Gå til innhold

Stubba

Medlemmer
  • Innlegg

    251
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stubba

  1. Hei og hopp!

     

    For ca. 1mnd siden kjøpte dama en hvit HTC Wildfire S. Telefonen er super, bortsett fra at noen ganger (oftere og oftere) slutter touchen å fungere på snarveiene. Men meny knappen fungere så man kan jo gå omveien for å komme seg til ting. (Skrur man telefonen av og på fungerer den igjen som regel).

     

    Noen som har en idé om hva feilen kan være? Eller hva bør gjøres? Vil helst slippe å levere den inn, da jeg har dårlige erfaringer med det. Noen form for oppdatering som behøves?

     

    Svar tas imot med stor takknemlighet!

     

    - Stubba :w00t:

  2. Finn en norsk statsborger på mellom 18-23år som kjører en Nissan Skyline så er du god... Er førstegangs bilen, og jeg er ikke ute etter en lyd som ligner skyline heller, heller tvert imot, vil bare ha en synlig potte, som har en grom/fin lyd.

     

    Han brukte bare en Nissan Skyline som et eksempel, men er du ute etter en grom/fin lyd så kjøp deg en effektanlegg!

     

    Og jeg svarte tilbake, med hans eksempel ;)

    Har funnet ut at jeg går for Simons sitt, det gir ingen høy og fæl lyd, men en fin lyd, og ikke minst at det SER bra ut! :)

    • Liker 1
  3. Hei og hopp!

     

    Har ett problem med susing i bilen etter kobling av anlegg:

    Koblet til en 4-kanals forsterker, så fikk jeg susing fra kablene eller i nærheten av dem (ett sted rundt der ledningene går inn i bilen).

    La strømkabelen identisk med den andre jeg allerede har, og signalkabelen la jeg midt igjennom kupéen for å teste forsterkeren bare igår kveld før jeg gikk å la meg. Nå har jeg fjernet strømledningen OG signalkabelen helt. Fortsatt susing. Noen som vet hva det kan være?

    Nå er det helt likt som det var før jeg begynte med å koble til forsterker nr.2.

     

    Takker for alle svar!

     

    - Stubba :w00t:

  4. Hei og hopp!

     

    Jeg har en Peugeot 306 kombi-kupé som jeg gjerne vil ha en synlig potte på.

    Har sett litt rundt, men er veldig usikker på hvem som vil passe på bilen min. I kåpen er det ikke noen form for hull eller bue for potte, men det blir jo lagd flere typer til min bil.

     

    Noen som har peiling her? Vil ha en som man kan feste i original festene.

    Har sett på ting som denne: LINK. Vil den passe?

     

    Kom gjerne med tips til hvordan jeg kan gjøre det.

     

    Takk for alle svar!

    Vennlig hilsen

    Stubba :w00t:

  5. Hei og hopp!

     

    Kjæresten har gått til innkjøp av en brukt HD-ready LCD TV av merket Amoi. Denne fungerte veldig bra, så hun bestemte seg for å kjøpe en Blu-Ray spiller av merket Sony.

     

    Vi satt inn en dvd først, denne fungerte helt fint. Så prøvde vi blu-ray, men denne var hele bildet forskyvet til høyre og en ramme på høyre side og toppen ble dannet. Prøvde å skru ned på pixlene, uten hell. Tilkoblingen er fra HDMI (spiller) til DVI (TV) og lydkabler. Noen som har vært borti noe lignende før? Eller vet hva det kan være?

     

    Tok turen til elkjøp på vinterbro, der jeg kjøpte blu-ray spilleren, hvor de ikke hadde annet forslag enn Zoom på tven, men da mister jeg jo mye av bilde.

     

     

    Vedlegg: Lagde et bilde av "rammen"

     

    Takker for alle svar!

     

    - Stubba :w00t:

  6. Takk for svar, Thorsen!

    Jeg har brukt skiver for å få ledningene til å sitte (da de er formet som en hestesko og ikke en sirkel).Jeg har brukt elektrotape for å gjøre så ingenting kan komme nær hverandre :)

    Går det ann å "splitte" remote, så jeg får 2 på 1? så jeg skrur av både forsterker OG kondensator?

