Gå til innhold

alizm0

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av alizm0

  1. Ja, er enig i det og tenkte på det når jeg knipset. Jeg prøvde å fjerne den for neste bilde, men da krøllet det seg sammen. Så bildene etterpå og så at det var litt interessant at kvisten og skyggen rammet inn ene øyet :)

  2. Er på utkikk etter et kamera som er enkelt, robust, men med god kvalitet. Kameraet er tenkt til et utrykningskjøretøy og burde derfor være enkelt, tåle litt medfart og gi gode bilder. Det burde også helst ha en enkel overføringsfunksjon som for eksempel en dockingsstasjon, eller lignende.

     

    Noen som kan gi meg et pek i riktig retning her? Har sett litt på Olympus Mju 720 SW, men tar gjerne imot tips om alternativer.

  3. HERr er link til Multinoten btw:

     

     

    Jeg vurderer også en av disse 2 maskinene.

     

    Det oppsettet jeg vil ha er:

     

    1680x1050

    Core 2 Duo 2GHz

    2048 ram 667hz

    100GB 7200rpm

     

    Forskjeller som teller for meg:

    Zeptoen har elendig batteritid

    Den er omtrent 700kr dyrere på det oppsettet, men har penere design, er litt mindre i størrelse og har "bedre" skjermkort.

     

    De er altså omtrent helt like, men skjermkortminnet skiller dem.

    Hvor mye vil jeg merke det? Jeg spiller ikke så veeeeldig mye, men liker å legge inn nye spill og teste dem, samt spille et jeg liker i ny og ne.

     

    Vil selvsagt ha laptoppen en stund, og derfor må den vare. Holder dette oppsettet et par år?

     

    Jeg redigerer også endel video med program som Premiere Pro, og bruker også andre program fra Adobe relativt ofte. Regner med at dette oppsettet holder i lange baner til det.

     

    Burde jeg se på andre alternative maskiner?

  4. Jeg er i active mode! Har nå sysslet litt med portåpning etc uten at dette har hjelpt det minste... Noen som kan si meg spesifikt hvilke porter jeg trenger å ha åpne og nøyaktig hvordan jeg åpner dem? Forstår ikke akkurat dette med inside/outside ip og inside/outside port. Det at det er struping som forårsaker problemet mitt kan dere se vekk ifra da jeg opplever problemet selv om jeg ikke uploader shite...

     

    Fant btw ut at Speedtouch ruteren har innebygd firewall(kan ikke tukles med i den brukervennlige innstillingsskjermen, men må Telnettes). Prøvde å skru den av uten at det virket.

  5. Noen som har hatt problemer med lav hastighet på nedlastinger i DC++? Har linje fra Telenor med SpeedTouch ruter og SMC trådløst nettverk. Uansett om jeg vet at den jeg laster ned fra har rask upload synker nedlastingen min rask til ca 10kbps. Anyone? Kan det være en slags p2p hastighetskontroll i enten ruteren/trådløsruteren eller hos Telenor?

     

    (blabla ulovlig nedlasting etc my ass, fins mange lovlige filer...) :yes:

  6. Bruker dc++ og har Online ADSL 2048/256kbps linje. Problemet oppstod ca. etter at Online oppgraderte linjene sine, men har ikke testet andre program enn dc++ etter dette. Det som skjer er at uansett fil jeg laster ned, fra uansett bruker, synker hastigheten ned til ca 10KBps etter 1 min. Det har ingenting å gjøre med uploaden til vedkommende da jeg har prøvd med alle typer folk(BBB for eks.). Har aldri hatt lignende problem i dc++ og ser på det som rart. Kan det være Telenor? Jeg står bak en Thomson Speedtouch ruter, og bruker et 802.11g SMC trådløst nettverk, men tviler på det er problemet da andre nedlastinger, som program på nettet, funker normalt med 256KBps.

  7. Jeg har en 2048 linje fra Telenor, men opplever stadig vekk at hastighetene på nedlasting fra p2p synker rask til ca 10kbps. Sitter bak et trådløst nettverk uten at det trenger å bety noe. Alle andre nedlastinger ligger jevnt på 256kbps. Anyone?

  8. sitter her og klør meg sår..

     

    satt opp en gammel maskin mellom adsl modemet mitt og windows burken min.( med 2 nettverkskort) men som den linux newben jeg er har jeg lite peiling på hvordan jeg skal få dette til å fungere..

     

    har fått kontakt mellom modemet og linuxmaskina men ikke mellom de to andre(som har en krysset kabel mellom seg) hvordan burde jeg sette opp dette??

     

    takker for ALL hjelp..lest det meste av HOWTO's så PLZ :-?

  9. sitter her med en servermaskin jeg la inn linux på(linux n00b=D) jeg har 2 problem:

     

    #1 jeg har koblet servermaskina inn mellom min egen pc og dsl routern min. så jeg slengte in 2 nettverkskort og tenkte dette skulle gå bra. men hvordan skal jeg få dsl'n gjennom serveren og til men egen maskin??

    hvordan skal jeg få til dette??

     

    #2 jeg skulle sette opp en CSdedicated på servermaskina.(internett funker på den..klarte å pinge meg ut), men da jeg satte opp en server fikk jeg ingen ip i "status". jeg prøvde å ta min ip inn i kommandolingen (+ip 123.123.123.123) men da kom det invalid ip osv. skal jeg skrive inn ip'n jeg fikk fra ISP'n min eller har jeg plutselig fått en ny? eller?? har surfet meg grå i øynene etter info men finner ingenting av nytte :cry::cry:

     

    fint med hjelp :wink:

  10. jeg har redigert en film og skal lage en fil. På programmet kan jeg lage den til AVI/mpeg1/mpeg2. Etter jeg har laget filen skal jeg komprimere den til divx.

     

    Hvilket format burde jeg lage for å få mest utav komprimeringen etterpå, og om så er hvor mye blir den komprimert?

×
×
  • Opprett ny...