Gå til innhold

GeorgeBest

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GeorgeBest

  1. Det blir da tydelig forklart i Assassins Creed 1, at Animusen ikke sender Desmond tilbake i tid, men bruker genetisk hukommelse. Så egentlig skjønner jeg ikke hva du mener i det hele tatt Kentmeister.

     

    For å legge det frem enkelt og greit, så kan ikke Desmond forandre på noenting, rett og slett fordi alt vi spiller igjennom i spillet, bare er genetiske minner, som Desmond har ifra sine forfedre.

  2. Ikke så stor interesse for fifa-klubb er virket det som. Men uansett morsomt at det blir startet opp nye klubber. Spiller selv i en klubb, som ble startet fra det gamle gamer.no forumet, og holder nå til på diskusjon.no =)

     

    Lykke til med klubben!

  3. Jeg er sikker på at 2'ern blir et fanastisk spill. Og håper egentlig at de holder på det meste av gameplayet som var i 1'eren. Det eneste jeg etterlyser er litt tenkeoppgaver, der du ikke må bare skyte deg.

     

    Og jeg liker også stealth delen, som det er sagt at skal være i dette spillet. Jeg ser ikke på Nathan Drake som en soldat, og synes derfor det ble altfor mye skyting i første spillet.

     

    Gi meg noen flere gåter, mer tenking, og enda lenger historie, så blir 2'eren perfekt for meg

  4. Heisann, jeg er ny her på forumet. Så tenkte jeg skulle introdusere meg her blant mine medsupportere først :)

    Har fulgt United tett siden jeg var 9, det blir da i ca 12 år, da jeg fyller 23 om et par uker.

     

    Med det sagt, så blir det en fantastisk spennende kamp imorgen(idag), bare jævlig med alle skadene. Lurer veldig på hvordan forsvarsfireren blir seende ut.

     

    Men tror allikevel vi kan komme fra GM med et godt resultat. Da jeg anser et ettmålstap, som et godt resultat. Iallefall om vi får et bortemål.

  5. Du eier selv en PS3, men ser allikevel ikke noe positivt i det at PS3 har mange store ekslusive titler i år?

    Det må jeg si høres veldig, veldig rart ut.

     

    Det som er positivt med det, er at mange som ennå ikke eier en spillkonsoll, vil kanskje foretrekke PS3, fordi de har lyst til å prøve akkurat det og det spillet, og det er PS3-ekslusivt.

     

    Det sier seg selv at det er veldig positivt for en konsoll at den har mange gode ekslusive titler, i denne evige konsollkrigen, så trekker det veldig opp at mange spill med "store" navn, eller veldig gode spill, er ekslusivt.

     

    Om du selv som PS3-eier ikke ser noe positivt med at det kommer ut noen fantastisk spennende ekslusive titler i 2009, så er det nytteløst for meg å prøve og banke det inn i hodet på deg.

  6. Men spørs om vi ikke får se litt av hva som bor i PS3 i år.

    Jeg har selv foretrukket 360'en min fremfor PS3'en.

     

    Men jeg tror dette blir et år, som PS3 vil bli tatt mer i bruk. Iallefall om jeg utelukkende skal se på titlene til PS3 i år.

     

    Edit: Nei, og jeg tolket det heller ikke som det :) Jeg er veldig enig med deg i det.

  7. PS3 er jo en mye kraftigere konsoll, og har en lenger levetid enn det 360'en har.

     

    Det artikkelen forteller bear, er rett og slett at du får mer for pengene ved å investere i en PS3.

    Om man trenger dette eller ikke, er jo opp til hver enkelt å bestemme. Jeg blir nesten litt oppgitt over hvor tydelig det er at du står langt over på Microsofts side av banen, og kanskje ikke heller eier en PS3 engang?

     

    Men spekulasjoner om PS4 nå? Det er nok altfor tidlig dere. Sony har selv sagt at PS3 har en mye lenger levetid enn andre konsoller.

    2009 kan nok bli et veldig fint år for PS3 eiere, for hvem hadde vel forventet for et år siden, at PS3 allerede ser frem mot et år, der PS3 har de store ekslusive titlene, og ikke Xbox360.

×
×
  • Opprett ny...