Gå til innhold

EhhMari

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EhhMari

  1. Jeg har sett på å kjøpe en seng med målene 150x190. Sengen selges brukt, og kommer med en madrass fra 60-tallet som jeg gjerne skulle byttet ut før jeg tok den i bruk. Nå har jeg sjekket alle butikker jeg kommer på etter madrasser med disse målene, men det viser seg at det er ganske vanskelig å få tak i.

     

    Er det noen som vet om det er mulig å kjøpe en slik madrass som standard? Evt. ca hva det koster å bestille spesialmål fra Jensen, Svane e.l.? Er student, så pris er ganske viktig.

     

    Takk!

  2. Var ute og kjøpte min første bass i dag. Fikk et skikkelig godt pakketilbud, siden startpakken de solgte ikke hadde kommet inn på flere uker, og jeg ventet.

     

    Men, problemet er at jeg ikke skjønner hvordan man stemmer den, høhø. Fikk med en elektronisk stemmesak, men jeg skjønner virkelig ikke hvordan man bruker den. Og ja, jeg har lest bruksanvisningen. Noen som kan hjelpe? (:

     

    Hvis det spiller noen rolle så er det en KORG CA-1 Chromatic tuner, og det skal nevnes at jeg aldri har rørt noe strenginstrument tidligere, så fagord er helt gresk for meg =]

  3. Eluveitie - Everything Remains as it Never Was > satt til release 19. februar

    Sonic Syndicate - Noe med "Rebellion"? > Mulig i slutten av Mars

    Finntroll - Nifelvind > 17. februar

    Dark Tranquillity - We are the Void > 24. Februar

     

    Det er de eneste bekreftede albumene jeg har fått med meg som ikke er nevnt tidligere. Though, jeg er litt treg :p

     

    EDIT: Tror Dream Evil kommer med noe en gang i januar og HIM med noe i februar.

  4. 5/10

    Fin sang, likte måten den "kombinerte rolig musikk og til tider kjappe fraser". Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det. Den var helt grei, selvom den ikke traff helt på musikksmaken min (:

     

    Sonic Syndicate - Soulstone Splinter

     

  5. Må definitivt bli Nightwish. Kall det pyse-metal, men det driter jeg i. Tuomas Holopainen lager musikk som aldri blir for ensformig eller langtrekkende. Den "nye" vokalisten, Anette, fyller kanskje ikke plassen til gamle Tarja Turunen. Men musikken som Tuomas lager slår igjennom vokalen hennes. Dessuten et av få band (som ikke er doom-metal) som har klart å lage et 15 minutters langt mesterverk, uten at lytteren blir lei.

     

    Og har de fått meg til å innse hvor mye trommene egentlig betyr i sanger. Før visste jeg det ikke, men jeg ser det nå. Går. Aldri. Lei.

    Og nå gleder jeg meg til det nye albumet som mest sannsynlig blir sluppet i 2011?

  6. 0/10

    Kjedelig og langtrekkende sang. Techno-aktig, huff. Vokalen var for min del veldg utydelig. Noen sier at metal-vokaler kan være vanskelig å få med seg, men dette var verre. Kunne blitt en god sang hvis de hadde slått til med noen trommer og bass etter de to første "oppbygningene", men istedet kom det noen datalyder og etterhvert svake vokaler. Ikke helt min type musikk, nei (:

     

    Amorphis - Black Winter Day

     

    Se filmen hos Youtube

  7. EhhMari:

     

    www.ultimate-guitar.com

     

    Masse fint der.

    Men uansett hva du velger, så vil eg anbefale MEGET sterkt å ta iallefall noen timer hos en instruktør, spiller ingen rolle ka de instruktørene spiller, bare lær det grunnleggende så gå videre ;)

    That's it :D

    Kor holder du til?

    Kanskje eg kjener noen du kan ta kontakt med ;)

     

     

    Jo, får jeg muligheten til hjelp fra en instruktør av noe slag så tar jeg det jo gjerne. Finner bare ikke noe.

     

    Holder til i Drammensomerådet (:

  8. ang å starte å spille bass er det egt bare å lære tabs å starte, men start enkelt!!! blir det vanskelig går man fort lei, punk er ofte lett, men prøv flere typer, erfaring er gull verdt! bøker trenger du egt ikke så mye av, bare hvis du vil lære en del, selv kan jeg veeldig lite noe som kanskje ikke er et pluss men det går bra det og :p

     

    Hvor kan jeg lære? ^^

  9. Joda, jeg spør bare, jeg. Begynte å lese og søke tråden etter svar på hva jeg lurte på, men 114 sider finner jeg tydeligvis ikke frem på, haha.

     

    Har planer om å begynne å spille bass, men vet liksom ikke hvordan jeg skal komme i gang. For det første finner jeg egentlig ikke noen kurs eller bass-timer jeg synes noe om. Finner bare to i nærheten av meg, det ene tar inn folk på høsten, og det andre er sånn kulturskole en gang i uken, 20 minutter. Ser ikke for meg at man får noe ut av det.

     

    Så, funker det bare med noen bøker for å komme i gang? Og i så fall, hvilke? Kjøper gjerne fler, hvis det må til. Har jo hele konfirmasjonsformuen min, haha :grin:

     

    Til informasjon så er jeg 15 år, og har aldri, aldri vært seriøst borte i noen slags strenger.

     

    Edit: Hvis det spiller noen rolle på hva slags bøker jeg må kjøpe så er jeg mest interessert i metal-musikk (:

  10. Ok, jeg har nettopp vært og hentet posten i postkassen og ble utrolig glad da jeg fikk bestillingen min fra play nå! Akkurat i tide før jul!

     

    Men når jeg åpnet den ene pakken, da så jeg at jeg har blitt tilsendt feil cd. Hvordan får jeg kontaktet play og sagt ifra om feilen, så de kanskje kan få fikset på det? Jeg har lett på nettsiden, og søkt litt rundt på nettet, men den eneste e-post adressen jeg fant var tydeligvis feil. For når jeg sendte mailen, så fikk jeg en melding tilbake om at det ikke funket.

     

    Vil veldig gjerne få fikset opp i det S:

×
×
  • Opprett ny...