Gå til innhold

Elwani

Medlemmer
  • Innlegg

    514
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Elwani

  1. Hadde jeg sett det hos en dame jeg styra med, hadde jeg nok kanskje blitt litt sjalu, men ikke fordi jeg trudde ho styra med andre, men fordi ho ikke hadde kasta ting etter eksen sin. Nå blir jeg fort sjalu, og jeg hater konfrontasjoner, så jeg hadde nok tenkt på det, men ikke spurt.. Det enkleste er vel om du forteller han om det, og sier at det er noe du har glemt å kaste eller fjerne etter din forrige flamme.

     

    Hvis han i det hele tatt tenkte over at den var der.

  2. Heisann!

     

    Altså, jeg har en kjæreste som jeg gjerne vil gjøre noe spesielt for, så jeg tenkte å gå til innkjøp av en dildo, så jeg kan tilfredstille ho de dagene lillemann kanskje ikke er helt klar for jobben, eller de gangene jeg blir ferdig før henne.

     

    Jeg vet ikke hvordan det er med dere andre menn (Og kvinner) her inne, men etter at jeg har gjort meg ferdig, så er jeg ikke keen på å hverken sleike eller fingre ho.

    Så da tenkte jeg dildo!

    Meeeen jeg har et problem, som kanskje flere menn her inne kan relatere til: Jeg vil ikke kjøpe en dildo som er større enn min egen penis!

    Det er mulig det bare er jeg som er litt feilkobla, men jeg ser for meg at hvis jeg bruker en stor dildo på ho, så vil ho heller foretrekke den enn ekte vare, pga størrelsen. Jeg har ingen anelse hvordan jenter ser på dette, så kom gjerne med synspunkter jenter! Mister dere nytelsen av en liten kuk, hvis dere først har fått en stor en?

     

    Sånn som situasjonen er nå, så sier ho selv hvertfall at jeg er den største ho har hatt, og jeg foretrekker å beholde det sånn. Jeg nekter å la meg utkonkurere av en kinesisk produsert silikon kuk :D

     

    Det jeg i bunn og grunn skal frem til her.. Er det noen menn / kvinner som har erfaring med å kjøpe dildo til partneren sin, og hvilken er å anbefale av små dildoer / vibratorer? Jeg har sett rundt på nettet, men finner kun "store" dildoer. Kunne tenkt meg en liten søt en, som fortsatt gjør nytta si for fruen. Må kunne brukes til penetrering både vaginalt og analt.

     

    Gjerne også noen synspunkter ang følelses messig ved størrelse forskjell. Hvordan er det å gå fra stor til liten, og vise versa?

     

  3. Hjelp!

    Jeg sitter å banner meg opp og i mente pga en sånn PDA sak.

    Motorola Optidev MC65(noe), og jeg får f**n ikke mobildata til å fungere..

     

    Ikke får jeg koblet meg inn på Wifi.. Altså, får koblet meg til hjemme nettverket, men den får ikke tilgang til internett..

     

    Ikke får jeg systemgjennopprettet saken

     

    Og selv om det står "H" oppe på deknings linja, så vil den ikke fungere på internett..

     

    Kan noen være så snill å forklare for meg, på et enkelt, primitivt, steinalder språk (Helst ogga bugga), hvordan den fungerer?

    Hvis jeg ikke får den til snart, så ender den ut vinduet i 110km/t på motorveien :)

  4.  

    Vil ikke en slik tankemåte gjøre enhvert ting til sannhet?

     

    Vil vel heller dele inn sannheter i tid jeg.... Noen ting er sant kun i kort tid, som sannheten om at isen du nettopp kjøpte er kald, da den ikke er kald lenger når den er oppspist...

     

    Trollveggen er 1000 meter høy er en litt mer seiglivet "sannhet", men den også kommer til å bli borte om gitt antall år...

     

    Jordkloden vi bor på er en enda mer seilivet sannhet... og slik fortsetter det, ingenting er helt sannhet annet enn i nuet og slik bør det vel være også... :)

     

     

    Her ender vi opp i ett veiskillet som uansett hvilken vei vi tar, så finner vi aldri fram til svaret.

