Gå til innhold

poiuy

Medlemmer
  • Innlegg

    187
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av poiuy

  1. Som andre sier her er Mos der Moa var for noen år siden. Han kan absolutt komme opp på et høyt nivå, avslutningene og teknikken hans er jo bra kvalitet. Men vi burde hente inn en ny midtspiss, men det greier seg ut sesongen i år.

     

    Når det kommer til Bolaños er jeg veldig positiv, har alltid hatt sansen for han. Kan kanskje bli en utfordring utenfor banen, men jeg tror han får det annerledes i VIF. Han er som skapt for spillestilen vår.

     

    I forsvaret trengs det uten tvil forsterkninger. Vi er for dårlig deffensivt, og slipper inn for mye mål. En god venstreback er topp prioritet, og Parr på free-transfer etter sesongen hadde vært et megakupp. ;)

  2. Hvis Moa blir solgt - noe det meste tyder på - så må vi hente inn en ny som kan ta over som klubbens topscorer. Mos er et alternativ på lang sikt, man han er ikke i stand til å erstatte Moa akkurat nå. Da blir det mye tøffere med medalje i år.

     

    Nå har Martin brukt to år på å bygge et topplag, og hvis vi selger vår aller viktigste, kan vi ikke vente to nye år til lillebroren slår til for fullt. Bengt er jo et alternativ, men jeg ser helst at vi henter en ny kvalitetsspiss hvis/når Moa går.

     

    Regner jo med at klubben har store ambisjoner ;)

  3. Synes også Nordvik og Freddy gjorde blant sine beste i år. Nordvik er veldig god 1-mot-1, og hadde kontroll på Bolaños hele kampen omtrent. Freddy virka inspirert over slaktinga av Zlatan og leverte topp-takling gang på gang. Gøy å se Haidar endelig få prøve seg også. Med litt matching kan han virkelig ta steget opp mot Singh og Fellah!

  4. Ja, når Moa blir riktig avblåst for hands i en lignende situasjon slik at målet ble annullert.

    Men TV2 er jo retards og viser bare når ballen treffer han i siden og viser ikke fra en vinkel som tydelig viser at ballen går først i siden på spilleren (ikke hands) så i hånden/armen hans og endrer retning. Veldig irriterende.

    Det samme må jo gjelle for begge lag. I begge situasjonene var det hands, men typisk at dommeren bare ser Moas hands.

    Hvis det hadde vært måldommere i TL hadde vi nok fått straffen.

     

    Det værste er jo at det ble dømt utspill. Dommeren trodde virkelig at Moa skjøt milevis utenfor. Det sier jo litt om hvor ræva han trønderen var.

     

    Og for de av dere som har biletter til barca på torsdag, ingen av stjernene kommer..

  5. Her er svaret på at vi har altfor mange urutinerte enda og Martin er enda ikke flink med bytter og lagoppstilling.

    Totalt IQ løse bytter og var også flere spillere som ikke burde spilt denne kampen.

     

    Hvorfor spiller Singh? Totalt ubrukelig!

     

    Byttene var tragiske. Mos viste at han aldri i verden kommer til å fortsette arven. Bengt var ubrukelig han og. Burde dytta inn en på midten sentralt for å dekke de jævla romma vi ga dem i andre.

     

    Og Singh er langt ifra ubrukelig. Skjønner meg ikke på alle de som ikke liker han. Latterlig. Han har blitt kåret banens beste 3 ganger i år, inkl forrige runde.

  6. - Det er fredag i Oslo, mellom bakkar og berg ut ved havet er det lille julaften. Det er dagen før Vålerenga og Klanen kommer til Ålesund. År med vaffelsteking og bønn på det lokale bedehuset er hørt, fotballgudene fra Oslo kommer for å gi en leksjon.

     

    Gleder meg til 3 nye poeng i morra! ;)

  7.  

    Jeg kunne også tenke meg at bojan blir.. Han er veldig god til å dra ut forsvar, og han er og blir Konge!

    Sympatisk og dyktig spiller som vil bli dypt savnet om han går til Kina :(

     

     

     

    Bojan er på vei ut, så mister vi Moa, så går Bengt fordi han må sitte på benken, så vil ikke keeper-lars forlenge, så vil Berre og Freddy gi seg, så blir Fellah solgt. Er vi maks uheldig så er alle disse borte til neste sesong(heldigvis tvilsomt), og alt Martin har brukt to år på å bygge går i grus... Nå må Haakonsen få ut fingeren å gi et tilbud til Bojan og forlenge med Berre og Lars. :hmm:

  8. Etter min mening er matchen på Åråsen sesongens viktigste kamp, og de siste åra har det også vært sesongens høydepunkt(ett av de hvertfall).

     

    Jeg kan ikke huske å ha opplevd så fantastiske 4 minutter på evigheter. Trodde nesten ikke det jeg så. Herlig gutta!! medalje i år ;)

  9. Greit, han er et talent og 15 år. Men dette var da skikkelig overdrevent da han kun spilte 10 min elns :p

     

    Han spilte hele andre omgang, men ja, en smule overdrevent.

     

    til barca-kampen. det er vel forhåndssalg i morra. gjelder det bare for sesongkortinnehavere eller også vanlige medlemmer av klanen? (kanskje litt seint å spørre nå)

  10. Bye bye gull og sølv.. -,- 8 poeng til Tromsø ar altfor mye. Shelton - Bojan-bytte må være århundrets værste... Han hadde vel to involveringer, og da mista vi ballen.

     

    FORFERDELIG forsvarspill gjennom hele kampen, samtlig der bak gjorde en haug med feil. På 2-0-målet var ingen i press på innlegget, og så står en aleine på 2 meter, mens Muri bare ser på..

×
×
  • Opprett ny...