Gå til innhold

Ninjakjeks

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ninjakjeks

  1. On 7/10/2021 at 8:04 PM, Herr Akkar said:

    Det er dette MDG skulle kjempet for hvis de vil redde miljøet. Å få biler ut av Oslo synes å være et påfunn for å påføre folk mest mulig problemer. Sykkel hele året i vinternorge er urealistisk.

    Ved å fokusere på rett til enkel og kostnadseffektiv reparasjon for alt som tillates solgt, vil vi forlenge produkters levetid voldsomt, og det vil gi en drastisk lavere miljøbelastning. Levetiden kan enkelt dobles for hvitevarer, brunevarer, biler og så videre.

    Krav til lagerbeholning i minst 20 år og at ingen del må koste mer enn 10% av produktet vil gi et incentiv til å bruke standardkomponenter på tvers av modeller.

     

    Så fint at de gjør det også da: https://www.mdg.no/gjenbruk_og_reparasjon

    Jeg sverger, noen klarer å få alt til å handle om sine politiske motstandere.

     

    Det burde absolutt være lettere å både reparere selv og å få tak i reservedeler, og billigere å leie inn noen til å reparere for seg. Støtter dette 100 %.

  2. Kan også være verd å nevne at de i tillegg har doblet XP som trengs for å levle, som effektivt putter spillere tilbake til samme punkt omtrent. Sleipe greier av Bungie, spesielt når man kan kjøpe silver for ekte penger og bruke det på medaljonger som gir en økt XP i en periode.

     

    Har for min del lagt Destiny på hylla for godt, selv om jeg spilte veldig mye Destiny 1. D2 er bare ikke godt nok, også legger du dette på toppen... Skuffende.

    • Liker 2
  3. Jeg er rundt 18 timer inn i spillet nå, er vel nettopp blitt lvl 25. Jeg blir stadig vekk trollbundet av hvor flott laget Mira er. Var i Oblivia og stoppet opp og kikket opp på månene og nordlyset (eller sørlys? Vet jo ikke hvilken side av ekvator man er på). Ble så oneshottet av et lvl 50 monster som så meg, no regrets. Det er mye å sette seg inn i, og jeg irriterer meg litt over at det er så mange collectibles som er umulig å finne uten å åpne Google. Men ellers er jeg dønn forelsket i dette spillet, og sliter med å legge det fra meg hver gang.

  4. Å gi dette spillet 7/10 må jeg si er latterlig, og å si "det har alltid vært en gjennomgående problem at denne spillserien strengt tatt er litt kjedelig å spille når man er alene." tror jeg må være noe av det dummeste jeg har hørt. Det er så mye å gjøre, så mye å samle, så mange utfortdringer å fullføre i dette spillet at hvis du hadde faktisk satt deg ned for å spille det som et hvilket som helst annet spill (Hvor man setter seg ned og prøver å "runde" det) så hadde du hatt å gjøre i ukesvis.

     

    I tillegg har dere har gitt PlayStation All-Stars Battle Royale samme karakter, når det er waaay out of smash's league. Forstå det den som kan.

    • Liker 3
  5. Hva er det du tenker med som nytt her? Kontrollere? Fordi jo bedre specs, jo mindre begrenset blr kreativiteten til de som lager innholdet. PC har forøvrig flere kontroller-typer enn alle andre plattformer, har vært først ute med de fleste kontroller-typer, og er mye mere fleksible med kontrollere, så mere PC-aktige konsoller er kanskje ingen ulempe i så måte?

     

    AtW

     

    For å nevne noen eksempel så kan jeg jo si DS sine to skjermer og touchen der, wii sine bevegelseskontroller og wii u sin gamepad. Mye av det kan du og få for PC ja, men hvor mange utviklere utvikler et spill til PC og designer det rundt en egen kontroll-metode? Omtrent ingen. De designer det for mus/tastatur og evt. en spillkontroll av et slag, også kan det hende de ofrer en liten tanke til noen andre alternativ.

     

    Når man lager et konsoll som alltid har inkludert en spesifikk kontroll(metode), så blir det enklere/mer motiverende for utviklere å designe noe rundt det. Og da kommer det flere spill som har mulighet for å skille seg litt ut. Og mer PC-aktige konsoller er ikke en fordel for du vet like godt som meg at konsoller aldri kommer til å ha fleksibiliteten som man har på PC.

    • Liker 1
  6.  

     

    Begynner det ikke å bli litt gammelt å komme med dommedagsprofetier om Nintendo nå? De har nok reserver å gå på til holde seg gjennom en storm, så å komme og si gang på gang at de kommer til å gå under er bare dumt.

     

    Og EternalSunshine:

    Hvis Nintendo slutter å lage konsoller så blir jo konsollmarkedet bare en pissekonkurranse om hvilken produsent som klarer å lage det som er nærmest en PC i ren kraft. Kreativiteten kommer til å dø helt ut.

    Jeg vet, nå som pris og effektivitet på boktrykkeri er det viktigste, så skrives det ingen kreative bøker lengre, det er ingen kreative spill til PC, og siden specs teller på en TV, så lages det ingen kreative filmer eller TV-serier, eller hvordan var det nå?

     

    At nintendo får seg en smell tror jeg er bra, kanskje de kommer seg inn på ett bedre spor.

     

    AtW

    Fantastisk god metafor du fant der. Poenget mitt gjaldt mer ang. hardware men ok. Klart man kan være kreativ på innholdet, men man blir begrenset når maskinvareprodusentene ikke tenker noe særlig nytt, og bare tenker specs.

    • Liker 1
  7. Begynner det ikke å bli litt gammelt å komme med dommedagsprofetier om Nintendo nå? De har nok reserver å gå på til holde seg gjennom en storm, så å komme og si gang på gang at de kommer til å gå under er bare dumt.

     

    Og EternalSunshine:

    Hvis Nintendo slutter å lage konsoller så blir jo konsollmarkedet bare en pissekonkurranse om hvilken produsent som klarer å lage det som er nærmest en PC i ren kraft. Kreativiteten kommer til å dø helt ut.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...