     

    Det her er en veldig interessant debatt, fordi det gir folk muligheten til å virkelig gå i seg selv å tenke "Hva er sant?".

     

    Jeg tror ikke det at en tankemåte jeg har gjør at alt blir en sannhet, fordi som jeg presiserte; Det kommer veldig ann på hva slags situasjon du er i. Hvis du har vært med en annen kvinne / mann, mens du er i ett forhold, så er det ingen tvil om at du har vært utro. Hvis noen spør, så fins det kun ett riktig, og ett feil svar, siden det er solide bakliggende bevis som tyder på at du har vært utro (Ergo; Beviset her er at du har hatt sex med en annen person en din respektive partner). Selv om ingen andre ser det beviset, så vet du at det er der, fordi det er du som utførte akten.

     

    MEN hvis noen spør deg "Eksisterer gud?" (Det ble veldig mye på religion her, men det er beste eksemplet som eksisterer), så kan du ikke med sikkerhet svare hverken ja eller nei, fordi ingen vet med 100% sikkerhet at han eksisterer / ikke eksisterer. Så da er det ingen som vet hva sannheten rundt dette er, og det gir meg grunnlag til å påstå det at i en sånn situasjon, så kan folk lage sin egen sannhet.

    Og den sannheten de lager seg, det er en personlig sannhet, ikke noe de kan prakke på andre i en propaganda aksjon, men noe de bare må holde for seg selv og tro på, men det er en sannhet none the less.

     

    Ah elsker en god diskusjon :closedeyes:

     

     

     

    Hvis jeg påstår at det ikke finnes eller ikke finnes enhjørninger på jorden, så blir det en påstand som jeg har bevisbyrden for. Jeg kan tro eller ikke tro på enhjørninger, men å bevise/avvise dette som en sannhet vil jeg slite med.

     

    Dette faller derfor innenfor samme kategori som at noen påstår at Gud finnes. Disse påstandene er ikke falsifiserbare og er dermed innenfor kategorien tro fremfor sannheter. Mange gjør dessverre feilen med å fremstille/diskutere dette som sannheter og da er man ofte på dypt vann.

     

    Vi kan forske oss frem til om Jesus kan sees på som en historisk person, og da ta stilling til om hvorvidt det er en sannsynlig at den bibelske Jesus faktisk har levd ut fra de bevisene/kildene som finnes.

     

    Hvorvidt han var Guds sønn og dermed Jesus Kristus, vil vi nok ikke kunne bekrefte som en sannhet med mindre det skulle dukke opp sterke empiriske beviser på at Gud faktisk finnes. Hva disse bevisene eventuelt skulle innebære kan jeg bare spekulere i, men det må vel være noe slikt som at Gud eller Jesus viser seg i en guddommelig sammenheng ved å stige ned fra himmelen og utføre mirakler e.l.

     

    Det å derimot motbevise at Jesus er Guds sønn er heller ikke mulig.

     

     

    Hvis en kristen person (Jeg tror ikke på Gud, så jeg må bare gå på generelt grunnlag, utifra hva jeg har hørt og sett) kommer til deg og sier at Gud eksisterer, og at Jesus faktisk er Jesus Kristus, sønn av Gud, kan du stå å se han inn i øynene å påstå at dette er løyn?

     

    Utifra det du skrev så er du forsåvidt enig i det at vi ikke kan motbevise at Gud eksisterer, ei heller bevise, men når det ikke finnes noen underliggende bevis på at han IKKE eksisterer, har vi "ateister" rettighet til å påstå at det ikke er sant? Og bare avfeie det som en tro og levemåte?

