Gå til innhold

DoanDavid

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DoanDavid

  1. Hva hjelper det med "bred" skjerm når så mange ikke skjønner at de skal filme med mobilen liggende vannrett, ikke stående?

    Det er så man begynner å lure på om intelligensnivået er i kraftig tilbakegang.

    Nja, føler at nå har bruksmønsteret og måten vi konsumerer videoinnhold på endret seg såpass at det å filme med mobilen stående ikke er noe problem. Det kommer selvsagt an på hvor videoinnholdet skal vises. Skal du se det på TVen eller på PCen så er det selvsagt liggende/horisontal filming som gjelder, uten tvil. Men hvor mange tar det de filmer på mobilen og ser det på TVen? Nå filmes jo det meste for Instagram, snapchat, tiktok osv. Da gir det jo mening å filme stående/vertikalt.

     

    Når jeg først står med mobilen i hånda så har jeg den vertikalt, så når jeg da mottar en snap eller noe så er det veldig greit å bare kunne åpne videosnutten, se den, og ferdig med det uten at jeg behøvde å snu mobilen og så snu den tilbake igjen for å skrive eller gå tilbake til det jeg holdt på med.

     

    En annen ting som er topp med en slik høy skjerm er jo at det vil være mer innhold/informasjon på skjermen. Når jeg f.eks er i Messenger på mobilen og skal svare, så tar tastaturet opp nesten halve skjermen, så jeg ser mindre av det som har vært skrevet. Med en så lang mobil så vil jo mer tekst være synlig med tastaturet oppe (eller, jeg håper da inderlig det) som gjør det lettere å lese mens man skriver.

     

    Eneste gangen jeg snur mobilen for å se på video er jo hvis det er noe på YouTube/Netflix jeg vil se når jeg er på tur eller ligger i senga, men dette skjer veldig sjeldent da jeg heller ser slikt på iPaden.

     

    Alt i alt, vertikal filming og video er ikke noe problem så lenge det er ment til å spilles av på mobilen slik folk holder den.

    • Liker 1
  2. Lurer på hvor lang tid det vil ta før maskinvaren blir kraftig nok til å kunne spille med halvveis fornuftige innstillinger på 4K-oppløsning. "Tester" jeg med "dynamic super resolution" satt til 4K så klarer ikke mitt GTX Titan å kjøre noe som helst med god framerate om jeg ikke rævkjører grafikkinnstillingene i spillet, og da blir jo hele poenget borte.

     

    Hvilket spill er det snakk om? Har selv testet dynamic super resolution satt til 4k, og det har funket helt fint for meg. Nå spiller ikke jeg de mest grafikkintensive spillene for tiden, så Dark Souls 2 og Diablo 3 er vel det jeg har spilt mest med DSR, men har holdt stabile 60fps hele veien.

  3. Mener å ha lest at z4 får 5,5 tommers skjerm mulig det bare var ett dumt rykte men synd i såfall....

     

    Det var det "gamle" ryktet som ble lekket ut før de hadde noe bilde av det som visstnok skal være skjermen. Dette er det "nye" ryktet med bilder.

     

    Selv er jeg også glad for at Z4 beholder 5,2"-størrelsen. Vurderer å oppgradere min aldrende Note 2 for en Xperia-telefon, og hvis Z4 kommer i januar så venter jeg heller to måneder ekstra enn å investere i en Z3.

    • Liker 1
  4. Har denne CPUen, og den er virkelig et kupp hva angår ytelse/pris. Har riktig nok bare fått testet PCen i rundt en uke, da mest med 3D programmene jeg jobber i (3DS Max og Modo) så har jeg opplevd at den er en sann glede. Spill går også som smurt med maks innstilligner.

     

    Kunne dere inkludert både single og multi thread resultatene fra Cinebench?
    Single-thread resultatet er nyttig for alle operasjoner som kun støtter dette. Jobber til daglig med 3D og det kan virke nærliggende å kjøpe en sekskjerner på 3.2 ghz foran en firekjerner på 4 ghz, men når mesteparten av dagen går med til single-thread oppgaver taper en faktisk på dette. Etter selv å ha testet 3930K mot 4970K endte jeg på hjemmepc opp med 4970K da denne gjorde de aller fleste operasjoner raskere. Renderingoperasjoner var også kun ca. 12% raskere på 6-kjerneren vs 4-kjerneren.

