Gå til innhold

Misterious

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Misterious

  1. Eg har opplevdt det samme som du har opplevdt.. HAdde ei dame som også overreagerte kvargong vi var ute i byen og so såg ho at eg glana tilfeldig på noen jenter mens vi gjekk rundt i kjøpesenteret.. Først var vi så glade og tulla med kvarandre men når det skjedde so forandra ho heilt humøret sitt med å vere stille og nesten ikkje snakka me meg, so spurte eg jo kva som var galt.. So der fekk eg vite at ho hadde sett meg at eg glana på jenter uten eg sjølv visste om det.. Det er berre automatisk og eg ikkje gjorde det med vilje, men seffølgelig ville ho ikkje tru på meg..

    Eg skjønner at det kan vere alvorlig saker det, spesiell vis kjæresten din er sjalu.. Men hadde eg vert deg so hadde eg overbevisst ho at du ikkje mente å gjøre det og prøve å overbevisse ho også at ho er den einaste i hjertet ditt sjølv om av og til so gjer du noen ting som du ikkje meiner som berre skjer plutselig/automatisk... Det er heilt garantert at tillitt er den viktigast i eit godt forhold, uten det forholdet vil enten gå rett i dass eller aldri kommer so langt...

  2. Kva er første kjærlighet for deg? Er det sånn at når den er over so er det berre å glemme den person som var din første kjærlighet i livet ditt eller er det sånn selv om den er over so tenker du forsatt på den person og kordan dere hadde det? Del gjerne erfaringer om første kjærlighet dere hadde =)

  3. Jeg kjenner ikke damen, og har henne ikke på facebook (er der aldri selv). Det blir jo også litt merkelig å sende henne en mld og spørre om hun var hjemme i går, når hun ikke har anelse om hvem jeg er. Derfor er eneste muligheten å fortelle hva som har skjedd, og at det er derfor jeg lurer på om hun var hjemme.

     

    Slik jeg ser det akkurat nå så skal jeg vente til dama tar kontakt igjen og høre hva hun har å si. Det er drittungt nå, og alt virker meningsløst. Vi var som sagt samboere, og jeg trasker rundt her i alle hennes og våre ting. Når jeg legger meg, mangler hun ved min side. På badet står tannbørsten hennes. Kjøleskapet og oppvaskmaskinen kjøpte vi sammen. I stuen henger bilder av oss to, og dataen er full av bilder hvor vi koser oss på forskjellige ferier. Kjøleskapet er tomt, fordi vi pleide å dra sammen å handle for hele uken. Nå virker det meningsløst å handle til kun en person.

     

    Håpet er jo at hver dag skal bli lettere (og det sies jo at tiden leger alle sår), slik at jeg kan gro litt baller og be henne reise til helvette når hun tar kontakt. Men det skal vel godt gjøres at jeg klarer det.

     

    Årets tøffel 09!

     

     

     

     

    Haaaaiiiiiii...

     

    FOr en kjærlighet!! Den gjør rett og slett folk blind... Sjølv om du mistenker en person du elsker osv so tenker du forsatt både negative og positive sider av det... Det må ikkje du tenke at det er feil fordi det er rett og slett normalt å vere som deg og det er ikkje din skyld, ikkje i det heile tatt.. Vi skulle ønskje at vi kunne styre kva vi har på hjertet vårt, men det går dessverre ikkje, fordi kjærligheten er så sterkt at vi lar den gjøre oss blinde.. De viktigast med sånn situasjon at du ikkje skal ha mykje forventninga av en person du er usikker på, det er greit å forsatt ha følelser enda men ver forberedt på ka resultatet kan bli vis du har rett på den negative side av tanken din, for det vil såra deg ganske djupt til slutt! Finner du ut at du har rett med at ho er utro, so la henne gå på ein rolig måte.. Ikkje lag ekstra styr, berre tenk at alt skjer med grunn.. So det at ho var utro er tegn på at dere ikkje er ment for kvarandre og det er best at det visste seg no enn seinare, for då kan du forsatt ha forskjellige alternativer i livet ditt og det ikkje blir for seint enda.. Sjølv om det blir vondt inni deg, det kan forsvinne igjen til slutt og sjølv om kor mykje du har elska og kor mykje du har ofra deg for den person so kan du innse etterkvart at livet består av erfaring og tabbe vi må lære oss gjennom og når vi har komt gjennom det so kan vi lære kva livet eigentlig består av..