     

    Jeg er (som sagt) ikke en religiøs mann, men jeg tror det at hvis en person kan sette seg ned i ett tempel / Kirke / synagoge, og be til en gud som de er helt overbevist om at eksisterer (Uten noen konkrete bevis), og få ett bedre liv av å tro at noen hører på hva de sier / spør om, så er dette noe de mener er sannhet som for dem hjelper i hverdagen, og det er grunnlag nok for meg til å påstå at sannheter kan være flytende, og kjøre parallelt med tro :)

    • Liker 1
  5. EDIT: Først skrev jeg kun for å følge, men følte at jeg måtte skrive noe her..

     

    RWS: Jeg er ikke religiøs, jeg forholder meg til en dag av gangen, og tar ting som de kommer, MEN å kalle religiøse mennesker for IGNORANTE (Noe jeg ser gjentar seg gang etter gang i dine innlegg, er helt unødvendig.

     

    Hvorfor er de ignorante? Fordi de tror på en høyere makt? Det finnes ingen bevis for at gud, jesus, allah, buddah (osv), eksisterer, men kan du gi meg HÅNDFASTE konkrete bevis på at de IKKE eksisterer?

     

    Evolusjonsteorien er ikke godtatt som håndfast bevis.. Ingen vet hvordan verdensrommet ble til, og ingen vet hva som befinner seg langt der ute.. Alt blir kun spekulasjoner, og det samme blir dine påstander om at gud IKKE eksisterer, og at alle som tror på en religion er ignorante..

     

     

    GamEpaL

    : Jeg ser på en sannhet mye som hva du gjør det til, og i hvilken sammenheng.

     

    Hvis du er i ett forhold, og kjæresten din spør deg "Har du vært utro", og tilfellet er det at du har hatt en hyrdestund du kanskje burde vært foruten, så kan man ikke svare "95% sant", da er det enten den hele fulle sannhet, eller en kraftig løyn.

     

    Hvis noen spør "Hva er sjansen for at Norge blir utsatt for en terror aksjon i morgen", så går alt i spekulasjoner, og sannheten (FOR DEG), blir det DU tror er sant. Hvilket fører til min personlige konklusjon i en slik sammenheng; En sannhet kan være flytende! Hvis du tror, med hele ditt hjertet, at Norge har 95% sjanse for å bli utsatt for en terror aksjon i morgen, så er det din sannhet, det er det som er sant for deg! Mens sannheten for andre kan være at "Norge har 0% sjanse for å bli et terror mål de neste 5 årene", og de tror det med hele sitt hjertet, så er det deres sannhet.

     

    Min konklusjon da; Sannhet kan være flytende utifra hva du sjøl intens tror på, men det kommer veldig ann på hva slags sannhet som skal fram; Om det er noe som har skjedd, så er det kun 1 sannhet. Er det noe som kanskje kommer til å skje, så har hver enkelt person sin egen sannhet til situasjonen.

     

    EDIT NR 2: Dette er kun mine egne meninger, og mine synspunkter, og håper ikke de faller i for dårlig smak :)

    • Liker 1
  6. Hun oppsøkte helsesøster i dag, siden ett legebesøk ikke var aktuelt ifølge hun selv. (Hun har en mannlig lege som kanskje ikke burde praktisert på damer).

    Har ikke fått pratet med henne etter at hun har vært der, men satser på at det ordner seg. Sjøl er jeg fortsatt nervøs som en liten unge som skal til tannlegen, er litt redd for at jeg har ødelagt ho innvendig, men hun tar det fortsatt som en hverdag, og er ikke nervøs i det hele tatt.. Hvem er kvinnfolket i dette forholdet tru? :tease:

     

    Takk for gode svar og god hjelp :) Skal prøve det med saltvann på lillemann! Tør enda ikke vaske den med såpe, så saltvann / Klorhexidin får gjøre nytta i ett par dager hehe.

  7. Takk for gode svar :)

     

    Noen som har gode svar på hvor lenge og mye det er "naturlig" for jenta (i mitt tilfelle), å blø etter analsex?

    Hun har også smerter i rumpa. Det sluttet å blø ista, men så begynte det igjen parallelt med at hun fikk litt mer vondt.

