Gå til innhold

LosEndos

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LosEndos

  1. Etter å ha forsket lenge på LCD i 32 tommers klassen endte jeg opp med den nyeste tven til Viewpia, og etter å ha hatt den i 7 timer må jeg si meg strålende fornøyd. Ikke bare er bildekvaliteten knall og designet noe av det beste jeg har sett, men den har også veldig bra tilkoblingsmuligheter. Den har blant annet optisk lydutgang, usb-inngang og minnekortleserinnganger. Ga 9000,- for herligheten og foreløpig sitter jeg med en følelse av at jeg har gjort et meget godt kjøp. Får håpe jeg fortsetter og synes det:) Over og ut...

  2. Store bokstaver? Har denne skjermen og er meget fornøyd med den. Den er lyssterk og skarp. Oppløsningen på 1400 x 1050 gjør jobben bra. Dette er i alle fall min mening. Har sett dyrere skjermer som ikke er like gode. Nå snakker jeg utifra mitt eget syn. ;)

  3. Når jeg starter opp pcen og har brukt den en stund forsvinner skjermlyset. Dette har gradvis blitt verre og verre. Etter den første gangen dette skjedde kunne jeg ikke lenger ha Brightness på fullt uten at lyset på skjermen forsvant. Nå forsvinner lyset selv om jeg har brightness på det laveste nivået. Det er også det rød/rosa skjær i skjermen til å begynne med rett etter oppstart. Er det noen som vet hva dette kan skyldes? Maskinen fungerer for det, jeg kan se at det er aktivitet på skjermen, men lyset er altså borte. :ermm:

  4. Fattern skrev: "det som er at jeg har en motorola E398. og den er på reprasjon.. og orker ikke de dumme mobilene elkjøp har... "

     

     

    hæ? hva? Du besitter en T 610 og E 398 og orker ikke de dumme mobilene elkjøp har? Merkeligste jeg har hørt på en stund... Hva med W 810i? Den har Elkjøp. Er den dum? V3i? Er den dum? :hmm::tease:

  5. http://www.mobile-review.com/review/sonyer...n-t630-en.shtml

     

    "...The first major change is TFD screen, it’s similar to the one used in Sony Ericsson Z600. The two displays are identical; however the presence of protection glass makes the difference. The picture looks good in both models, and it’s really hard to determine which one is better....".

     

    I amobils test av T630 står det at den har TFT, men i en tidligere artikkel (denne :http://amobil.no/art.php?artikkelid=5086) sier de: "...vil den blant annet kunne by på en forbedret TFD-skjerm "......

     

    Så hva er det da?...TFT eller TFD? :hmm:

  6. Anette87:For de som vil ha pepperoni finnes det på andre pizzaer.. .MEN kjøttdeig og løk, det er det bare grandisen som har! Go KojL!!!!!

     

    Selv om Pepperoni finnes på andre pizzaer så smaker de jo ikke likt...BigOne Pepperoni er ikke akkurat lik i smak som Pepperoni Grandiosa..Behold begge!..Kjøttdeig og Løk er også meget god.

  7. Jepp!....Dro til Elkjøp med telefonen og fikk byttet mobilen med en eneste gang!..Pluss at de beklaget det inntrufne...Det kaller jeg bra kundebehanding....Og nå har jeg en nokia 6600 uten pikselfeil..! :thumbs:....

  8. kjøpte n6600 idag og ser at det er en blinkende blå prikk..dette er vel en pikselfeil...er det virkelig slik at det må være 3 pikselfeil på skjermen for å få en ny?...kjøpte den hos elkjøp, hvor jeg også kjøpte en såkalt trygghetsgaranti...teller den i denne sammenheng?.....da jeg tok et bilde i mørket på nattmodus var det hvite prikker som hoppet rundt på skjermen..er det vanlig?

×
×
  • Opprett ny...