Gå til innhold

Kanchelskis125

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kanchelskis125

  1. http://www.canaldigital.no/Kundeservice/Pa...R/24-mars-2009/

     

    Vi med kabel-tv PVR må imidlertid vente litt til ;(

     

     

    Noen som veit når denne oppdateringen kommer til Kabel-TV? For den har vel ikke kommet enda?

     

    Jeg for min del sliter med litt blinking på bildene innimellom. Er egentlig litt redd for at det er tv'en min, men kan ikke si jeg la merke til noe blinking når jeg spilte PS3. Har ikke testet å spille av en DVD. Det som slår meg er at det er pga. for høg varme. når dekoderen lå på 37-38 grader var det ingen blinking, tror jeg, men med engang den kom opp i 39-40 grader, blinket det igjen. Kan noen grader ha noe å si for dekoderen? Er først den siste uka jeg har lagt merke til det, og da har det jo vært litt høyere temperatur inne på rommet mitt. Noen som kan gi noe bra svar?

  2. Hei, kjøpte selv dette anlegget for ei stund siden. Hadde samme "problemet" som andre her med hvordan jeg skulle koble til Canal Digital-dekoder og PS3. Har løst dette med å ha digital optisk kabel fra PS3 til anlegget og digital koaxial kabel fra dekoder til anlegget.

     

    Det jeg lurte litt på, er om noen har noen anbefalinger på hva jeg kan med fordel stille på når det gjelder hver enkelt høytaler og subwoofer. Har stilt opp noen hakk på surround-høytalerne, og har i kveld(natt for normale personer) prøvd å stilt opp bassen og den sentrale høytaleren, siden jeg følte at dialogen i filmen ble litt for lite fremtredene til tider. Og, er det noen vits å ha noe som helst lyd på selve TVen når eg ser på film med anlegget? Har prøvd meg litt fram og tilbake, og kan egentlig ikke si at jeg merker noen merkbar forskjell på om TV-lyden er på eller ikke.

     

    Tar imot alle tips jeg kan få. :)

×
×
  • Opprett ny...