Gå til innhold

Siselka

Medlemmer
  • Innlegg

    84
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Siselka

  1. Incidentaly, er det noen som har erfaring med vaksinering MOT KATTEALLERGI?

     

    Jeg vil veldig gjerne ha katt med er til de tusen allergisk mot katteflass :(

     

    Det finnes et par katter som er er det noen vil kalle allergivennlige. Jeg har en slik katt, den kalles Sibirkatt. Min søster og hennes mann er begge hyperallergiske mot kattter, men de tåler denne rasen og driver med avl på disse. Det finnes også mange testhjem hvor du kan komme hjem til folk som eier sibirkatt og teste om du reagerer på katten.

     

    Sjekk ut denne siden for å få mer informasjon om sibirkatten. :)

     

    http://www.sibirkattensvenner.no/?page_id=1181

  2. Jeg kjenner meg sånn igjen i anmeldelsen. Dette spillet er livsfarlig, har virkelig vurdert og avinstallere det.

     

    Men jeg er forsåvidt enig med AvidGamer, det virker ikke som at det betyr sånn i overkant mye hvilken nasjon du velger. Har dog ikke fått prøvd alle nasjoner, så kan godt være jeg har vært "uheldig" og valgt like nasjoner.

     

    Men likevel, "bare en tur til" er farlige greier.

  3. Jeg mente også å huske at Andre ble spurt om han ville ofre seg for Petter, og fant en liten artikkel som ser ut til å bekrefte det.

     

    "6. Andre ofrer seg for Petter

    Listens ferskeste punkt fikk vi se i går, der gjengen skulle bestemme om det var Margrethe eller André som skulle reise hjem. Etter utvilsomt press fra Petter, ble det Margrethe som trakk det korteste strået. Men i sann Paradise-ånd fikk hun den perfekte sjansen for hevn da Triana fortalte at hun kunne velge seg ut en gutt som ville gå med ned i dragsuget. Margrethe valgte Petter, og storfavoritten var dermed ute av spillet.

     

    Både Lene, William og Andre uttrykte stor skuffelse over at Petter måtte gå, men i nok en tvist spurte Triana dermed om André kunne tenke seg og ofre seg for Petter. André som ikke akkurat har stått fram som en hvit ridder tidligere i spillet, svarer overraskende kjapt ja på spørsmålet, og vips er Petter inne varmen igjen. "

     

    http://www.side2.no/tv/article2622589.ece

  4. Nettopp på grunn av dette skal en anmeldelse så langt det er mulig være så objektiv som mulig. Siden jeg ikke er interessert i å høre hva anmelderens subjektive oppfattelse er, jeg ønsker en objektiv vurdering - altså en saklig og upartisk vurdering. Det er selvsagt umulig å skrive en helt objektiv vurdering, det er naturlig at de subjektive meningene kommer frem, men en god artikkelforfatter klarer å holde seg objektiv - det er nå min mening. Stort sett så klarer artikkelforfattere det, men akkurat denne artikkelen synes jeg er lavmål og egentlig ikke verd de bitsene den tar opp. :)

     

    Skal en anmeldelse ha verdi for andre enn anmelderen selv, og det må jo være litt av poenget, så må den være objektiv.

     

    Hvis du ikke er interessert i å lese en anmeldelse subjektive oppfattelse av et spill, vil du ikke kunne lese noen anmeldelser. Alle anmeldelser om de så er av et spill, film, skuespill etc er subjektive. De formidler hva anmelder mener om den. Det er ikke mulig å gi en saklig og upartisk vurdering av et spill fordi rett og slett en kan ikke vurdere noe uten å være subjektiv. Med en gang anmelder skriver noe om hvordan han synes grafikken er, gameplay, stemning etc så blir det subjektiv.

     

    Skal en anmeldelse være objektive blir det bare en ren faktaoppramsing av historie, spesifikasjoner og hvorvidt spiller fungerer på en pc med de og de spesifikasjonen. Er det det du ønsker? Det gjør i alle fall ikke jeg.

     

    Ellers er det en annen sak om en setter noen som hater f.eks. skytespill til å anmelde skytespill, men det tviler jeg på at blir gjort.

  5. Likte filmen, men savnet det lille ekstra. Kan egentlig ikke helt forklare det, men ble ikke like begeistret over denne som jeg har blitt over noen av de andre filmene.

     

    At filmen tar seg friheter i forhold til boken er normalt, men forstår ikke helt hvorfor de tok valget om at Harry skulle stå rett under Dumbledore og Draco på slutten. Virket veldig malplassert når han trasket frem og tilbake under der, istedenfor å være paralysert som i boken. Savnet også litt mer "krydder" på slutten, som mafiaman sier synes jeg også at den ble litt tam i forhold til boken. Jeg klarte heller ikke å bli så engasjert i denne filmen, så ble ikke så veldig grepet når

    Dumbledore døde på slutten

     

     

    Litt mye tenåringsdrama ble det også synes jeg, men det ble jo i tillegg noen artige scener utav det, så det tilgir jeg dem ;)

    Visuelt var også filmen veldig bra, gode spesialeffekter.

×
×
  • Opprett ny...