Gå til innhold

Scoody

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Scoody

  1. Det er faktisk bare å slette Opera mappen, siden ingenting lagres i registeret, og så ligger det en mappe i Documents & Settings under ditt brukernavn med alle dine innstillinger.

    Og de lager ikke et program som ikke kan fjernes, da har det skjedd noe hos deg, prøv å installer Opera på nytt over den gamle installasjonen, hvis du ikke bruker metoden jeg skrev først.

    Da får du sikkert noe i Legg til/Fjern programmer..

  2. Det er vel heller slik at IE dekker behovet for folk flest. At det ikke nødvendigvis er så mye å hente på å bytte til f.eks Opera.

    Det er vel fordi IE har senket behovet til brukerne, siden de som bruker IE er blitt så vant med dets mangler og restriksjoner at de har godtatt at en nettleser faktisk kan være dårlig.

     

    @BaLtOo.:

    Opera er også på norsk, IE og hvis man bruker norsk versjon av Windows, Mozilla er sikkert også oversatt (uten å ha bekreftet det).

  3. QUOTE (King_mephisto @ 21/02/2004 : 16:32)
    Kan jo også ha noe med nicktyver og sånt å gjøre, hvis du er sur på f.eks en som heter "bjarne", så kan du bytte nick til "bj4rn3" og lage mange userriøse tråder med "ahh, jeg er homo" "moderatorene er dumme" osv, for å bytte tilbake, så blir stakkars "bjarne" banna?

    Vel, hvis noen gjorde det så ville jo alle de "drittpostene" også få det nye nicket.

    Alle brukere har vel en unik ID, og det er den som følger innlegg og tråder, så når forumet sjekker hvem som har lagt til innlegget så sjekkes brukertabellen, og der er jo det nye brukernavnet.

     

    Og hvis brukere skulle ha kunnet bytte brukernavn selv, tenk for et kaos det kunne ha blitt, noe ala. IRC.

    Awaynicks, etc. *grøsse*

  4. Dette har vel forlengst blitt en "holy war" :p

    Og etter å ha lest diverse innlegg, så ser jeg at det ikke er mange som har brukt eller utforsket Opera nok til å se for en genial nettleser dette er.

     

    Man kan forandre på stortsett alt:

    • Hurtigtaster
    • Hvor knapper, adresselinjen, vindulisten, m.m. skal være
    • Mouse gesturene kan gjøre det du vil
    • Man kan redigere cachen, hvis en side ikke virker kan man "reparere" den selv, og bruke Refresh Display for å laste den pånytt.
    • Mye mer

    Hvis du f.eks. tar et søk på Google, kan du lage en "Linked" (Window -> Create Linked) side, dvs. at alle linker du åpner i google-søket kommer kun opp i en side. På denne måten har du kun åpent étt vindu med linker du åpner og kan se om innholdet er relevant eller gå videre til neste treff. (Man kan selvfølgelig åpne masse vinduer også...)

     

    Og lukker man uheldigvis et vindu kan man åpne det igjen med CTRL+Z, og CTRL+ALT+Z hvis man vil åpne gamlere vinduer man har lukket.

     

    Hvis man ikke vil se bilder på en side, hvis man kun er ute etter informasjon f.eks. trykker man én gang på "G". Da forsvinner bildene, trykk én gang til og man får bildene som er i cachen, én gang til så lastes bildene normalt.

     

    Og hvis en side er dårlig laget kan man trykke CTRL+G og de fleste formateringer fjernes, kan stilles inn.

    Man kan også lage en CSS fil som blir brukt på dokumentet når man trykker CTRL+G, slik at man får siden slik man vil ha den.

     

    Man har så mange muligheter, og hvis man ikke trenger de så bruker man de ikke, enkelt og greit.

    Men hvis man lærer å bruke de så klarer man ikke å skjønne hvordan man kan være foruten.

     

    Jeg anbefaler Opera. :love:

×
×
  • Opprett ny...