Gå til innhold

jonamart

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jonamart

  1. Er det noen som vet hvor det ble av Toggle Settings? Lastet det ned da jeg fikk min HTC Hero i forrige uke og det ble kjapt et av mine nyttigste og mest brukte programmer på telefonen. Tok ROM-oppgraderingen i går og skulle legge inn alle programmene på nytt, da jeg til min store overraskelse ikke klarte å finne Toggle Settings noen sted.

     

    Noen som vet eller har link til et sted jeg kan laste ned?

     

    Toggle Settings er ikke å finne på Android Market lengre, men jeg vet ikke hvorfor. I aTrackDog får jeg faktisk opp at det finnes en ny versjon, v2.5.0 (jeg bruker i dag v2.1.2). Siden jeg har dagens apk på telefonen, har jeg lagt den ut slik at du kan laste den ned fra meg.

     

    Toggle Settings v2.1.2

     

    Suverent! Har savnet dette programmet. Tusen takk! :)

  2. Er det noen som vet hvor det ble av Toggle Settings? Lastet det ned da jeg fikk min HTC Hero i forrige uke og det ble kjapt et av mine nyttigste og mest brukte programmer på telefonen. Tok ROM-oppgraderingen i går og skulle legge inn alle programmene på nytt, da jeg til min store overraskelse ikke klarte å finne Toggle Settings noen sted.

     

    Noen som vet eller har link til et sted jeg kan laste ned?

  3. Hei!

     

    Har nettopp gått til innkjøp av Samsungs Innov8. Er kjempe fornøyd, men har noen få spørsmål/irritasjonsmomenter ang operativsystemet. Jeg fant ikke noe informasjon om dette på andre tråder tidligere, men korriger meg gjerne hvis jeg tar feil der. Gjerne med link til riktige tråder:)

     

    1. Jeg vil ha skjermsparer, men får ikke dette til. Det går ikke ann å velge et eget bilde man har på tlf og feks velge "bruk som skjermsparer". Har også prøvd å installere programmet SlideScreensaver (versjon 1.5.0) uten hell. Instruksene til programmet stemmer ikke overens med tlf, så får ikke aktivert den. Trodde virkelig ikke at det skulle være så vanskelig å få til en såpass enkel ting til en såpass avansert telefon?

     

    2. Hvorfor får jeg ikke flyttet og organisert på musikken, bildene og filmene mine inne på Galleri? Jeg ønsker å legge tingene i egne mapper. Lager en mappe, velger en fil og velger så flytt til denne mappen. Ingenting skjer, og filen ligger fremdeles der den lå fra starten av.

     

    3. Kan man endre på snarveiene på Ventemodus? Jeg tenker på de 5 store ikonene. Hos meg er de forhåndsinnstilt med blant annet FM-radio, musikkspiller og kalender, samt snarveier og tilpasning.

     

    Håper noen kan hjelpe meg med dette her! :)

×
×
  • Opprett ny...