Gå til innhold

Frankflexx

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Frankflexx

  1. For mange uro-momenter som feks et den trestammelignende greien langs høyre siden, bit av gjerde i venstre hjørnet nede(eller hva det nå er), øynene dras mot barnet på brygga! Syntes det virker litt mørkt, men det kan jo være min skjerm! Rent komposisjons-messig blir det rotete. Er ikke meningen å være negativ, men det ligger litt snapshot over det hele! :ermm:

     

    Bildet skal ikke være større enn 1280 piksler i den lengste retningen.

  2. Hva med noe lyssterkt, som superbillige 50mm f/1.8? Nå som det er vinter og mørkt er det kjekt med noe man kan bruke når det ikke er høylys dag. Kjenner jeg en utforskende nybegynner rett så setter hun garantert pris på å kunne leke seg enda mer med dybdeskarphet :)

     

    Nå var det mer tele hun var ute etter så tror ikke 50mm er aktuelt for henne nå! Men selv har jeg kjøp meg 50 1,4!

  3. Hei hei, har en søster som ønsker seg et nytt objektiv til jul. Hun har et Canon eos 1000D med kitlinse (18-55) men ønsker seg mer zoom. spørsmålet er hvilket objektiv skal jeg kjøpe ( uten å bli ruinert så klart :tease: ) Selv skyter jeg som nybegynner med Nikon D90, og har ikke serlig peiling på canon! Har sett litt på disse 3, men kom gjerne med andre forslag om dere har :thumbup:

     

    Canon EF 55-200mm f/4.5-5.6 USM

     

    Canon EF-S 55-250mm f4-5.6 IS

     

     

    Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM

     

    Selv heller jeg mot sistnevnte, har den bildestab?

     

     

    På forhånd takk

     

     

     

    Har tydligvis ikke klart å linke teksten til produktguide :blush:

  4. Kjøpte Nikon D90 i sommer og har eksprimentert litt for å bli kjent med kameraet..

    Har prøvd meg litt på Multieksponering, men føler noe ikke stemmer. Dersom jeg tar bilder av personer blir de liksom gjennomsiktig, men tar jeg bilde av feks en snusboks ( Lett tilgjengelig :tease: ) ser den helt normal ut! Har prøvd med forskjellige innstillinger på kamera. Kan noen fortelle meg hvorfor jeg ser gjennomsiktig ut når jeg tar disse bildene?

     

    Sitter ikke på min egen pc nå, så har ikke eksempelbilder for øyeblikket!

     

    På forhånd takk

  5. Artig bilde, kunne kanskje fått frem enda skarpere farger på den lille krabaten. Har lenge lurt på hvordan man får til en slik effekt? Som feks portrett i s/h der øynene feks er blå? Selv bruker jeg Gimp! Hvilket redigeringsprogram bruker du?

     

    Stå på :woot:

  6. Har veldig sans for slike bilder! Likte godt den grønne fargen,men tror kanskje du kunne fått mer ut av motivet dersom du hadde stilt deg lenger nede ved bekken slik at den renner mot deg i stedet for fra deg, mister liksom litt av sløret i strykene. Føler også at øynene lett faller mot den framtredene hvite flekken nederst i bekken! Er det skum?

×
×
  • Opprett ny...