Gå til innhold

Bernu77

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bernu77

  1. Selvsagt skal en telefon leveres med minnekort. Spiller ingen rolle om jeg har 100 aaa batterier hjemme fra før, kjøper jeg et produkt som går på batterier SKAL batteri følge med, så også med minnekort.

     

     

    Dette er jo bare tull. Latterlig å sammenligne batterier med minnekort. Et produkt som drives av batterier fungerer ikke uten batterier. Ergo bør det følge med.

    En mobil med internminne fungerer normalt, minnekort er ekstautstyr og kan ikke forlanges medfulgt.

  2. Har akkurat formatert maskina mi og lagt inn xp på ny. Men etter en stund så mister jeg nett. Har adsl fra NGT.

    Når jeg restarter maskina er jeg på nett igjen i ca 10-15 min før jeg plutselig ikke kommer på nett igjen. Finnes det noen tidsinnstillinger eller noe ??

    Aner ikke hva som skjer ....

  3. Har akkurat fått mitt nye Finepix S 304, og har brukt et par dager på å bli kjent med det. Alt har fungert flott så langt, men da jeg i dag skulle teste ut kameraet blir det plutselig vannrette striper på alle bildene.....

    De er ikke der når jeg skal ta bildet, hverken i EVF eller LCD, men når jeg ser på bildene etterpå i kameraet eller på data er det striper på bildene. Jeg har tørket linsen, sjekket innstillinger osv

    Noen som vet hva dette kan ha seg ?

  4. Jeg er i ferd med å kjøpe meg digitalkamera for første gang. Jeg har lett og lest lenge og vel og sitter nå igjen med valget mellom F601 og S304. Er det noen som har no syn på hvilket kamera som er best ?

    Jeg skal bruke det for det meste til litt naturbilder og ellers mye ferie og fest bilder. Mye kveldsbilder.

     

    Ps. Og lønner det seg å bestille fra Usa eller et annet land ? Ser det er VELDIG billig i Usa

×
×
  • Opprett ny...