Gå til innhold

einzweidie

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av einzweidie

  1. Har selv denne typen... De sender ut nye og det gamle kan man sende inn når man har motatt nytt. Det gamle blir vistnok "deaktivert" når det nye blir tatt i bruk. Blir artig å se hvor lang tid det tar.

     

    Med andre ord bør man være svært obs på diverse bruktmarkeder hvor det selges noen av disse nettbrettene den nærmeste tiden, hvis noen prøver å selge den gamle "som forsvant i posten på vei i retur til Nvidia".

  2. Har ordnet med min som har Y01-batteriet. Har opplevd at brettet har blitt lovlig varmt til tider, men det verste er den trege hastigheten og responsen. Spesielt nettleseren Chrome er håpløst, så jeg har måttet bruke Opera i stedet. Henger seg opp til stadighet, og er klart det nettbrettet jeg jeg har som jeg er minst fornøyd med. Håper et bytte hjelper på opplevelsen. Liker jo tross alt spillstreamingen og Grid veldig godt.

  3. Har god erfaring med Logitech G35, som jeg har hatt i et par år nå. Gode å ha på hodet og over ørene, og med mange fine funksjoner og knapper (volumkontrollhjulet er veldig bra, de andre G-knappene er mest morsomme til stemmeforvrengning og andre tilordnede funksjoner du kan sette opp selv i innstillingsprogrammet). Mikrofonen er god - har ennå til gode å få negative tilbakemeldinger på lyd over Skype eller Teamspeak. Merk at hodeklokkene er lukket, og at du ikke hører deg selv så godt som med et åpent system. G35 har integrert lydkort, og kun USB-tilkobling.

     

    De andre du har pekt deg ut er sikkert også fine.

  4. Ja, det har blitt litt bedre enn det gammeldagse og elendige brukergrensesnittet som var før, men konkurrentene har fortsatt like gode eller bedre løsninger. Altibox er flinke til å skryte av seg selv, men det finner jeg faktisk ingen grunn til. De er ikke bransjeledende og innovative! Hadde de bare kommet opp med noe nytt og spennende - som f.eks. muligheten for å spole langt tilbake i tid (som for Altibox Overalt applikasjonen) og integrering av tjenester som Netflix, HBO, CMORE Play, Viaplay og Spotify (nei, Beat er ikke det vi vil ha!) fra dekoderen, hadde de hatt dekning for selvskrytet sitt, men den gang ei.

     

    Nå er det bare en glorete gimmick de har klistret over et trist utgangspunkt. I tillegg skviser de så mange kanaler ut at bildekvaliteten er helt begredelig, spesielt på vanlige standardoppløste kanaler - og som om ikke det var nok sjonglerer de rundt på kanalplasseringene omtrent hver uke så det er håpløst å programmere en fjernkontroll med angitte kanaler. [/rant]

  5.  

    Den er lekker... men grøss og gru - hvorfor så mange stygge klistremerker, Asus....?

    Selvfølgelig smak og behag dette da, men så sær du er.

    Syns ikke 4 klistremerker er mye å skryte av. De kan jo uansett fjernes, og som Smedsrud bekrefter så etterlater det ikke merker eller limrester.

     

    Litt reklame må du jo forvente

     

     

    Er jo godt vant til at det klistres på mye rart på PC-utstyret jeg handler, men av tidligere erfaring med Asus-bærbare, blir det mye limrester og klin igjen etter at man tar de av. Da er det jo godt å få bekreftet at disse ikke er noe problem å ta av!

  6. Det kanskje beste med robotklipperne, er man over tid får klippet gresset med jevne intervaller, noe som gir en flott grønn plen med lite ugress og mose. Den klipper uansett, selv i ferier!

    Mange spennende roboter der ute nå. Har også vaskerobot (den minste Scooba'en - ikke mitt beste kjøp...) og en robotstøvsuger (knallbra Roomba 500-serie av PET-typen). Vindusvasker-robot er jeg litt skeptisk til effekten av, da er nok en Kärcher vindusvasker bedre. Finnes også vaskeroboter for svømmebasseng!

    Venter bare på den allsidige tjener-roboten!

  7. Ellers lurer jeg på hvorfor akkurat Portal og Half-Life blir nenvt som spill dette brettet kan dra?

     

    Kan det være fordi det kommer egne Android-versjoner av disse som kan spilles på nettbrettet? Neppe. Titanfall er også nevnt, så det er nok snakk om NVIDIA GAME STREAM.

     

    Synes dette ser meget interessant ut, særlig som en forlengelse av PCen - som en TV-konsoll slik som Valve's Steam machines/Steambox.

     

    Spår gode tider for PC-streaming fremover!

  8. Men du får jo MYE klarere Motion og bevegelser med ULMB, noe G-Sync overhode ikke klarer å matche.

     

    Mulig noen oppfatter det slik, men rent teknisk, på papiret, vil skjermoppdateringfrekvens synkronisert med bilde ut fra skjermkortet gi en bedre opplevelse enn en asynkron løsning der man fikler med baklysets egenskaper - en funksjon opprinnelig tiltenkt bruk av 3D-briller. Eneste fordelen jeg ser med ULMB kontra G-sync er at man ikke er låst til en bestemt type og produsents skjermkort, og at det fungere i alle programmer. For meg gir ULMB på VG248QE også en svakere opplevd lysstyrke.

  9. Tja, er G-Sync så mye mer fordelaktig sammenlignet med ULMB da? Sliter veldig med å velge mellom disse to.

    Ultra Low Motion Blur (ULMB) gir ikke variabel oppdateringsfrekvens synkronisert med skjermkortets fps, da mener jeg det sier seg selv hva som er best. De færreste rigger klarer å mate ut konstant 120 fps. G-sync støtter i motsetning til ULMB 144 Hz, og er ikke begrenset til maks 120. Har man valget mellom ULMB i 120 Hz og G-sync i 144 Hz bør man velge sistnevnte, ikke bare pga høyere oppdateringsfrekvens, men også fordi man da får skjermoppdateringer i takt med skjermkortets evner til å lage bilder per sekund.

  10. Det var en luring her inne på forumet som hadde kjøpt 120hz skjerm. Han var så missfornøyd at han sendte skjermen tilbake. Han så ikkje forskjellen på 120 og 60hz skjerm.

    Problemet var bare at han hadde glemt å satt skjermen til 120hz i windows. LOL :D

    Det er sikkert en hel del tullinger som kommer til å kjøpe denne skjermen og glemme å aktivere G-sync i NVidia control....

     

    G-sync er mer enn halve poenget med denne skjermen. Har selv bygd om en ASUS VG248QE med G-sync kit, og endringen er ikke bare markant, den er enorm, selv med et overklokket GTX780Ti skjermkort

×
×
  • Opprett ny...