  4. Har vert i liknande situasjon, men det var ikke eg som stakk av...

    Dama jor det slutt når hun var på ferie pga ho innsåg forskjellige ting osv. Det tok eg heilt jævlig til no sliter eg og klarer ikke å gå heilt vidare... Eg savner ho noe sinnsykt som du gjør med eksen din og vil ha ho sinnsykt tilbake igjen i mitt liv.. Ho forlot meg plutselig heilt aleine og tok med seg hjertet mitt og det har ho fremdeles.. Det verste er at det virka at ho har slutta og bry seg heilt om meg og virka at ho fekk komme vidare ganske fort og lett.. Det skjedde for ca 4 veker sida og etter det hadde ikkje vi hatt noe kontakt, ho har ignorert meg heilt siden!

     

    Den jenta forandra livet mitt, frå verdilaust til det perfekte liv... Livet mitt hadde ikkje noen spenning før og berre tok på sparken kvardagen som gikk til ho kom inn og forandra mykje av det.. Ho var den finaste og snillaste jente eg noken gong har blitt kjent med og er forsatt takknemlig for eg fekk den sjangse til å oppleve med ho.. MEn, som eksen din sjølv om ho er perfekt so hadde min ex også egne feil.. Ingen i verda er perfekt sjølv om vi av og til blir blind og ser på oss at den personen er perfekt i våre øyne. Etter over 1 år vi var sammen so hadde vi både opptura og nedtura sammen.. VI hadde mykje krangling og misforståelse av mykje dumme ting og det ødla mykje for oss.. Dei gongane vi ikkje krangla var de beste gongane i mitt liv sammen med ho, kunne ikkje ønskt meg noe bedre.. FOr meg var vi de romantiskaste par noen gong men også verste par når vi krangla og gjekk for langt.. Men, uansett eg kunne ikkje bytte kjærligheten eg hadde for ho for noe som helst i verda.. FOrdi, det er berre prøve som kommer i livet som man må berre gå gjennom. Sjølv om kor mykje vi krangla og diskuterte so kunne eg ikkje miste følelsene mine for ho og bytte ho for noe som helst, for eg elska ho so ubeskrivelig mykje og ho var livet mitt..

     

    Men no er eg som deg, sitter der eg kom i fra.. EIt liv aleine uten spenning og føle seg verdilaust! Har mykje angrelse inni meg, føle at eg ikkje var go nok for ho at eg ikkje kunne vise den perfekt kjæreste for ho. Ingen av dagane som gjekk etter det blei slutt eg ikkje tenkte på ho, er litt rart at eg greidde å overleve siden, for eg prøvde so mykje eg kunne for å gå vidare sjølv om det var veldig vanskelig! Ho kjem heim igjen frå ferie om 2 veker og får no sjå kordan det blir.. Har forsatt trua på oss og har forsatt like sterke følelser for ho, men er også veldi usikker på mykje ting,.. Eg er redd for å vite ka følelser ho har for meg når ho kjem tilbake, sida vi ikkje hadde noe kontakt på lenge, om det var sant det eg trudde at ho har gitt meg heilt opp og komt seg viidare så lett, eg tør ikkje å vite det, for eg veit at eg kjem til å bli ganske såra enn det eg er no og eg veit ikkje om eg kan takle det..

    SO no er mitt største spørsmål no er om det er mulig å miste følelsene ganske fort og lett til en person du engang var so forelska i?!

