Gå til innhold

kaospiloten

Medlemmer
  • Innlegg

    324
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kaospiloten

  1. Hei, Noen som har et microsim fra AT&T liggende? Trenger det for å låse opp en iPhone4s.

     

    Jeg er i Oslo/Akershus

    Det er bare og jailbreake den så er den låst opp!

     

    Er du sikker?? Nå er jeg ikke noe ekspert på ios men det er vel forskjell på jailbreak og unlock? Mobilen jeg har liggende her er låst til at&t, den har riktig versjon av ios og bb til å prøve det "ringe-taste kode-bytte simkort" trikset. Men da trenger jeg et micro sim fra at&t.

    Ingen som har et liggende??

  2. Hei

     

    Har problemer med synkroniseringen på min Sensation. Denne synkronisering sirkelen dukker opp på statuslinjen og forsvinner aldri med mindre jeg går inn på innstillinger og trykker på avbryt synkronisering.

     

    Jeg vet heller ikke hvilket program som synkroniserer.

     

     

    Sliter også med at mobilen noen ganger restarter av seg selv...

     

    Hadde vært fint med noen tips.

     

    Hei, hadde samme problem med min. Ringte HTC og de sa at det skulle bli løst ved neste oppgradering...... Sikkert etter jul engang :D Fant ut at Watch kontoen min brukte veeeldig lang tid på å synce så den tok jeg bort, er bare trailere der enda. Har lagt inn custom rom og overklokket litt, nå er mobilen nesten ikke til å kjenne igjen.

  3. For de som ønsker å roote sin Sensation, så er det laget en fin guide her: [Guide] to S-off, Install ClockWork, Rooting, SuperCID & Getting S-on back(noobproof)

     

    hva får du når du rooter en htc? hva er positive med det?

     

    Du kan legge inn customRom, overklokke, forandre opstartsbilder/animasjoner osv... Bruker selv Revolution Rom og min Sensation er en helt annen mobil etter at jeg la inn det. Bruker mindre strøm og er raskere. Jeg fikk en bug med den seneste oppgraderingen fra HTC, den ble jeg også kvitt med den nye Rom.

  4.  

     

    Sliter dog også med at 3g nettet (mobilt Internett generelt egentlig) sliter med å fungere. Facebook sliter ihvertfall veldig med å holde seg stabil når jeg ikke er tilkoblet wifi, irriterende.

     

    Begynner å bli klar for NAND snart, for all denne restartinga av mobilen og alle små 'bugs' via SD kortet begynner å bli litt irriterende:p vurderer også å kjøpe meg en vanlig Desire, bare for at alt skal fungere.

     

    Sliter selv med 3g, jeg bare veksler mellom telenor og talkmoore APN da kommer jeg på nett igjen, men enig at det er iriterende. Når WP kommer til SD legger jeg også inn Android i NAND igjen. Det med smsene dine skjønner jeg ikke noe av :(

  5. Alt funker på min HD2 med WP. Marked, x-box live, hotmail(har 2 stk) Gmail osv.

     

     

    kan du gi meg siden du fulgte?,, når du oppdaterte

     

    Jeg la inn WP samme dag som det kom ut men slettet det igjen siden wifi-tethering ikke finnes i WP. Nå har jeg WP i NAND(hovedminnet) og Android på sd-kort. Har fulgt en ganske omfattende oppskrift sånn at jeg fikk delt sd-kortet mellom WP og Android. Start med det enkle og bare legg inn WP: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=912416

  6. Morsom ting skjedde her om dagen....

     

    Min HD2's Facebook har ikke synkronisert seg med noen av kontaktene mine, bortsett fra ett par stykker. En av dem er en ukjent venn på facebook (vi alle har dem...) og når jeg skal skrive sms til min far, så kobler mobilen til denne facebook kontakten og sender melding til ham.

     

    Dem har totalt ulike mobil nr, og selv om jeg trykker ny melding og taster inn min fars nummer så sendes meldingen altså til denne ukjente vennen. Pokker så irriterende

     

    Har de navn som ligner? Kan du ha koblet de sammen ved en feil?

  7. Noen her som har prøvd ut Windows Phone 7 på HD2?

     

    Jepp, jeg kjører dualboot med WP på Nand og Android på SD-kortet.

    Digger WP, det er raskt og og flyter veldig bra(smooth)men jeg savner støtte for norsk tastatur og wifi tethering. Er verdt å prøve.

     

     

    Hvor stort minnekort må man ha for å flashe nand på mobilen?