     

    Hva er et "datablad"? Vil det si en instruksjonsbok? Isåfall har jeg ikke det, da jeg kjøpte den brukt av en kompis :whistle:

    Det er også ett display som viser Volt på batterier. Den vet jeg ikke hvordan fungerer :hmm:

     

    - Stubba :w00t:

  7. Hei og hopp!

     

    Jeg kobla til en kondensator idag. Jeg koblet den på strømledningen forsterkeren i utgangspunktet brukte, og en ny videre fra kondensatoren til forsterkeren. Men denne kondensatoren har kun + / - og en inngang/utgang. Har jeg da koblet riktig? Eller vil det bli tappet strøm hele tiden nå? Jeg har en remote på forsterkeren slik at den ikke skal tappe strøm, men om jeg kobler denne til kondensatoren, vil vel forsterkeren stå på hele tiden?

    Jeg koblet dem på samme skrue/mutter da det var eneste alternativ (skilte dem med en skive)

     

     

    Legger ved ett bilde for å vise hva jeg gjorde.

     

    La til farger for å forklare hva slags kabler som er hva.

    Rød: + fra batteri

    Svart: + fra kondensator til forsterker

    Lilla: - fra jording

    Gul: - fra kondensator til forsterker

    Hvit: Remote

     

    0975aaffccab210af9333fd5a6d58e19.JPG

     

    - Stubba :w00t:

  8. Ta vekk bakerste lyddemper, så finner du ut størrelsen, og kjøper rør som passer (f.eks 2,5" 30% og 2,5" strakrør. Biltema selger sånne) og setter på en endepåtte. Jeg fikk utrolig sprek og grom lyd i bilen min (peugeot 306 1,6 liter). Men byttet relativt raskt tilbake til originalt da jeg ble utrolig sliten av å høre på bråket hele tiden. Mye en bil som bråker, da eldre biler ikke er så godt tettet og lyden er omtrent like mye inne i bilen, som utenfor :tease:

     

    - Stubba :w00t:

    • Liker 1
  9. Hei og hopp!

     

    Kjæresten min har en Yamaha Aerox 50cc. I fjor, rett før hun satt den inn for vinteren, sluttet speedometeret å vise hastighet, og km stand. Hva kan dette skyldes? Er det sikringer i en scooter? Eventuelt hvor? Kan det være brudd på wiren som gjør at den ikke fungerer? Jeg har ingen anelse om hvor jeg skal starte. Det lyser rundt, men resten står stille. Det er et analogt speedometer.

     

    Tuta fungerer heller ikke, og indikatoren på motorvarme har tydeligvis aldri funget heller.

     

    Noen ideer om hva som kan være feil med speedometeret? Isåfall la meg høre det! :)

     

    Takker for alle svar!

     

    - Stubba92 :w00t:

  10. Hei og hopp!

     

    Er det mulig å få synlig potte på Peugeot 306? (1,6liter - 1998 modell - 5dørs - Kombi-sedan(?))

     

    Kunne tenke meg litt kulere lyd i potta, samt en som er synlig. Den originale er ikke synlig, den er gjemt under bilen. Må man skjære i bilen, for å lage en bue, så det er plass til potte der? Hva er enkleste måte?

     

    Takker for alle svar!

     

     

    - Stubba :w00t:

  11. Bilen fungerte helt fint før anleggsmekking, og vi var veldig forsiktige, vi tok av +polen på batteriet, klipsa kun sammen ledningene til selve CD spilleren, og starta. Da fungerte den fortsatt fint, kobla fra CD spilleren igjen, så skrudde jeg av motoren, av med batteriet for å feste CD spilleren ordentlig. Da vi kobla på +polen igjen og skulle starte bilen, tente den ikke.

  12. Det er mange triks for å resette sånt. Noen biler må du vri tenningen på og av noen ganger, andre må du koble av batteriet en stund. Hvilken motor og årsmodell snakker vi om?

     

    Peugeot 306, 1999 modell, XR 1,6liter bensin. Skal vel være 87 hk eller noe.

  13. Er det startsperre på bilen?

     

    Ps. Sjekk alle sikringene.

     

    Tusen takk for raskt svar!

     

    Ja det er startsperre på bilen, og har ikke fått sjekket ALLE sikringene, men noen aktuelle.

    Det er en Peugeot 306, XR 1,6liter det er snakk om (1999 modell)

     

    Kanskje det går an å "resete" feilmeldingen? Lest meg frem til at det kanskje er mulig å koble fra bateriet i 10min, sette på igjen, sette på tenning i 10 sek for så å prøve å starte. Noe trua på dette? Dette skal være for å "resete" feilmeldingen.

×
×
  • Opprett ny...