Gå til innhold

xypher606

Medlemmer
  • Innlegg

    466
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xypher606

  1. En kompis av meg hadde en ganske ny pc. Dro alle nye spill klokkerent. Han installerte starcraft beta. Plutselig begynte pc'en og henge seg opp mens han spillte og etter han hadde spilt med rare "artifacts" på skjermen. Han fant ut at det var skjermkortet som ble GLOVARMT. Ifølge han skyldtes det en bug i starcraft som gjorde at skjermkortet ble overopphetet. Og det finnes en hotfix for det. Du kan jo prøve å google litt. Har ikke mer info desverre, han bare nevnte det i lunchen en gang. Han hadde fått løst problemet med den hotfixen.

  2. Åh cry me a river... please...

     

    Uansett om dette er skremsel eller ikke, så er det ikke en dritt å gjøre med det. Så ingen grunn til å bli hysterisk.

     

    Man kan jo prøve å stikke av fra det... hvis man har ett romskip i garasjen og en annen planet å reise til.

     

    Hvis du ikke har det, så er det bare "sit back and enjoy the show"-modus på gang her

  3. Takk for tipsene. Vi skal være obs på dette. Spesielt det med glødende håndtak, manglende gulvbjelker og bombe!! Hahahaha

     

    Neida. Vi har ikke tenkt å gå inn. Men det hadde holdt å be oss la være rett og slett :-) Det er det som er litt komisk!

     

    Hun har en svensk kjæreste som er en gammel ringrev, så han har nok noen fantastiske triks oppi ermet... som f.eks det med ballen eller hårstrået i døra.

     

    Dama mi tror det er videokamera faktisk. Dumt hun sa dette til oss, vi blir jo sinnsykt nysgjerrige :p

  4. Hei,

     

    Svigemor har en dør i sin bolig som hun ikke vil at hennes datter (min sambo) skal åpne. Hun skal bort på ferie nå.

     

    Derfor har hun bedt henne ikke åpne denne døren når hun er innom, og svigemor sier at hun har lagt en "svensk felle" så hun kan se om noen har åpnet døren eller ikke.

     

    Hva kan hun ha gjort med døren for å kunne se dette? Pøs på med forslag! :-)

     

    PS. Vi synes hele greia er litt komisk.

  5. Halla. Leter etter en sang som ofte går på the voice tv om dagen, men jeg har ikke registrert hva den heter.

     

    Vokalisten er en ung, høy og slank mørkhudet fyr med mini-afro (kort krøllete hår).

     

    Han synger på fransk.

     

    Det er en slags club låt... Techno/rap aktig... Kan ikke søke på lyrics fordi jeg forstår ikke fransk.

     

    I musikkvideoen går han i dress hvis jeg ikke husker feil. Også blir han dratt inn på en bar og sjenka.

     

    Refrenget er noe sånn: "sha la rum daaánce...." du-du-du-du... please help me out ;-)

     

    Fant den lenger oppi her, LOL. Stromae - Alors On Danse

  6. Det kan være vanskelig å tyde takstrapporter. Jeg har nylig vært på boligjakt selv og har sett mange takstrapporter der det er skrevet lignende - spesielt hvis boligen er litt eldre type 70- / 80-tallet. Når du vurderer å kjøpe må du spørre deg selv: "har jeg råd til en ekstra utgift på opptil 150 000 hvis dette er ett kjempe problem" - gjør en vurdering på om leiligheten er verdt risikoen.

     

    Når en takstmann har brukt fuktindikator på veggen og skrevet det så har han fått noen utslag som har vært over normalverdien, men det en fuktindikator gir ikke nøyaktig resultat. Det trenger ikke nødvendigvis være noe problem. Takstmenn skriver alltid taksten slik at de er "helgardert". Den eneste måten å finne ut om det er noe problem slik jeg ser det er å få en fagmann til å gjøre en ordentlig fuktmåling med sonder inn i veggen - men det spørs om selger går med på det før boligen er solgt.

  7. Har nylig overtatt en bolig. Den tidligere eieren har latt ca 4 kubikk ved stå igjen i kjelleren for han trengte ikke det der han skulle flytte.

     

    Jeg drev med noe arbeid i kjelleren igår kveld, plutselig hører jeg knasing ved vedstabelen. Jeg trodde først det kunne være mus i veggen, men jeg hørte ikke noe tassing / piping rundt omkring i veggen. Jeg plukket opp en vedkubbe og slo hardt flere ganger både i veggen og vedstabelen. Knasingen bare fortsatte. Mus / gnagere blir vel redde og stikker av når man dunker i veggen?

