Gå til innhold

sitronkatta

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sitronkatta

  1. Jeg og noen venner skal på sykkeltur til Danmark i sommer, og ruta vi skal sykle er Hirtshals - Skagen - Fredrikshavn - Hirtshals. Planen er å sykle rute 1, vestkystruten til Skagen, rute 5, østkystruten til Fredrikshavn, men vi vet ikke hvor vi bør sykle for å komme oss fra Fredrikshavn tilbake til Hirtshals. Vi har hørt om en kjent sykkelrute som har samme navn som en blomst, men husker ikke hva den heter eller hvilken blomst det er. ("solsikkeveien" eller noe liknende.)

    Hvis noen vet hva denne veien heter eller vet om en alternativ rute for å sykle denne strekningen, hadde det vært fint med svar! Eventuelle nettsider vi kan bruke eller andre tips til turen hadde vært supert! :D

  2. Tror dere som skriver at det er bedre å teste på dyr enn på mennesker at de som velger å ikke teste på dyr sperrer mennesker inni små bur og skraper av all huden på ryggen og smører på stoffer som gjør at de får utslett og verk, også dør de etterpå enten av skadene eller så blir de drept? Jeg er selvfølgelig enig at det ikke hadde vært bedre og at da kunne de heller testet det på dyr, men det er faktisk ikke sånn de gjør det. Hvis man tester på mennesker så er det på frivillige som er mot dyretesting og er villige til å teste på seg selv, og de får ikke noe skade av det. Jeg kunne meldt meg som frivillig til å bli testet på hvis det hadde reddet et eller flere dyreliv!

    Men den vanligste måten å teste på er IKKE på mennesker, men på databrikker eller bakterier.

    Er ikke det bedre enn å teste på uskyldige dyr?

  3. Forresten, jeg skrev ingenting om hva dyretesting er, hvis noen ikke vet det. Jeg anbefaler alle å gå inn på http://dyretesting.no/fakta/fakta.html og lese om dyretesting og se på bildene hva det er. For eksempel er en test å skrape og barbere bort pels og litt av huden på kaniner, mus, rotter og andre dyr, og smøre på stoffet som skal testes. Så ser de på irritasjon, blemmer og sår på huden til dyret. DYRENE FÅR IKKE BEDØVELSE ELLER NOE SMERTESTILLENDE!

     

    Til de som ikke tror på listene til dyrevernalliansen, så er det en seriøs organisasjon, ikke en som bryter seg inn på pelsfarmer og slipper ut dyrene for eksempel. Listene har de laget fordi det er dokumentert flere steder og selskapene har svart selv om de tester på dyr eller ikke. Dyrevernalliansen bruker denne informasjonen til listene, det er ikke noe de finner på.

  4. Bedre å teste slikt på dyr enn mennesker da?

    Det finnes mange andre alternativer til dyreforsøk som testing på celler eller databrikker. Jeg synes det er bedre å teste på mennesker enn dyr, for det første er det mennesker som bruker produktene som testes, ikke dyrene. For det andre, mennesker skades ikke av det, mens dyrene har det helt forferdelig før de dør. Testing på frivillige er også en måte som benyttes, hadde det vært grusomt for mennesker hadde ingen meldt seg som frivillige.

  5. Jeg er veldig enig med deg jonlem, dyr må behandles bedre og vi må ta vare på naturen! Jeg mener at alle dyr har egenverdi og må behandles med respekt akkurat som oss mennesker. Det holder ikke at noen få sier de er mot dyremishandling, det må bli gjort noe også.

     

    Partiene SV, Rødt, Venstre og De Grønne er de eneste som vil prøve å redde naturen og bedre forholdene for dyrene, men ingen av dem gjorde det veldig bra på stortingsvalget akkurat. FrP gjorde det veldig bra, selv om de ikke tror på global oppvarming, men vil fortsette å ødelegge naturen. Det går ikke ann! Ingen tør å innse hva som skjer med miljøet og tror på det Frp sier om medieskapt miljøkrise for å slippe å bekymre seg for det.

     

    Jeg er glad for at hvertfall noen er imot dyremishandling, meld dere inn i organisasjoner som er mot dette og gjør noe aktivt! Sånn kan man være med å hjelpe dyrene. Jeg er medlem av dyrevernalliansen, spiser ikke kjøtt fra dyr som har vært innesperret hele livet og levd bare for å bli mat for mennesker, er helt imot pels og bruker ikke noe som er testet på dyr. Dyr fortjener et godt liv akkurat som mennesker.

