Gå til innhold

Spookie91

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spookie91

  1. Hei, 

    Det kommer vel litt an på hvordan du tenker/ser det for deg.

     

    Dersom du bruker hjemmesentralen til Altibox som router (altså ikke i bridge modus) så kan du kjøre alt over en kabel, så lenge du har en switch i andre enden som støtter IGMP snooping. Fra denne kan du da ta ut en til TV boksen og x antall til annet nettverks utstyr.

     

    Så kommer litt an på hva du legger i "utstyr fra Ubiquiti" dersom det bare er AccessPoints så er det jo ikke noe i veien for å gjøre det på denne måten. (Dersom den begrensede funksjonaliteten i hjemmesentralen holder for deg)

     

    Hjemme har jeg gjort følgende: 

     

    Jeg trenger ikke mer funksjonalitet på "router" enn det hjemmesentralen tilbyr. - Så lenge jeg får satt opp Port-forwarding så er mye gjort. 

     

    Altibox FMG hjemmesentral 

     

    Kablet TP kabel fra hjemmesentral til TV-benk

     

    Enkel switch med støtte for IGMP snooping i TV-Benk

    Fra denne tar jeg ut en kabel til ny TV boks "Q22" 

    og tar ut nett til Apple TV, et Wireless AP osv. fra switchen.

     

    Kablet TP fra hjemmesentral til 2 etg - der jeg har samme type switch koblet til et mediesenter og ett annet Wireless AP.

     

    Jeg ønsket i utgangspunktet å ha hjemmesentral i Bridge modus for å kunne administrere alt selv, men orket ikke tanken på å trekke nye kabler. Og så langt fungerer det utmerket. 

     

    Så bare håper jeg på at jeg svarte på det du lurte på! - om ikke så er det garantert noen her inne som har noen gode forslag til VLAN tagging og på så sett få det til å fungere. 

    Hei, takk for fyldig svar. Sånn ser det ut oss meg.

    post-186345-0-49174900-1511549397_thumb.jpg

     

    Jeg ønsker som sagt å fortsatt ha hjemmesentral i brdige mode. Lurte derfor på om jeg kunne ta tv signalet fra hjemmesentral igjennom switchene i et eget vlan som da havner på den ene porten i switch i stue. Håper det er mulig å få til. Har ikke veldig lyst å legge ny kabel opp i stuen.

  2. Med god ovn så mener jeg at ovnen har en god evne til å varme i et lite isolert rom.

     

    Vanligvis beregner man ca 70 w/m², siden du har et lite isolert rom kan det være lurt å ta 75-80.

     

     

     

     

    En ovn er jo ekstremt enkel, og bort sett fra elektroniske og digitale regulatorene (sistnevnte begynner vel å bli ganske vanlig) så er det begrenset hvor forskjellig de er. Er bare en stor motstand med kjøleribbe. Og bort sett fra regualtoren så

     

    Motstanden er vel ikke nødvendigvis så stor? Større effekt, mindre motstand?

  3. Noen som vet hvilken androidversjon som er den siste? Jeg får at "enheten har blitt endre. Programvareoppdateringer er ikke mulig" når jeg prøver å oppdatere. Tips?

     

    Jeg hadde dette problemet. Jeg hadde rootet telefonen, og fikk den samme meldingen. Koblet den til pc-en og oppdaterte via Kies. Da gikk det og jeg kan nå laste ned oppdateringer igjennom telefonen. Rooten forsvinner også forresten.

  4. Antar at dette er norsk Windows 7? Isåfall, prøv å gå inn i Kontrollpanel -> Hjelpemiddel -> Hjelpemiddelsenter -> Gjøre tastaturet enklere å bruke, og se om boksen ved "skru på filtertaster" er huket av. Om den er det, skru filtertaster av ved å fjerne avhukingen.

     

    Tror også det skal være mulig å forandre denne innstillingen ved å holde inne shift-tasten i 8 sekunder. Får ikke til dette i min Windows, men det kan forklare hvordan dette plutselig kan ha skjedd.

    Ubuntu 10 er oprativsystemet...beklager at ikke dette var oppgitt tidligere.

  5. OS: Ubuntu 10.10

     

    Det fungere ikke lenger å holde inne backspace, piltaster og ligneden for å viske eller bevegde seg i et dokument/webbrowser. Man kan "tappe" men ikke holde inne. Alt fungere men det er veldig irriterende.Noen som har noen gode forslag på hva dette kan skyldes?

  6. Har et lite "problem", skulle sende en mms i dag men meldingen er stuck i utboks med status "Utsatt", og kan ikkje slette eller sende den på noen måte,skjer ingenting om jeg holder over meldingen,heller ingen valg på menyen..Noen som har vert borti dette?Sletter factory reset meldinger?

     

    Samt temaer har en tendens til å resette seg,vokner opp til den grønne Nokia-engen titt og ofte...Skjer med alle custom-temaer..

    Ellers meget fornøgd med telefonen!

     

    Når du kan slette den hvis du går inn på smataler og sletter den der ifra.

×
×
  • Opprett ny...