  8. Det går mye bedre med kaninen nå! Takk for masse gode svar :) Jeg merker at den drikker kun når jeg IKKE er hjemme.

    Jeg kan reise ut, også når jeg kommer hjem igjen så har vannet gått litt ned, men ingen bevegelse mens jeg er hjemme.

     

    Han er blitt mer nyskjerrig på meg, og ser hvertfall veldig glad ut når jeg kommer gående mot han. Løfter seg opp i buret og ser med forventingsfulle øyne på meg, om jeg skal kose med han eller bare gå rett forbi :)

    Har funnet ut at han elsker å bli stryket fra nesa, og opp til roten av ørene; Etter at jeg begynte å gjøre dette regelmessig, så har han også begynt å oppsøke mye mer kontakt i form av kosing, og ikke bare trassing :)

  9. Tusen takk for gode svar :)

     

    Nei ingen av oss har noen kjønnsykdommer, testet oss begge før vi begynte å ha seksuelt samleie.

     

    Kan vel påpeke såppas at dette er siste gang jeg har spontant analsex med min fru, selv om det sikkert bare var tilfeldigheter som gjorde at begge 2 fikk store plager samtidig.

     

     

    Høres ut som dere var ekstra uheldige.

    Siden du ikke brukte kondom og har fått revet over strengen anbefaler jeg at du er ekstra flink med hygienen , mye rart kan sette seg i små sår spesielt når man har hatt analsex og dette spontant som du påpeker.

     

    Om du har Klorhexidin tilgjengelig så kan dette brukes (ikke det beste, men er bakteriedrepende ) , man kan eventuelt også blande det litt ut med sterilt vann og klorhexidin ( husker ikke i farta hva vi brukte i saniteten , men mener det er snakk om 1 / 1 eller 1 / 2 ) men personlig så hadde jeg selv behandlet et slikt overfladisk sår med klorhexidin direkte.

     

    Vann kan selvsagt også brukes

     

    Helse og Samliv delen av forumet krever seriøse svar , har derfor fjernet litt useriøse "humoristiske" svar i tråden.

     

    Klorhexidin; Gjør ikke det (Unnskyld språket), jævlig vondt på åpne sår? Noe som da ikke akkurat er veldig heldig å ta på lillemann.

    Gikk i dusjen med engang jeg oppdaget at det var såppas revnet som det var (Det tok litt tid, ettersom jeg ble liggende å syte litt for meg selv i en halvtimes tid før jeg bestemte meg for å sjekke hvorfor det gjorde vondt). Vasket ikke med såpe, siden bare rent vann var uhørlig smertefullt med engang det traff strengen, der den engang var.

  10. Heisann!

     

    Jeg og kjæresten (Henne), hadde anal sex for ca 3 timer siden.

    Dette førte til at jeg (han), fikk revet over strengen på penis, vondt som faen..

    Og kjæresten min (henne), begynte å blø fra endetarmen.

     

    Det blør ganske kraftig fra rumpa hennes, og jeg er nervøs. Ho tar det hele med god ro, og sier det sikkert har gått bra, men jeg klarer ikke roe meg ned!

     

    Hvor lenge, og hvor mye, er det "naturlig" å blø etter analsex? Nå skal det sies at vi IKKE bruke glidemiddel, og det var mer en impuls handling enn det var planlagt nytelse.

  11. Heisann! jeg har en liten Hermelin som jeg akkurat har adoptert.

     

    Det er en helrase, god stamtavle uten noen sykdomshistorikk.

     

    Har hatt den nå i 3 dager bare, men allerede lagt merke til ett par ting.

    Den er jo såklart naturlig nervøs på en ny plass, samtidig som den er veldig sosial.

     

    Men jeg sliter med å få i den mat og vann.

    Det er en 1,5 år gammel hann kanin, som ellers virker helt normal.

    Vannflaska er nesten ikke rørt, og matskåla blir aldri tom.

    Noen ideer? Nå vet ikke jeg hvor mye mat, og vann en så liten kanin pleier å spise og drikke iløpet av en dag, men jeg vil tru det er mye mer enn det min fører i seg.

