Gå til innhold

clark

Medlemmer
  • Innlegg

    94
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av clark

  1. Telefonen er super fordi:

     

    1. Den er billig.

    2. Den har et avsindig bra batteri.

    3. Du kan vri og vende på stort sett alt av innstillinger.

    4. Den ser bra ut.

    5. Den er rask som pokker. Kreftene i telefonene er formidable.

     

     

    Den er IKKE super fordi:

     

    1. Det er CM på den. Det er ikke et ferdig operativsystem og spørsmålet er vel om det noen gang blir det

    2. Det er problemer med apper som slutter å virke i tide og utide.

    3. Skjermen henger fra tid til annen. Av og til vil den ikke slå seg på.

    4. Kjøper du den til Norge så er det et helsikes styr å få reklamasjon eller garantisaker da de ikke formelt sender hit.

    5.Tilgangen er lik null. Du må ha invitasjoner. Nå åpner de jo for førhåndsbestilling av den i slutten av oktober men tilgangen blir ikke nødvendigvis bedre.

     

     

     

    Jeg har hatt telefonen. Den er lekker å se på, har bra batteri, så som så skjerm og ikke fullt så bra dekning. Brukte den i 2 uker før jeg solgte den til min bror. Har holdt på med CM i mange år og softwaren i telefonen har samme problemet som stort sett alle CM har. De er ikke helt stabile. Det er altfor mange ganger apper stopper. Valg i menyen du ikke kan benytte deg av fordi de ikke fungerer. Kryptering for eks. Profilene er digg men fungerer ikke optimalt da det ikke er mulig å koble tilbake til 4G direkte etter å ha valgt 2G i en profil.

     

    Potensialet er enormt men den faller igjennom på at det ikke er utfylt.

    Tydelig at du ikke leser svar før du poster her. Problemene du nevner er fikset, og det er null problem å få tak i den om du er villig til å kjøpe den fra andre sider mot noen ekstra småpenger.

     

    Og hva gjelder "software aldri blir ferdig" så blir den heller aldri det, dette er android som er i kontinuerlig utvikling. Derav månedlige updates og nightlies dersom man ønsker prøve seg som testkanin - i et prosjekt som allerede er en test.

  2.  

    Dette er jo i bunn og grunn en utviklertelefon, noe invite-systemet (som blir slaktet) er et godt bevis på. Men faktum er at mobilen selges så og si uten profit fra et datterselskap av Oppo hvor software er mer jobbet med. Det rulles stadig ut oppdateringer, og de av oss som faktisk bruker den som en utviklertelefon vet at kameraet og lydkvalitet samt dekningsproblemer har blitt fikset av Cyanogenmod i de senere nightlies.

     

    Mao, et prøveprosjekt som kun de med know-how burde bruke, men mindre man klarer å leve med smårusk som til stadighet blir fikset opp i.

     

    For de som ber om invite så er det ikke mulig å få denne shippet til Norge selv med invite, men oppomart.com selger den for 50 usd dyrere enn utsalgspris og uten ventetid. Lykke til!

    At de ikke leverer til Norge er jo noe som ikke burde være et problem når man har jetcarrier osv :)

     

    Sluttsummen ender opp som mer da oppomart sender som gift. Men dette svaret her var ikke ment som reklame for noe som helst, så la oss holde oss on-topic som er det faktum at mobilen er et prøveprosjekt mellom et nyoppstartet firma og en softwarelevrandør som tidligere aldri har vært eksklusiv.

  3. Dette er jo i bunn og grunn en utviklertelefon, noe invite-systemet (som blir slaktet) er et godt bevis på. Men faktum er at mobilen selges så og si uten profit fra et datterselskap av Oppo hvor software er mer jobbet med. Det rulles stadig ut oppdateringer, og de av oss som faktisk bruker den som en utviklertelefon vet at kameraet og lydkvalitet samt dekningsproblemer har blitt fikset av Cyanogenmod i de senere nightlies.

     

    Mao, et prøveprosjekt som kun de med know-how burde bruke, men mindre man klarer å leve med smårusk som til stadighet blir fikset opp i.

     

    For de som ber om invite så er det ikke mulig å få denne shippet til Norge selv med invite, men oppomart.com selger den for 50 usd dyrere enn utsalgspris og uten ventetid. Lykke til!

  4. Jeg bestilte også fra liaow, kom på drøye 3000 inkl frakt. Ettersom den er deklarert med 25 usd verdi vil det heller ikke bli ettersendt regning i posten. Tok vel 3 dager fra den ble sendt til jeg fikk den, medregnet helg - fra hong kong. (DHL)

     

    Telefonen er forøvrig veldig bra, forstår ikke hva folk nevner med norsk tegnsett i sms/mail da tegnsett på alle androids er UTF8 som standard.