  5. Har vore i ein lignade situasjon.. Var sammen med ei jente som sida hun var liten hadde hun drømt om å reise til USA / LOS ANGELES/ CALI ..! Vi blei i lag i fjor og ho har fortalt meg at ho hadde søkt om å gå skole der før hun traff meg, men det mangla noen papir so det blei ikke noe alikavel noe som jeg var veldig takknemlig for.. HAdde hun fått reist dit hadde ikke jeg fått mulighet til å bli kjent med ei som er so fantastisk jente og seinare blitt sammen med.. Etter noen månader vi blei sammen, fortalte hun alt om det og jeg har sagt til henne hva jeg syntes om det og sånn. Men, etter et år vi blei sammen so hadde hun tenkt om å reise dit igjen for å studere.. Hun har plana at hun skal berre bli ferdig med vidaregåande so skal hun prøve å søke å reise til USA igjen. Jeg har sagt til hun hva jeg mener om det at jeg vil ikke hun skal dra til ein plass som er so langt, fordi at jeg klarer ikke uten ho 1 sekund og 1-2 dagar vi ikke har vore med kvarandre so følest det som evighet jeg ikke har vore me ho og savner ho ganske so fort! Jeg veit at jeg virka litt egoistisk, men jeg synest at det er veldig vanskelig med avstandforhold, spesiell når du er so veldig forelska i den personen.. Med tanken på at han/ho er so langt frå deg og du lengter han/hun noe sinnsjukt men ikke kan få vere med han/hun so trur jeg ville blitt gal:! Og tenk dei gongane du vil klemme den person og du er trist og du trenge en som skal vere der med deg i nærheten so veit du at du ikke kan gjøre det pga den personen er milevis langt unna frå deg, det vil ta knekken på deg!

     

    DU må ikke holde inni deg hva du eigentlig føler eller mener om det og seinare angrar deg.. Planlegg ein dag/kveld der dere kan snakke sammen nøye om ting du vil fortelle han og hva du har på hjertet.. For det er eigentlig 2 alternativer på ein slik situasjon.. Vis du virkelig elsker den person med heile ditt hjerte so oppfyller du drømmene hans sammen med deg, altså dra med han dit han vil og har drømt om og leve lykkelig sammen.. Eller å tenke på hva som er best for han og få vere igjen og la han oppfylle sin drøm aleine, men då sitter du aleine med so tungt følelse og kanskje angrelse til slutt.. Jeg mener ikke at det ikke kommer til å funke med avstandforhold, men det er ganske sjeldant! Begge må jobbe hardt med det og vere trofast til kvarandre heile veien og gå gjennom alle prøvene som vil komme.. Jeg syns ikke at det er slemt vis du forteller han at du ikke vil han skal dra.. Det er heller slemt vis du lyger for deg selv og følelsene dine og seinare har du so mykje angrelse og du sei til deg sjølv at du skulle gjort det og det, vis du forstår hva jeg mener.. SO, følg hjertet ditt og følelsene dine foran det du vil er mitt beste råd til deg...

  6. Bruker å gå tur 1 time 2- 3 gonga i veka og trener vekt me forskjellige øvelser heime.

    Når det gjelder spising, spise eg ca 3-4 måltider.. Har ikkje noke mellom måltid, spiser de vanlige måltider..

    Spiser mye ris, kjøtt, kylling osv.. Litt godt og chips i helgane..

    Hvordan kan eg få best mulig bli kvitt av feit i mage? Har jo muskel og sånn, men feit i mage ødlegger litt for meg!

    Håper på forskjellige svar...

  7. Vis dere er virkelig ment for kvarandre so uansett om det tar 10-15 år å vente, so til slutt ender begge 2 hos kvarandre og ha en lykkelig ende, meir enn noen gang du kan forvente deg.. Så berre, prøv og se ka som skjer.. Men, ikkje ha so mykje forventninga frå kvarandre for vis det mislykkes en dag so vil det vere so tragisk at du nesten ikkje kan gå på beina igjen, vis du forstår... SO just... feel the flow =)

  8. Har hatt strekkmerker i armer nær bicepsen for lenge siden.. Jeg trur årsaken til dette at jeg har trent mye før, spesiell biceps-trening og huden sprekte seg so fekk jeg strekkmerker.. Det ligger mellom bicepsen og underarmer...Fins det noen krem som jeg kan bruke å få vekk eller noe lignande?!