    Salatblad og minigullerot går ned på høykant, så jeg prøver å vanne salaten før jeg gir den til han, så han får i seg litt fuktighet, men jeg vil så gjerne se at den drikker på egenhånd.

     

    EDIT: Er ikke noe tegn til underærnering fra forrige eier, så den har ikke hatt noe problem med å spise tidligere.

  12. Heisann.

     

    Jeg har noe på gang med en ny partner, vi er ikke kjærester enda, og har ikke debutert seksuellt med hverandre på nåværende tidspunkt, men hun har veldig lyst.

     

    Jenta er litt yngre enn meg, og derfor også litt mer ivrig når det kommer til diverse saker og ting man kan drive med bak lukkede dører, og har allerede skapt en forventing til første gang jeg og hun skal ha sex sammen, og det er her problemene kommer inn:

     

    Jeg har ikke hatt sex på en liten stund, og er veldig redd for at jeg skal komme alt for fort første gang vi debuterer med hverandre.

    Jeg har klart å "stale" det til nå, men vil ikke såre henne heller med å holde igjen stort lengere, og ikke vil jeg ødelegge det vi har sammen til nå heller.

     

    Å komme fort tidlig er en enorm reddsel jeg har når det kommer til sex. Jeg har ikke problemer med det når jeg har en fast sexuell partner, men når jeg ikke har hatt sex med en person før, så har jeg lett for å komme for tidlig, spesiellt hvis jeg liker jenta veldig mye.

     

    Noen forslag? Trenger "litt" hjelp her bare på hva jeg kan gjøre.

     

    Jeg er også veldig usikker på kroppen min, både størrelse på penis og hvordan jeg ser ut uten klær, og det på toppen av det øverste problemet, gjør at jeg sliter ekstremt med å åpne meg seksuellt for jenter jeg liker godt..

     

    Hjelp!

  13. Heisann!

     

    Jeg har lenge vurderet å få meg Kanin, men har aldri hatt en før.

    Men jeg har lest meg litt fram til det og det står de fleste steder at man minst må ha 2 kaniner, for sosialiseringen sin del, stemmer dette? Noen erfaringer?

     

    Jeg har bare mulighet til å evnt. ha 1, kommer dette til å bli ett problem?

     

    Det blir en innekanin, ettersom jeg bor i ett bolig kompleks uten store muligheter for uteaktivitet for kaninen, hvordan blir det med lukt i leiligheten osv?

  14.  

    Ser jeg godt, jeg kan 0 og niks om det jeg heller. Spinner funker greit sånn her: Skru tank på batteri. Fyll tank. Damp.

     

    Enklere enn eroll, hvor du må fylle carto med hette eller sprøyte, og betyyyyydelig oftere, samt hele dette med å vite om du er lav på juice eller lav på strøm når smaken begynner avta (noe den ikke gjør på spinneren).

     

    Enkelt og greit er spinner+iclear30 det simpleste, minst kravstore og beste jeg har vært borti så langt. Derfor jeg kan anbefale det til en som er helt fersk på feltet.

     

    http://www.damping.no/products/1300mah-vision-kobling

     

    http://www.damping.no/products/iclear30-fra-innokin

     

    De 2 sammen da fks? Trenger ikke noe annet da, en smaks tilsettning?

  15. Amaline, har du personlig erfaring med E-roll? Hvordan er levetiden på batteriene, er det sånn at man ALLTID kan ha ett bateri med strøm ?

     

    Slai, jeg klarte ikke helt sette meg inn i det veke, vaporizer, alt mulig rart som måtte monteres og duppedittes. Selv om det sikkert hadde vært det beste, og sikkert billigste, men montering, innkjøp, lage coil (Som jeg ikke aner hvordan gjøres) og alt det der, er nok til at jeg satt med ned, felte en liten tåre, og krøyp tilbake til ferdig lagde, lettvinne løsninger :D

  16.  