  5. Fy fan jeg blir så provosert! Samsung sa sgs3 skulle få trådløs lading og jeg venter enda. De påstår fortsatt at det "kommer snart". Det er fan meg så jævla kynisk å reklamere for en feature uten at de faktisk har ferdigutvikla den! Det må da være en lov mot sånn?! Kommer det ikke trådløs lading til sgs3 snart, skal jeg svelge telefon, og anmelde dem for kvelning! Da tipper jeg pipa får en annen lyd! (i alle fall min)

    Som nevnt over her er det ikke noe problem å få trådløs ladning på S3. Om du ser under coveret er det to pinner klare for QI siden av batteriet, et cover på ebay til 30 usd inkl ladestasjon fikser det. Telefonen bygger heller ikke ut men du sitter igjen med et flunkende nytt backdeksel.

  6. Herre min hatt for en vakker telefon! Hadde jo forventninger etter all hype og omtaler man har vært utsatt for, men sist jeg ble så begeistret av kvalitets følelsen på en ny telefon var på iPhone 4 release. Dog skjermens innsynvinkel er verre enn jeg trodde. Nesten samme opplevelsen som jeg har med IPS glow på monitoren min når jeg ser mørke scener. Og den var litt i største laget, føles større i mine hender enn S3.

     

    Nå er det bare å gå og legge den i ett glass vann og ringe seg selv og bare fryde seg! :p

    Tatt av plasten som sitter på frontglasset? Vanskelig å se at det sitter der, men om du blir plaget av dårlig innsynsvinkel kan det være en løsning.

  7. Hvem betaler 5200 kroner for en mobil da? vi skifter telefon 1 gang viser tall om oss nordmenn og da synes jeg alt over 5000 er helt bak mål.

    Nå kommer Xperia Z til å ligge på rundt 5 blank ved lansering. Lefdal ligger allerede på 4990,- uansett småpirk - men når du spør hvem som kjøper en såpass dyr telefon så er det vel de aller fleste. iphone 5 koster for øyeblikket 5190,- og tidligere har du fått iphone 4 for 4890,-.

  8. Det er ikke mulig å unlocke hverken iphone 5 eller iphone 4s selv om du jailbreaker, kun gammelt baseband på iphone 4 som lot seg unlocke bare så det er sagt.

     

    Ja, det finnes imei unlocks til iphone, det koster rundt 100 dollar og det er forskjellige sider som tilbyr det. Dette fungerer og er legitimt. Jeg har riktignok ikke gjort det selv så jeg har ingen jeg kan anbefale.

  9. Den bruker AGPS (Assisted GPS), altså i forhold til hvor du er fra mobilmaster som inneholder sporingsinformasjon. Dette gir kun ett guesstimate riktignok hvorav GPS gir helt spesifikk lokasjon i forhold til kart og lignende. Dersom du har søkt inn NY på forhånd ligger gjerne kartene i cachen din og på den måten kan du bruke kart - og gps uten at du engang bruker datatrafikk.

  10. Det jeg lurer på er hvorfor alle er så skeptisk til batterisluket av skjermen på denne modellen. Faktum er at den bare er 0.2" større enn Galaxy S3 og har så og si samme batteri. 80mAh mindre (3.8% i prosent). I tillegg er dette en helt ny teknologi som jeg tipper bruker mindre batteri enn forgjengeren, er vel tross alt slik teknologien utvikler seg ettersom batteri er på stedet hvil inntil videre.

     

    Et annet faktum for denne telefonen er at den faktisk har mindre dimensjoner (bxh) enn S3 også..

  11. Ville vel egentlig valgt LG Optimus 4X som er den telefonen som gir mest for pengene på markedet pr nå. Den er på høyde med hvilken som helst annen telefon der ute og koster 2800,- uten abb. Ser at du ønsker Komplett M fra telenor og de tilbyr den for 499kr, så jeg ville heller spytta inn den 500 lappen om du først skal gå for en ny telefon nå.

     

    Amobil har gitt denne terningkast 6 selv med trekk for kamera - noe som har blitt fikset i siste update.

     

    Selv har jeg dessverre ikke Optmus 4X selv, men skulle gjerne hatt den :)

    • Liker 2
  12. Jeg må ha en ny tlf, og vurderer både SII, SIII og SIII mini (ut ifra det jeg vet). Har 4 spørsmål ang Samsung og Android.

     

    1. Jeg har Apple Airport Express (koblet opp mot stereoanlegg) og har brukt Airplay med Iphone tidligere. Har slitt med å få Android-telefoner til å spille av Wimp og Spotify via Airplay. Greit å få spilt av mp3-sanger man har lagret på telefonen, men usikker på om det finnes noen App eller tilsvarende som klarer å spille av Wimp/Spotify direkte via Airport Express.

    Ser du ikke fikk svar på Pkt 1 her, det finnes muligheter for å bruke airplay til andoird og det er programmet til selveste dvd-john - airtwist. Men det fungerer kun på låter du har lagret på telefonen selv. Ikke til spotify altså. Du kan derimot bruke Spotify remote og lignende slik at du styrer spotify fra pcen og bruker et airplay program til mac eller win.

    • Liker 1
  13. Ok da er det jo litt verre ettersom du ikke får åpnet den og den ikke blir mountet - og du på den måten bare kan mate ut innholdet om du kobler den til usb på pcen.. Men du kan jo også være så heldig at bildene er lagret på minnekortet da, isåfall er det vel bare å ta ut det.. Note to yourself: dropbox :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...