Gå til innhold

Dwarp

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dwarp

  1. Det er ikke spesielt mye, såfremt du møter til alle prøver og dill.

     

    Siden det kan være med en ok grunn mener du? Det forandrer ikke på at det er et veldig høyt fravær.

     

    Nei, 400 timer og noen dager er MYE fravær. vi vet ikke hvilke dager han har gått glipp av, så det behøver ikke å være mye han har gått glipp av, egentlig.

  2. Jeg er jo her jeg ;)

     

    Uansett hva man sier i slike tråder får man jo høre at man er idiot.

     

    Sier jeg at du ikke er mann hvis du spiller wow 2 timer om dagen får jeg alle som spiller wow på nakken . Da er de sååå mye mer voksne enn det jeg er selvsagt, og jeg er bare ei lita dum platinablondine som ikke skjønner en dritt.

     

    Sier jeg at en mann ikke er en som bor hjemme til mor får jeg alle hjemmeboende unkarer på nakken.

     

     

    Jeg har en nabo som ifølge meg ikke er mann. Han bor i en hybel på et loft i et sameie, og bidrar aldri til fellesskapet i form av rydding, plenklipping, trappevask +++ . Konfronteres han med det ror han seg vekk og sier han har det så forferdelig travelt. Og det til tross for at jeg har hørt han spille bilspill i 4 timer dagen før.

     

     

    Det er vanskelig for meg å si hva en mann er, og jeg skjønner godt at en mann kan spille wow og fremdeles være mann. Men bruker du all din fritid på å sitte på datamaskinen og spille wow er du ikke mye mann. En mann har flere plikter enn den gjennomsnittlige 14'åring. En mann kan ikke døgne og sitte på lan i hele høstferien. En mann har 100% stilling, og på fritiden er han sosial, drar på kino, spiser ute, lager seg mat, holder hjemmet ryddig +++ og blir det tid til overs, da kan man spille litt :)

     

    aha, så en som er 100% ufør er ikke en mann..

     

    Ikke ta deg nær av Linns meninger.

  3. Man kan bli forelsket over nettet (toveis kommunikasjon) akuratt like mye som man kan bli forelsket av en person på tv eller et bilde (enveis kommunikasjon) eller en person man kun har blitt fortalt om (null kommunikasjon)

     

    Det blir lettere med høyere grad av kommunikasjon, men det er altså ikke et must for å bygge følelser, både svake og sterke.

     

    Det er en overfladisk forelskelse, "hun" kan like fullt være en mann liksom.

×
×
  • Opprett ny...