     

    Jeg pratet med den tidligere eieren, han hadde aldri hatt problemer med mus men hadde sett 2-3 "bille-lignende-dyr" i vedstabelen når han vasket. Jeg googlet en del og lurer på om det kan være barkebiller i veden. Jeg fant flere artikler som sier barkebille bestanden er høyere enn normalt i år, og jeg så 2 kryp på gulvet igår som ligner på denne: http://en.wikipedia.org/wiki/Monochamus

     

    Fant også ett forum innlegg der en person hadde hørt barkebiller "holde på" i ett dødt tre, 15 meter unna terrassen sin. Og en artist på NRK urørt som har laget en sang som heter "knasende barkebille" :!: :!:

     

    Lager barkebiller så høy lyd når de "spiser" at man kan høre det i samme rom i ett hus hvor det er helt stille? Jeg hørte det ikke klart og tydelig - men hvis jeg stoppet å jobbe og lyttet, så hørte jeg knasingen fra vedstabelen.

  8. En billig og quick fix er jo å kjøre slike gummiknotter på biltema man skal putte mellom fjørene på bilen.

     

     

    Da ville jeg heller dratt litt i hjulbuen istedet for å modifisere kjøreegenskapene til bilen.

     

    Hvis det er så lite som jeg mistenker, at innerkanten på hjulbuen kommer borti på ytterkanten av dekket, så er det bare millimeter det er snakk om.

     

    Jeg hadde det slik på den ene hjulbuen på en bil jeg hadde, men jeg kjørte da bevisst med feil innpress og bredere dekk enn orginalt.

     

    Skjermbuen går litt "inn" rett over dekket. Hva om jeg bøyer den opp. Vil dette ha noe å si? Kan vel hende lakken skaler av, men jeg kan bare "flekke over" etterpå.

     

    Har laget ett "bilde" for å illustrere hva jeg mener.

    post-185779-1273482743,9346_thumb.jpg

  9. Så du har ikke originale felger på?

     

    Det er originale peugeot felger - men de er ikke ment å brukes på den modellen av bilen jeg har. Kjøpte den av en shabby bruktbilforhandler, så sikkert noe de bare har funnet på "høggern".

     

    Når jeg skulle kjøre avgårde etter å ha kjøpt bilen oppdaget jeg at kontakten til hengerfestet bare hang og slang og dunka inni karosseriet. Bilselgeren bare: "oida..!!" så løp han på bakrommet og henta noen strips og stripsa den fast og bare: "there!!! I fixed it!"

  10. Skulle ikke tro at 1 cm er forskjellen på å skrape eller ikke, men men...

     

    Det blir faktisk bare en halv (den andre halve blir jo på innsida), og om det faktisk er avgjørende, så er det horribelt dårlig klaring med originale dekk. Peugeot har åpenbart ikke tenkt på muligheten for at noen skulle behøve f.eks. hurtigkjettinger..

     

    Det er nødt til å være feil innpress som er årsaken. Tror ikke den halve centimeteren er avgjørende. Jeg ser jo at skjermbuen er "over" kanten på dekket. Så hvis jeg får det en halv centimeter lenger inn vil det ikke ha en "dritt" å si ;)

  11. Sånn cirka stor klaring har du uten last og eventuelt med last? Når bilen står stille. Avstand fra toppen av dekket og opp til hjulbuen.

     

    Skjermbuen skraper helt på siden av dekket ifølge verkstedet. Der er det bare 2-3 cm klaring. Det var litt derfor jeg trodde det var støtdempere eller fjører var slitt. Men jeg har "studert" ander peugeot 306 stv 2001 modeller - de har alle like liten klaring der så jeg tror det er normalt. Det er større klaring på framdekket.

     

     

    Bilen ble EU godkjent hos en større merkeforhandler (Bertel O Steen) med disse felgene for under 1 år siden. Ingen mangler.

     

     

    Da vil jeg si at bilen din ikke har en mangel som du kan kreve erstatning for. Neste gang du kjøper nye sommerdekk, velg 195 istedet for 205, så er problemet ditt sannsyligvis løst.

     

    Eller hvis du har en bil det ikke er så nøye med, ta godt tak øverst i hjulbuen å dra den ett par millimeter utover, så er problemet ditt sannsynligvis løst.

     

    Ja var det jeg trodde egentlig. Jeg har i mellomtiden også vært i kontakt med Bertel O Steen forhandleren min rundt dette. De mener det ligger i gråsonen og at det sannsynligvis blir litt for tynt å hevde reklamasjon på.

  12. Dekkdimensjonen er iallefall innenfor 5%- reglen. Hva mener du med tungt lastet? Er du innenfor lastekapasiteten til bilen?

     

    2 eksempler:

    - Har opplevd dette når 2 godt voksne personer på ca 100 kg hver sitter i baksetet.