     

    Jobber selv med 3D daglig, og denne CPUen har ingen problemer med å håndtere store filer. Da snakker vi om drillship og oiljerigger med flere hundre objekter og som er oppe i en 20 - 30 millioner polys. CPUen klarer fint å håndtere disse scenene, og en preview render tar ikke lange tiden. Nå har jeg selvsagt ikke store sakene å sammenligne med, ettersom den forrige PCen min hadde en AMD Phenom II x6 1100T.

     

    Men du kan gjerne sjekke resultatene mine fra Cinebench på single og multi thread: http://bildr.no/view/em5DRmlq

  5. Kan virkelig ikke nekte for at jeg har lagt min elsk på emulatorer helt siden jeg først begynte å spille på Zsnes tilbake i 2001. Mye enklere å bare fyre opp spillet på PCen og spille med en god gamepad enn å måtte gå gjennom alt bryet med å koble opp de gamle konsollene. Nå kan de heller stå til prakt og pynt i samlingshyllen min.

     

    Må dog spørre. Har Gens+ noen særlig fordel over Fusion? Har brukt sistnevnte siden første stund, men hvis det finnes et bedre alternativ så er ikke jeg imot å prøve noe nytt.

  6. Temmelig merksnodig sammenligning Microsoft kjører på produktsidene sine.. Sammenligner Surface Pro 3 med en MacBook Pro, og ikke av den relevante typen i form av den aktuelle slankere og lettere MacBook Pro 13 med retinaskjerm, men mot gamle MacBook Pro 13" som strengtatt er faset ut.

     

     

     

    Nå har jeg sett dette svaret fra deg på flere av artiklene om Surface Pro 3 både her og på ITavisen. Faktisk så sammenligner Microsoft Surface Pro 3 mot Macbook Pro 13" Retina.

     

    Om du leser på Microsoft sin infoside står det "13-tommers MacBook Pro veier 1569 gram", og hvis du går inn på Apple.no og leser på de tekniske detaljene til Macbook Pro Retina så står det at den veier 1,57kg, mens Macbook Pro uten retina veier 2,06kg.

  7. Strever litt med å se for meg hendelsesforløpet her, ettersom oppdateringen tydeligvis gikk ut, og da er jo det mest oppmerksomhetskrevende arbeidet over. Kanskje hun sjekket hvor mange likes hun hadde fått i etterkant.

     

    Ifølge en annen nyhetsside så ble statusen lagt ut, og politiet ble varslet om ulykken bare 1 minutt etter statusoppdateringen, så hun må ha kræsjet akkurat i det hun trykket på "send".

  8. Hallo!

     

    Som tittelen sier; jeg har planlagt en liten sommertur til Hviterussland, Minsk, i sommer sammen med noen venner, og vi kunne trengt litt hjelp.

     

    Jeg har fått med meg at for å kunne reise til Hviterussland så trenger vi en invitasjon som vi får via hotell/reisebyrå, og etter at vi har fått denne "invitasjonen" så kan vi søke om visum via ambassaden i Sverige. Så, det jeg lurer på er om det er noen her som har reist til Hviterussland og har erfaring med hvordan det hele fungerer.

     

    Kan dere anbefale noen reisebyråer som kan hjelpe med invitasjon og visum?

     

    Er det også mulig å få en liten oversikt over billigste måten å reise til landet på? Altså link til flyselskaper som flyr billig, og hvilken reiserute vi bør ta, osv? Har hørt at mange tar flyet til Vilnius, Litauen, for så å ta tog derfra til Minsk.

     

    Spør sikkert om mye her, men dette er første gangen vi reiser til et land som Hviterussland og vi er usikre på hvordan vi skal gå frem med dette.

     

    Håper på svar! :)

×
×
  • Opprett ny...