    Mitt er bare 1gb

     

    Skal gå greit med 1gb men du vil få dårlig plass hvis du legger data.img på SD-kortet noe som lønner seg. Koster ikke allverden for et litt større kort da.

  8. PIN-kode og telefonpassord er ikke det samme.

     

     

     

    er jo ikke dum da...

     

    Poenget er at passordet har greid og endre seg.... jeg har ikke gjort en dritt(bare bytta simkort)

     

     

    Skjermpassordet skal ikke endre seg av den grunn... men det har det jo gjort av en eller anna grunn.

     

    Aner ikke hva som har skjedd men tror at en hardreset fikser det. Men da mister du alt på mobilen...... :( Kommer du inn på HD2 med det gammle sim-kortet ?

  9. Nå fikk jeg tilbake telefonen, etter en uendelig lang ventetid.

    Først slutta touchscreen'en å fungere, så sendte jeg den inn til reperasjon til Moobi. Så, EN mnd etterpå sender jeg mail og spør hvor det blir av telefonen, fordi ingenting har skjedd. Så får jeg vite at de har mottatt konvolutten åpnet og uten telefon :)

    Så var det politianmeldelse, og en mnd (totalt 2mnd ventetid), har de endelig greid å sende meg en ny telefon.

    Og nå når jeg skal installere ny HSPL, er det SPL 3.03.0000 på den. Så hvordan får jeg den til å bli 2.08?

    Tenkte å installere Android til NAND.

     

    Leste på noen forum at det ikke gikk å kjøre lavere SPL uten at man mistet mye minne? Stemmer det?

     

    For å få HSPL 2.08 må du legge inn en eldre orginal ROM fra HTC. Mulig det ligger på HTC sine sider, hvis ikke er jeg sikker på at det ligger på XDA.

  10. Svarte f...hadde store planer om å legge inn W7 eller Android, så prøvde først å legge inn Darkstone sin SD android, funket fint. Rebootet telefonen, og skulle åpne android igjen, da låste den seg når en grønn HTC logo kommer med svart bakgrunn.

    Prøvde dette flere ganger uten hell. Tips?

     

    Men så tenkte jeg å legge inn HSPL 2.08, men for å legge inn dette så må jeg ha en eldre versjon av SPL (jeg har 3.03 nå), og når jeg prøver å nedgradere (til htc sin egen rom 1.66) får jeg opp feilmelding om at tilkoblingen ikke er gjort, selv om usb kabelen står i og fungerer fint.

     

    Nå er jeg lei, og lyst til å knuse den..

     

    Hei herr sur

    Du kan prøve å boote i bootloaderen ved å holde volum opp knappen og starte mobilen og plugge inn usb kabelen

     

    du kan også prøve å bytte usb port, har funka for meg før.

     

    Hvis du skal knuse den så betaler jeg gjerne frakt for mobilen til meg ;)

     

    Er det ikke volum ned og så slå den på?

  11. Jeg liker også Htc og Sense men ser at min HD2 blir litt treigere når jeg legger inn en ROM med Sense. Jeg sto over Desire HD fordi den var for lik min HD2 i specs, jeg venter på en dualcore fra Htc :thumbup: Må bare skryte litt av min HD2 igjen, kjører Windows Phone på Nand nå og det er utrolig raskt og smooth :D Har innstalert det første custom ROM hvor alt er åpent, trengte bare å legge inn koden fra MS så fikk jeg full tilgang til marked og Xbox tjenestene og sync med Zune funker som en drøm. Blir jeg lei av WP kan dualboote til Android Gingerbread 2.3.2 fra minnekortet.

  12. @ kaospiloten

     

    Nei men herreg.. at min fungerer betyr selvsagt ikke at alle i verden har et feilfritt eksemplar.. Sensoren er en menneskapt ting som kan ha feil. Men i motsetning til deg så kan jeg PERSONLIG dokumentere at min iPhone 4 (har tester dette på en til) IKKE har problemer med denne sensoren. Om Per fra Gol har mistet sin i gulvet, og sensoren har sluttet å virke, eller Kari fra Enebakk har kjøpt et mandagseksemplar har da ikke noe å gjøre med om problemet er fikset. Googler du lenge nok så finner du nok ut eksakt det du vil finne ut uansett om det er rett eller galt. Når du ikke kan forholde deg til dokumentasjon heller så er det ikke sjanse i havet på at man skal nå inn..