    - Har også opplevd dette når jeg har f.eks hatt 10 brett cola fra sverige i baggasjen.

     

    Da skraper det på hver eneste lille hump.

     

    Men hvis jeg ikke har noe last bak så skraper det bare på f.eks fartsdumper i 30-sine (som passeres i ca 20 km/t). Eller litt større dumper.

     

    Feil dekkdimmensjon, lasteindex eller feil innpress på felger er iallefall en mangel på EU-kontroll.

     

    Bilen ble EU godkjent hos en større merkeforhandler (Bertel O Steen) med disse felgene for under 1 år siden. Ingen mangler.

     

    Sjekk at inpress på felgene stemmer overens med vognkortet. Max tillatt avvik er 15 mm (sum for begge sider).

     

    Litt usikker på hva inpress er. Kan du forklare dette? Så skal jeg sjekke.

  13. Hei, kjøpte en bruktbil fra forhandler for 2 år siden.

     

    Har hele tiden hatt problemer med at når bilen er tungt lastet "skraper" hjula oppi skjermbuen når jeg treffer dumper.

     

    Hatt den inne til verksted flere ganger, ikke funnet noe feil eller slitasje på støtdempere og fjører. Sist nå fant verkstedet ut at det er feil dekkdimensjon som forårsaker dette. På bilen min sitter det r16/205/55 dekk. Mens i vognkortet står det r15/195/60. Verkstedet mener at dekkene er akkurat for brede og at det er "kanten" på skjermbuen som skraper inntil hjulet i dumper.

     

    Bilen er i tillegg vinglete og "sporete" å kjøre, verkstedet mener også dette er forårsaket av feil dekkdim. Har tidligere hatt den på 4-hjuls test og det ble ikke avdekket noe feil.

     

    Er feil dekkdimensjon å anse som en mangel? Kan jeg reklamere mot forhandleren?

  14. Leste en artikkel i VG for ikke så lenge siden at Sony også skal begynne å ta betalt for å spille på nett?

     

    Uansett leverer MS en bra og stabil xbox live tjeneste, jeg har spilt nesten daglig i 3 år og har aldri opplevd uforutsette problemer/nedetid. De 69 kronene det koster i måneden er billigere enn mange andre abbonnement her til lands som gir mye lavere underholdsningsverdi for min del. Så jeg klager ikke.

     

    Hvorfor er microsoft "skurker" når det gjelder VISA informasjon? Virker som de har veldig fokus på sikkerhet rundt kundenes VISA informasjon sånn jeg ser det. Jeg føler meg ikke utrygg når jeg gir bort VISA infoen min til MS og Xbox Live.

  15. Fy f... jeg blir så sykt irritert av drittunger som bryter reglene på servern og når de får en warning sier de feks "go kacke" (google it)

    og så stikker de...

    :nei:

    stakkars folk, hadde fortjent en ban fra meg...

    Du blir irritert når folk bryter regler, så stikker? :p

     

    De må bare stikke for min del om de ødlegger for meg. :D

     

    Hahaa :D

     

    Hva betyr go kacke? Fikk ingen relevante treff på google.

     

    ( Fant bare en oppskrift på Go' kake! - http://detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?1830 )

  16. Jeg hadde den mest sinnsyke rush runden på Port Valdez igår. Vi var attackers. Var på lag med 4 kompiser på xbox live. 2 medics og 2 assault (jeg var medic). Jeg ble gamets beste spiller med 4890 poeng ingame!! Vi møtte jævlig hard motstand!! Andreplassen var på motstanderlaget og hadde ca 3500 poeng. Da var det stas å skille seg ut litt, har ikke opplevd det før. Fikk i tillegg en hel bråte med pins og 2 insignias så jeg endte tilsammen opp med nærmere 20 000 poeng etter gamet. Villeste jeg har vært med på!

     

    Kampen varte godt over en halvtime, usikker på hvor lenge, så ikke på klokka. Helt på slutten tror jeg SAMTLIGE spillere i laget vårt satt og campet inni rommet i betong bygningen der MCOM Station B befant seg. Motstanderlaget var bra men tilslutt var de sjangseløse når vi var så mange og samlet. Det var en del som døde av granater og ild fra dørene, men de ble revived umiddelbart fordi vi hadde 4-5 medics der. Noe som var bra for vi hadde vel bare 6-7 reinforcements igjen når vi vant.

     

    Nei dette er det mest sinnsyke jeg har vært med på i Bad Company 2. Fikk nesten ikke sove når jeg la meg igår kveld, var så gira. Jeg drømte om battlefield i natt. Dette var også den siste kampen igår kveld, så kjekt å gi seg når man er på topp =D

     

    Good feeling! =D

×
×
  • Opprett ny...