    Jeg syns e-rollen yter veldig bra etter størrelsen. Og du får ikke noe som minner mer om en sigarett. Du må tilsette smak selv. Den kommer ikke ferdigfylt. Så da er det jo fritt valg i smaker. :)

    Takk for svar :) Er det kun smak som må tilsettes i e-rollen, eller må man te med reserve deler? Det her esigarett greiene begynner å minne mer og mer om om dårlig årgang citroen. Jeg har en sånn "engangs" el røyk nå fra smokesmart, kun fordi jeg fikk den. Og pga den så har jeg klart å kutte kraftig ned de siste dagene på vanlig røyk. Men vil ha noe mindre, som ikke bare varer i kun 600 drag, men som faktisk kan lades opp, og brukes om, og om og om igjen.

     

    Vurderer sterkt e-roll, men om noen kunne lagt med en link til disse væskene som skal fylles på, og andre ting man evnt trenger, så hadde jeg vært veldig takknemlig! Begynner å minke damp i min smokesmart ;)

  17. Ja den er det, men spørs om en som er helt ny på e-sigs vil mekke veker og coiler fra dag 1. Da bør man gå for clearomizere som er lette å fylle på juice og bare dampe i veg :) Om han ikke vil ha noe stort og klumpete er jo sikkert E-Roll noe å begynne med http://www.damping.no/collections/startsett/products/eroll-kit-joyetech

    Om man vil ha litt større er jo Ego, Vision Spinner eller Evod settene et sted å starte :p

    http://www.damping.no/collections/hele-sett :D

     

    Hehe, å begynne å bygge sammen diverse morsomheter er nok noe jeg burde drøye litt. Den E-roll, er det noe som er verdt investeringene? Er det noe man kan tilsette smak på selv, eller er det kun en smak?

  18. Jeg detter litt ut her jeg hehe. Mangler litt motivasjonen til å gi opp mine vanedannende 4000 gift stoffer, men gud det hadde vært godt.. Kan noen linke til en fin starts pakke for oss mindre intelligente mennesker? Likte forslaget til Vaperizer, ang muligheten for å "gå tom for damp" etter ett viss antall trekk, men jeg er også relativt avhengig av at ikke el-røyken er stor og klumpete. Alle forslag til produkter taes imot med stor takk.

  19. Jeg prøver å slutte å røyke, men får det, som mange andre ikke helt til.

     

    Jeg prøver å bytte ut mye av den vanlige røyken med e-sigaretter, problemet er det at jeg er vandt med å røyke til det er tomt, og blir derfor sittende å konstant sippe på den elektriske morsomheten, uten at jeg tenker over det selv.

     

    Spørsmålet mitt her er hvor skadelig e-sigaretten er for kroppen, og om det i lengen kan være mer skadelig en vanlig røyk, etter som jeg røyker mye mer med e-sigarett enn med vanlige sigaretter.

     

    Det er jo ikke på langt nær like skadelig som vanlig røyk, men kan det konstante inntaket av nikotin gjøre saken med å slutte værre?

  20. Heisann igjen.

     

    Jeg prøver å slutte å røyke, men får det, som mange andre ikke helt til.

     

    Jeg prøver å bytte ut mye av den vanlige røyken med e-sigaretter, problemet er det at jeg er vandt med å røyke til det er tomt, og blir derfor sittende å konstant sippe på den elektriske morsomheten, uten at jeg tenker over det selv.

     

    Spørsmålet mitt her er hvor skadelig e-sigaretten er for kroppen, og om det i lengen kan være mer skadelig en vanlig røyk, etter som jeg røyker mye mer med e-sigarett enn med vanlige sigaretter.

     

    E-sigarett inneholder flytende nikotin og vann, som blir varmet opp så man trekker inn vanndamp, så det er jo ikke på langt nær like skadelig som vanlig røyk, men kan det konstante inntaket av nikotin gjøre saken med å slutte værre?

     

    Del gjerne erfaringer med meg, så jeg kanskje kan få noen gode råd til hvordan jeg skal forholde meg til min mangel på selv-kontroll :)

×
×
  • Opprett ny...