     

    Min og svært mange andre iPhone 4 HAR IKKE problemer med nærhetssensoren, Mange har det.. men VI VET IKKE HVORFOR!!! Det eneste vi vet, og som jeg vet, ER at denne NYE iPhone 4 ER helt i ORDEN!! Ergo ER det fikset. Men ikke at det ikke forekommer feileksemplarer.

     

    Ergo ER det fikset for din og det andre eksemplaret du testet :tease: Neida, jeg har også fått med meg at feilrapporteringen har gått drastisk ned på apple.com og det er kjempe bra.

  13. Som sagt, på mac1.no forumet så er det ingenting om sensoren siden november. Tråden på apple.com har to sider fra i år, noe som er svært lite i forhold til totalen.

     

    Spørsmålet er om dette er et utbredt eller isolert problem (hardware, eller rett og slett folk som holder telefonen feil (pun intended ;) )

     

    Jepp, det har blitt diskutert der om det kan være en kombinasjon av sw og hw. At det bare er to sider fra i år er både bra og ikke så rart siden vi akkurat har bikket februar.

  14. Men kan du da overse det og flere her inne sier til fordel for noe en equal person på et annet forum sier?? Skjermen slukker via proxmity-sensoren ca 30-35 mm fra skjermen og holder den lukket. Tror du ikke det stemmer? Skal jeg legge ut en video for å dokumentere det? :)

     

    Gjør hva du vil, men jeg syns fortsatt det er rart at ingen av dere her inne på forumet med iPhone4 har noen av de feilene som finnes i de fleste andre land :)

  15. Skal man slutte å tro på apple? De påstod at iPhone4 ikke hadde noen problemer med antenne og at nærsensor fungeret helt flott. I ettertid har de innrømt at joda, den har antenneproblemer (se her får du et etui) og nærsensorproblemer. (som de ikke har fikset. Sjekk mac1.no for mer om den saken.

    (min utheving)

    De har fikset nærsensorproblemet i 4.1 og 4.2. Problemet kan og skyldes hardware, så om man fortsatt har problemet så får man kontakte stedet man kjøpte telefonen fra og få en ny.

     

    Alt det her fant jeg ved å sjekke mac1.no som du foreslo. Tok et søk på sensor i iPhone forumet og fant da disse to relevante postene: http://mac1.no/forum/viewtopic.php?f=153&t=251353&hilit=sensor http://mac1.no/forum/viewtopic.php?f=153&t=248258&st=0&sk=t&sd=a&hilit=sensor&start=30

     

    Verdt å merke seg at sensoren har ikke blitt nevnt siden 4.2 oppdateringen: http://mac1.no/forum/search.php?keywords=sensor&terms=all&author=&fid%5B%5D=153&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=Søk

     

    Regner med at ihvertfall noen av de som fikk iPhone til jul ville skrevet om det hvis de kom over problemet.

     

    Om jeg har oversett noe på mac1, så hører jeg gjerne om det :)

     

    Du fant mer om den saken på mac1 ja. Ikke sant?

    Skal man slutte å tro på apple? De påstod at iPhone4 ikke hadde noen problemer med antenne og at nærsensor fungeret helt flott. I ettertid har de innrømt at joda, den har antenneproblemer (se her får du et etui) og nærsensorproblemer. (som de ikke har fikset. Sjekk mac1.no for mer om den saken.

    Skulle tydeligvis uthevet påstanden som stod rett før det jeg uthevet også: At nærsenssoren ikke er fikset.

     

    Kan du vise til noen nylige nyhetsreportasjoner om at dette er et utbredt problem i dag? Media var jo ikke sene om å melde om antennesaken, så de liker tydeligvis å skrive om iPhone på godt og vondt :)

    Du har fått med deg på hvorfor Amobil satte ned karakteren på iPhone 4 fra en 6'er tl en 4'er?

     

    Som sagt, dette ER fikset. I realiteten burde testen vært justert opp til 6 igjen da det ble utbedret like etter :)

     

    Det er ikke helt fikset nei....

     

    Nok engang sakser jeg fra apple.com:

     

    Re: Issue with Proximity Sensor during calls - Continued v2

    Posted: Jan 29, 2011 6:16 AM in response to: Nubz N.

    Reply Email

     

    Mine is from week 39 and it definitely has the proximity sensor problem: I'm using a pad of Post-it notes, place it on the upper half of the phone, slowly lift it up until the screen lights (dimly) and then quickly drop the pad on the upper half of the phone again. Repeating this procedure a number of times (typically 5 - 10 times) randomly results in a screen that is still active (dimly lighted with the touchscreen active) although the pad of Post-it notes is laying flatly on the upper half of the phone.