  9. Eg opplever det du opplever no for tiden og det er heilt jævlig skal eg sei deg. Eg forstår korleis du har det, men forskjellen er at for meg var det ikkje lenge sida det skjedde. Men, eg berre prøver å gå vidare og finne forskjellige ting eg kan vere opptatt med for å sleppe å tenke på henne og smerten eg har.. Av og til er det vanskelig og det er jo normalt., men livet må jo gå sin gang og livet består jo ikkje berre av en person. Det fins mange mange ting en berre å gi alt til en person som har svikta deg og ikkje er verdt ditt hjerte.. MEn, ka som skjedde akkurat korfor det blei slutt mellom dere og har ignorert deg siden?

  10. Da må du la hun ta kontakt for å prøve igjen, for sånn det er nå har hun bedt deg reise dit peppern gror.

    Det må du bare respektere, og hadde jeg vært deg ville jeg prøvd å begynt på prosessen med å komme over henne med en gang.

     

    Det er mange fisk i havet, og du vil treffe andre som du vil føle like sterkt for, og da kanskje du oppfører deg bedre fra dag en :)

     

    Har spørsmål til deg... Har du noen gang vert så forelska og har kjempa for det?

  11. Ta et hint! Hu ignorerer deg, det betyr at hu ikke vil ha kontakt med deg. Hu har slått opp, noe som betyr at NEI hu vil ikke være sammen med deg lenger. Noe jeg skjønner veldig godt mtp hvor kontrollerende og egoistisk du virker ut fra det du skriver. Og til sist, dama vil styre sitt eget liv, og ikke la sin framtid avhenge av noen andre sine planer. Noe jeg skjønner veldig godt! Tenk deg at hun droppet å gjøre det hun hadde lyst til, fordi du ikke ville hun skulle dra fra deg. Så blir det slutt mellom dere av en eller annen grunn, og det viser seg at det da er for seint for hu å gjøre disse tingene.

     

    Vi kan virke veldig slemme/urettferdige mot deg basert på svarene her, men det er utelukkende for å få deg til å forstå at du skal gi opp denne dama. Hun har det best når hun ikke er i et forhold med deg, og det må du respektere.

     

    Ho har ikkje droppet med å reise til USA, men eg fortalte at ho har drøm om å gjere det i framtida.. Men, vi var så forelska i kvarandre og var så nære kvarandre så tanker på at ho skulle reise en dag uten meg så kunne eg ikkje forestille meg.. Ville du sjølv la en person reise til andre land vis du er veldi forelska i den person`? so, tenk sjølv.. Ho ignorerer meg pga ho var sur på meg og de snakka om for 5 daga sida når ho ikkje hadde sagt om å slå opp.. For 2 veke sida var det heilt annleis, ho var den person som visste meg at ho bryr seg og elska meg.. Trur du at ho fann ut plutselig at ho ikkje har følelser for meg og tok den avgjørelse etter 3 veker ho var på ferie?!

  12. Mannsjåvinist much?

     

     

    Herregud for en taper du er, snakker om DERE når det kun er du som styrer alt og planlegger framtiden deres. Når hun endelig får opp øynene, så skriker du som en liten drittunge om at du elsker henne og vil forandre deg til det hun vil ha? Er hun heldig, har hun allerede funnet en ny mann som respekterer henne og bryr seg om henne.

     

     

    /doublefacepalm @denne tråden.

     

     

    Eg styrer jo ikkje alt og ikkje berre ej som planlegger framtida vår, ho har jo før snakka om vi skulle bu sammen og finne leigligheit for oss 2.. Ja, eg har våkna no korleis eg var mot henne, men det går jo an å forandre og vise det til ho for å bevise ho at eg virkelig elsker ho og eg kunne gjort ka som helst for å vere med ho..

×
×
  • Opprett ny...