Gå til innhold

vortex8856

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vortex8856

  1. Har også kommet opp i dette. Håper vi får igang en god tråd som kan hjelpe litt på vei.

     

    Kris90, hvorfor har du satt opp eksistensialisme og determinisme som punkter?

     

    grunnen til han har tatt med determinisme er kanskje pga ; determinisme betyr at menneskets handlinger og fremtid er styrt av arv og miljø, indre og ytre påvirkninger. I den klassen du er født kommer du også til å forbli i, fri vilje blir utelukket. Dette fjerner jo mulighetene for likhet, er du født i en lege-familie blir du også lege, er du født i en fattig familie, forblir du fattig. Det skaper stor ulikhet med andre ord. En determinist er med andre ord en pessimist;D

     

     

    liberalister mener jo at det eneste hinderet for at du skal bli rik er din egen vilje! om noen blir rikere enn deg er det fordi de vil oppnå rikdom mer enn deg!

     

    det blir litt satt på spissen, men lell

  2. vi kommer sikkert til å måtte forsvare om vi syns det er rettferdig og bra med litt ulikhet. da kan jo et argument være at likhet hemmer utvikling! Se på debatten om likhet i skolen feks. de som er flinke og begavede senkes ned på de middels gode elevenes nivå, og det samme med de dårlige. er det sånn det burde være? eller bør det tilrettelegges til hver enkelt elev? skal ikke si hva jeg mener om det nå, men det kan være et godt moment synes jeg!

  3. Har gått til innkjøp av logitech g15, og vil gjerne utnytte LCD-skjermens potensielle mer! så er det noen som har noen nyttige eller morsomme addons til dette tastaturet, er det bare å linke i denne tråden!

     

    ser ikke etter noe veldig spesielt atm, men om noen vet om en bra side med mange addons, så ville jeg satt pris på en link!

×
×
  • Opprett ny...