     

    iPhone 4, iOS 4.2.1 (upgraded from 4.1), serial number 7U039...

     

    In daily life, it is better with 4.2.1 than it was with 4.1, but it still happens regularly that I accidentally mute an ongoing call. It seems that I was "lucky" enough to get one of the last bad ones ;-(

     

    Og før noen påpeker at det er bare en som har det problemet, det er det ikke. Her er nok engang linken til en av de 3 trådene som måtte stenges pga så mange innlegg: http://discussions.a...t=2340&tstart=0

     

    I den siste posten er det også en morsom link til hvorfor den hvite iPhone4 er forsinket.

  16. Jada. Jeg vet det. Jeg bruker mac til vanlig og har en iPhone i huset.

     

    Hvis det finnes en brukerstatistikk over facetime så hadde det kanskje vært tidspunktet å legge den frem nå? Ikke at det er så viktig. Men hvis man mener at facetime er en viktig del av iPhone så burde det vel kunne sannsynliggjøres på et vis?

     

    Personlig bruker jeg videosamtale en del. Jeg har en del slekt og venner i utlandet. Vi bruker skype. På mac og pc.

     

    Du bør få deg en iPhone da...den støtter nemlig videocalling via skype...

     

    Kaospiloten fant 3 sider med innlegg på forumet til Apple angående ekko når de har solgt millioner på millioner med telefoner...en bør virkelig vurdere å bli journalist, for makan til gravende og faktabasert info skal en lete lenge etter. :roll:

     

    At telefonen fikk 4 pga av nærhetssensoren er forsåvidt ok, jeg har selv hatt problemer med denne. Er ok nå etter siste oppdateringen, men det tok jammen meg tid.

     

    Heldig som jeg var så kjøpte jeg iPhone såpass seint at jeg slapp å oppleve dette problemet. Det er i allefall ikke noe problem med nærhetssensoren på telefoner som er oppdatert med nyeste iOS.

     

    Nok engang sakser jeg fra apple.com:

     

    Re: Issue with Proximity Sensor during calls - Continued v2

    Posted: Jan 29, 2011 6:16 AM in response to: Nubz N.

    Reply Email

     

    Mine is from week 39 and it definitely has the proximity sensor problem: I'm using a pad of Post-it notes, place it on the upper half of the phone, slowly lift it up until the screen lights (dimly) and then quickly drop the pad on the upper half of the phone again. Repeating this procedure a number of times (typically 5 - 10 times) randomly results in a screen that is still active (dimly lighted with the touchscreen active) although the pad of Post-it notes is laying flatly on the upper half of the phone.

     

    iPhone 4, iOS 4.2.1 (upgraded from 4.1), serial number 7U039...

     

    In daily life, it is better with 4.2.1 than it was with 4.1, but it still happens regularly that I accidentally mute an ongoing call. It seems that I was "lucky" enough to get one of the last bad ones ;-(

     

    Og før noen påpeker at det er bare en som har det problemet, det er det ikke. Her er nok engang linken til en av de 3 trådene som måtte stenges pga så mange innlegg: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2551039&start=2340&tstart=0

     

    I den siste posten er det også en morsom link til hvorfor den hvite iPhone4 er forsinket.

  17. Får du en regning på NOK 150.000,- i løpet av 3 dager, så har du gjort mer enn å sjekke e-post og la fjesbok oppdatere seg. Sannsynligvis noen som har surfet pr()n på asiatiske servere uten å tørre innrømme det... :!:

     

    Skjønner ikke det er mulig, selv om mobilen laster ned 24 timer i døgnet.

    Tja, telenor tar 112.50/MB. Det vil si at du må laste ned 1.5GB for å oppnå en slik pris.

     

    Noen timer på youtube og et par refresher på VG så er du godt på vei dit.

     

    Sinnsyke priser, brukte selv litt data i Hellas i fjor men fikk heldigvis sms fra Telenor når jeg overskred 500kr. Kunne nok gått på en smell selv faktisk.

  18. Får du en regning på NOK 150.000,- i løpet av 3 dager, så har du gjort mer enn å sjekke e-post og la fjesbok oppdatere seg. Sannsynligvis noen som har surfet pr()n på asiatiske servere uten å tørre innrømme det... :!:

     

    Skjønner ikke det er mulig, selv om mobilen laster ned 24 timer i døgnet.

×
×
  • Opprett ny...