-konvertering, om det har noe å si.

×
×
  • Opprett ny...