  6. Har sett at det er mange tråder om hvilke merker på klær og kosmetikk som anbefales på grunn av kvalitet eller pris eller annet. Men jeg ser aldri at det står noe om dyretesting, så denne tråden handler om hvilke merker man ikke må kjøpe noe av fordi det er testet på dyr. Hvis du er glad i dyr, les og svar på denne tråden!!

     

    Kjente merker som L'oreal, Sunsilk, Maxfactor, Colgate, Palmolive, Lancôme, Björn Borg og Gilette er kjente merker mange synes er bra, men ikke alle vet at de tester på dyr alle sammen.

    Gå inn på www.dyretesting.no for å se Dyrevernalliansens liste over hvilke merker som tester på dyr og hvilke som ikke gjør det, og bli en dyrevenlig forbruker!

  7. Hei!

    Jeg trenger ny musikk til ipoden min, og trenger noen ideer til sanger. Jeg liker variert musikk, spesielt Alicia Keys og My Chemical Romance. (Litt sær blanding, men men) Jeg hører på mye rart, men liker ikke norsk rap eller andre norske klassikere så godt, egentlig ikke rap i det hele tatt. Liker også Black eyed peas, coldplay, green day, robbie williams osv:) kom gjerne med tips!

    Tusen takk! :new_woot:

  8. katten min blir helt gal på julaften fordi han elsker innpakningspapiret. juletreet er også ganske morsomt:) også liker han å leke gjemsel, da gjemmer han seg under et teppe og venter til noen kommer og finner han. da blir han gal og biter og klorer. han liker ikke å tape, nei! han liker også å gjemme seg bak TV'en og når noen går forbi hopper han fram og fanger beina våre med forpotene.

  9. hei! lag et fruktfat med masse god frukt eller lag fruktsalat:) det smaker kjempegodt og det er sunt!

    det er masse frukt som er kjempegodt og bare spise, for eksempel appelsiner!

    lag salat med masse grønnsaker og prøv knorr dressing gresk som blandes med rømme, den er veldig god. du kan også spise brødskiver med paprika, tomat, agurk eller salat oppå pålegget.

  10. Odd Grenland fra Ålesund bodde i Tromsø i en borg med roser rundt. En dag gikk strømmen på godset og det startet en brann. Dette skjedde fordi lynet slo ned i den lille strømmasten. Odd tok på seg vikinghjelmen sin og reiste til Molde. Der møtte han sine kamerater fra Hamar, og de gikk en tur i sanden ved fjorden. Plutselig så de et glimt av blomstene på enga, og der stod Fredrik som var veldig sta. Han var så sta at han dyttet alle i bekken. :dribble:

     

    Navnene på lagene er ikke alltid sammensatt.

  11. Dette emnet er vi godt kjent med! Hver gang vi trenger en ny aksling går vi på Megaflis på Slependen. Eller så kan du gå på Maxbo og snakke med kassemedarbeideren som heter Karl-Fredrik. Han skal visst være meget god på å finne passende akslinger til mopedbiler! Du kan også gå på Andersen Bruktbilforretning i østre Tana.

     

    LYKKE TIL :)

  12. Dette problemet er vi godt kjent med ! Det du må gjøre er :

     

    1. Skru av alt av strøm i hele huset

    2. Tenn noen stearinlys/telys/parafinlamper

    3. Åpne GPS'en din ved å skru løs bakdekslet

    4. Ta ut alt innholdet inne GPS'en din

    5. Erstatt det med innholdet til en vanlig håndklokke fra IKEA evt. baderoms aramtur fra Oros

    6. Kjøp et nytt SD-kort og lim det fast med limpistol til det nye innholdet i GPS'en din

     

    LYKKE TIL :)

  13. Nå skal Hamkam rykke opp!!=)

     

    Hva er grønt og hvitt, ja hva heter laget ditt

    jo; HAMKAM!! HAMKAM!!

    Ellve sterke menn tar seiersprisen frem,

    JA, HAMKAM!! HAMKAM!!

    Vi er best i faget, det aller beste laget!

    HAMKAM! HAMKAM!

    Hvem er det vi heier på, joda det er Kamma

    HAMKAM, HAMKAM; ååååååååååå HAMKAM!!!

     

    hamkam er best, og nå rykker de opp! :yes:

×
×
  • Opprett ny...