Gå til innhold

To9Rene

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av To9Rene

  1. Skjedde det samme med meg bare at jeg løfta xboxen da konsollen var på og discen inni. Ringte butikken og sa at jeg kunne få rabatt for nytt spill, men takka nei. De sa også at det kan skje viss xoxen står rett på gulvet ( altså at den ikke står inne i en hylle e.l) eller står på høykant. Vibrasjoner som f.eks fra folk som går kan lage riper.

  2. Gjorde det og det hjalp ikke! :( Tror ripen er for dyp. Har ikke fått epost fra gamezone.no heller! Jeg kan forstå at de ikke er på jobb i helgene, men mandag! :nei:

    Veldig synn at 379 kr går i vasken, men fikk da figurer og film da.

  3. Sendte epost til cdon.com der jeg kjøpte spillet og de sa jeg skulle fortelle problemet til de jeg kkjøpte xboxen av siden det var konsollen som ødela platen. Nå venter jeg på epost fra gamezone.no der jeg kjøpte xboxen.

  4. Så viss xboxens disc tray ikke kan lese xbix spillet, tror dere at datamaskinen kan lese disken sånn at jeg kan brenne iso filen på en dvd-r eller noe plate :hmm: Forresten det var ikke på grunn av at jeg var uforsiktig, men det var da jeg skulle spille at det sto unreadable disc. Tok ut platen og så en ripe som matcha med mønsteret i xbox disc trayet.

×
×
  • Opprett ny...